hirdetés
nora.jpg

Kényszerleszállás miatt késett egy napot Ördög Nóra és családja Mexikóban

A pár két gyermekét sem hagyta otthon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Kalandosra sikerült Ördög Nóra és családja legutóbbi vakációja, a TV2 műsorvezetője ugyanis kénytelen volt egy napot ráhúzni a Floridában kezdődő és a mexikói Cancúnban végződő túrára - tudta meg a Blikk.

A lap úgy tudja: a reptéren derült ki, hogy az eredetileg tervezett időpontban biztosan nem száll fel a gépük. A pár ráadásul családostul vágott neki az útnak.

"Egy másik országban kényszerleszállást hajtott végre az a repülő, ami értünk jött volna, így soha nem is érkezett meg Cancúnba. A reptér mellett szállásoltak el minket egy szállodában, ám egy ideig nem tudtuk, mikor is jövünk haza, így egy idő után már ideges voltam. De nemcsak én, hanem az itteni szervezők is" – mondta a lapnak Ördög Nóra, aki a Story-gála műsorvezetőjeként aggódott, hogy vajon hazaér-e időben.

Végül az esemény előtti éjjel jutottak haza.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
shane-tusup-ilaria-olaszorszag-edzo.jpg

Vigyorogva szelfizett Shane Tusup a repülőjeggyel - Hosszú Katinka riválisához utazik

Olaszországban készíti fel Ilaria Cusinatót. Pedig néhány napja azt nyilatkozta, hogy az úszással már nem foglalkozik, a golfra koncentrál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 18.Shane Tusup visszatért, és Bujdosó Zsobor mellett Hosszú Katinka egyik ellenfelét fogja tréningezni, külföldön.

A hír azét lepett meg sokakat, mert Shane Tusup a napokban arról nyilatkozott, hogy a válással mindent elvesztett és elsősorban golf-, és motivációs tréner karrierjére fókuszál.

Azt állította, hogy úszással már nincs kapcsolata, azt leszámítva, hogy a barátoktól és ismerősöktől kap néha üzeneteket, és hogy a dél-koreai vizes vébét nem is követte, mert éppen egy golfversenyen volt.

A legfrissebb információk szerint Shane Tusup a 2018-as Európa-bajnokság vegyesúszó döntőinek kétszeres ezüstérmesével, Ilaria Cusinato foglalkozik majd Bujdosó Zsombor mellett.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x