hirdetés
kenyerrel-olte-meg-a-gyereket-az-anya-1000x597.jpg

Kenyérrel ölte meg kétéves kislányát az anya, mert a gyerek az étellel játszott

A 28 éves nő akár 15 év börtönt is kaphat azért, hogy gyakorlatilag megfojtotta saját gyerekét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.


hirdetés

Szörnyű gyilkosság történt az oroszországi Omszk városában. Egy 28 éves nő megölte a 2 éves kislányát, mert az étellel játszott, amit az anya nem nézett jó szemmel - számolt be róla a Daily Mail.

A kisgyerek egy kenyérszeletet használt játéknak, méghozzá úgy, hogy darabokra szedte, majd a morzsákkal együtt a padlóra söpörte. Amikor ezt az édesanyja meglátta, nagyon dühös lett. Úgy döntött, meg kell büntetnie a lányát, hogy megtanulja: az étel nem játék. Ölébe vette a gyereket, majd egy nagy darab kenyeret tömött a szájába. A kislány így nem tudott levegőt venni és megfulladt.

Az anya már későn kapott észbe: csak akkor vette ki a kenyeret a gyereke szájából, amikor a kicsi már nem lélegzett, a teste pedig elernyedt és elkékült.

Mivel a nő már tudta, hogy a kislány meghalt, arra kérte a párját - aki ezidő alatt a szomszéd szobában volt -, hogy rejtse el a holttestet. A férfi egy kék törölközőbe csavarta a kicsit, majd egy sporttáskába tette, amit az utcán eldobott.

Miután a gyerektől megszabadultak, az anya - akinek egyébként van még egy kisfia is - úgy élt tovább, mintha mi sem történt volna. A szomszédok értesítették a rendőrséget, miután kiszúrták, hogy a kislány eltűnt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dunakeszi-baleset01-1000x662.jpeg

Beginázva gázolt halálra a zebrán egy idős nőt Dunakeszin

Az asszony a zebrától 24 métert repült, a férfi még áthajtott rajta, és otthagyta, majd ismét balesetet okozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.Halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség azzal a fiatal férfival szemben, aki bódult állapotban vezetett és a zebrán gázolt halálra egy idős asszonyt Dunakeszin.

A bűnügy vádlottja, egy fiatal férfi 2018 áprilisában este a személygépkocsijával úgy közlekedett Dunakeszin, hogy előtte „Giná”-t fogyasztott. A Fő úton, Vác felé haladt. Egy zebra előtt a jelzőlámpa pirosra váltott, ezért a vádlott előtt haladó két autó megállt.

Annak ellenére, hogy a lámpa piros jelzése a vádlott számára is észlelhető volt, a férfi a kocsi sebességét növelve haladt a gyalogosátkelőhely felé. Az előtte álló két autót megelőzte, ráhajtott a zebrára, és ott elütött egy éppen áthaladó asszonyt. A sértett az ütközés során a levegőbe emelkedett és az elütés helyétől mintegy 24 méter távolságra, az útpadkára zuhant.

A vádlott áthajtott a földön fekvő sértett testén. A férfi még ekkor sem állt meg, gázt adott és elhajtott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
bige-laszlo-rtl-hirado-szolnoki-gyar.jpg

Bezárja szolnoki gyárát Bige László, az ország egyik leggazdagabb embere

A milliárdos vállalkozó nem lát más kiutat, miután szerinte szabálytalanul tiltották meg az üzeme működését.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.Napokon belül megkezdik a szolnoki Bige Holding – az egykori szolnoki Tiszamenti Vegyiművek – dolgozói elbocsátását - értesült a Népszava Bige László cégtulajdonostól.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az ország egyik leggazdagabb embere azért helyezte kilátásba a gyár bezárását, mert a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megtiltotta az üzem működését, ami már lassan három hete áll.

A gyárban tavaly novemberben komoly erőkkel jelent meg a rendőrség és a katasztrófavédelem. Közel 300-an egész napon át kutattak a műtrágyás cég irodáiban. Akkor a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és egyéb bűncselekmények okán indult az akció. Azóta a rendőrök kilencszer, a katasztrófavédők 12-szer mentek ki a helyszínre fél év alatt.

A Katasztrófavédelem végül május 31-én a kénsavgyárukban tapasztalt rendellenességekre hivatkozva azonnali hatállyal megtiltotta az üzem működését. Az RTL Híradónak azt közölték, amikor ellenőrzést tartottak, üzemzavar lépett fel, amelynek következtében mérgező, veszélyes anyag került a környezetbe. Kubola Imre, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, korábban is előfordult ilyen probléma, de eddig emiatt sosem kellett leállítani a gyárat. A hibát egyébként egy óra alatt ki lehet javítani, de ezt a vizsgálat vezetője nem engedte.

A tiltás miatt a dolgozók többségét kényszerszabadságra küldték, ezzel a beszállítókkal együtt 250 család megélhetése vált bizonytalanná.

Bige László az RTL Híradónak azt mondta, személyes bosszúhadjáratról van szó és szándékosan akarják tönkretenni. Szerintek mondvacsinált okokból állíttatták le a gyárat. Például azt rótták fel, hogy a konyhaasztal sarkán lekopott a festék. Mivel a szolnoki gyár a működést betiltása után akár 90 napig is zárva maradhat, a milliárdos azt mondta, inkább bezáratja az üzemeket és soha nem nyitja újra.

Most úgy tűnik, be is váltja ígéretét, mivel nem lát más kiutat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
langosert-szaguldo-motoros.jpg

227 km/h-val száguldott lángosért egy motoros Borsodban

A nagy sietség végül 300 ezer forintjába fájt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.227-tel száguldozó motorost állítottak meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök a 37-es főúton, Gesztely térségében pünkösdhétfőn, dél előtt.

Az 54 éves újfehértói lakos azzal magyarázta a gyorshajtást, hogy csak egy lángosért ugrott át Borsodba.

A traffipax ezt a képet rögzítette a motorosról. Látszik, hogy éppen előzés közben érte el a 227 km/h-s sebességet.

A nagy sietség végül 300 ezer forintjába fájt, ugyanis ekkora összegű közigazgatási bírságot kapott a rendőröktől.

A police.hu közlése szerint szerint az ilyen ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök és az ittas járművezetők kiszűrése, ezzel a közlekedésbiztonsági helyzet érzékelhető javítása.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ogy-otthonapolasi-dij-ungar-peter-1000x653.jpg

Egy fideszes képviselő ment el az otthonápolási díj emeléséről szóló vitára

Ungár Péter LMP-s politikus szerint ez szégyen.
Címkép: Ungár Péter Facebook-oldala - szmo.hu
2019. június 12.A Fidesznek egy képviselője jelent meg a Parlamentben, amikor az otthonápolási díj emeléséről és kiterjesztéséről szóló javaslatott vitatták volna meg a képviselők.

Ungár Péter LMP-s politikus a Facebook-oldalán jelentkezett be nem sokkal a vita kezdete előtt. Ő tette ugyanis ezt a javaslatot az Országgyűlés elé.

"Egy, az az egy darab fideszes képviselő van jelen. Szégyen"

– írta a képhez Ungár Péter.

Ungár Péter

Perceken belül kezdődik az otthonápolasi díj emeléséről és kiterjesztéséről szóló javaslatom vitája. Egy, az az egy darab fideszes képviselő van jelen. Szégyen.

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x