hirdetés
kenderesi-tamas-szilovics-fanni-1000x575.jpg

Kenderesi Tamás barátnője sokatmondó képpel reagált a zaklatásos botrányra

Az Instagramon osztott meg egy fotót Szilovics Fanni, amivel Dél-Koreában ragadt párjának is üzent.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 29.


hirdetés

Megtörte a csendet Szilovics Fanni Kenderesi Tamás szexuális zaklatásos botrányával kapcsolatban. Ahogy azt megírtuk, a 22 éves úszót letartóztatták a dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokság ideje alatt, mert

egy éjszakai szórakozóhelyen – állítása szerint – hozzáért egy ott dolgozó koreai lány fenekéhez, aki feljelentést tett ellene, ezért eljárás indult. A történteket rögzítette a szórakozóhely egyik biztonsági kamerája, a felvételt már a magyar küldöttség vezetője is látta.

Az incidens miatt Kenderesit őrizetbe vették, kihallgatása után pedig visszatérhetett a szállására. Ám a vizsgálat időtartama alatt, tehát legalább 10 napig nem hagyhatja el az országot. Mint megírtuk, akár milliós pénzbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják.

Az úszó közleményben reagált a történtekre, amelyben elutasítja az ellene felhozott vádat:

"Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem... Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom."

- írta közösségi oldalain közzétett közleményében.

Kenderesi Tamásnak egyébként van barátnője, a kézilabdázó Szilovics Fanni, akivel már korábban is alkottak egy párt. A 22 éves sportoló egy ideig a szintén úszó Sebestyén Dalmával járt, a szakításuk után viszont újra összejött a kézissel.

Szeretek élni ,hogy ha rád nézek ♥️

421 Likes, 1 Comments - Fanni Szilovics (@fanniszilovics) on Instagram: "Szeretek élni ,hogy ha rád nézek ♥️"

Most Szilovics Fanni is megtörte a hallgatást a botrány kapcsán. A fiatal sportoló egy Instagramon közzétett képpel üzent Dél-Koreában ragadt párjának és mindenki másnak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
lljunior.jpg

„Felszállt a mennybe a kisangyalom” – megszólalt L.L. Junior a kisfia halálos balesete után

Megrendítő sorokkal és egy közös képpel köszönte meg az együttérzést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 01.Mint azt megírtuk, L.L Junior kisfia életét vesztette egy autóbalesetben. A tragédia Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Az énekes második gyermeke 2015-ben született, és szeptemberben töltötte volna be a negyedik életévét.

Sztárok, barátok, ismerősök, rajongók írtak az énekesnek, hogy kifejezzék részvétüket.

L.L. Junior a közösségi oldalán megrendítő sorokkal erősítette meg a szomorú hírt, és köszönte meg a támogatást:

"Felszállt a mennybe a kisangyalom... Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá."

A balesetre utalva azt írta, hogy bízik a magyar igazságszolgáltatásban. Ugyanakkor arra kérte a sajtó munkatársait, hogy ne hívják. "Jogi képviseletemet továbbra is barátom, Dr. Mester Csaba látja el, és természetesen megtesszük a jogi lépéseket."

"Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem, mert fel kell neveljem Lacikámat... Nincsenek szavak!!!"


KÖVESS MINKET:hirdetés
55803604_430744351021716_1929510178749125865_n1.jpg

Nádai Anikó szerint a hírességek L.L. Junior kisfiát gyászoló bejegyzései „lájkvadászok és gyomorforgatóak”

Hosszú posztban fakadt ki a műsorvezető, de nem mindenki ért vele egyet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 01.Amint arról korábban beszámoltunk, L.L. Junior kisfia, Dávidka szombaton életét vesztette egy autóbalesetben.

A gyászoló apa ismerősei és zenésztársai a közösségi portálokon is kifejezték részvétüket, azonban Nádai Anikót ez anyaként és barátként mélyen felháborította.

Szerinte egy ilyen borzalmas tragédia után az ember csendben és magába szállva gyászol, ha pedig valaki valóban közel áll az elhunyt családjához, akkor maximum egy privát üzenetben fejezi ki támogatását és nem közösségi oldalán tárja a világ elé azt.

Ő maga saját bevallása szerint 10 éve ismeri a rappert, azonban úgy érezte, hogy még nem jött el az ideie ennek a privát üzenetnek, azonban a hazai sztárvilág jelentős részének beolvasott:

"Ti, akik likevadász módon közzéteszitek, hogy mennyire megrendültetek és osztoztok az egész család fájdalmában, segítetek ezzel? Gondoljátok jelen pillanatban nincs jobb dolga mint a Facebookot nézni és erőt meríteni a sokszor álságos posztjaitokból? El tudjátok Ti képzelni, hogy min mennek most keresztül??? Én is anya vagyok. És pontosan tudom, hogy egy ilyen tragédia után élni sem akarnék"

- írta Instagram-oldalán.

Instagram post by N Á D A I A N I K Ó * Sep 1, 2019 at 10:53am UTC

6,754 Likes, 159 Comments - N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) on Instagram

Majd kommentben folytatta:

"Tegyük tisztába: nem állt szándékomban ezzel sem követőket sem likeokat gyűjteni! Egyszerűen felfordult a gyomrom attól, hogy emberek számára semmi sem szent. Hogy ültem a telefonom felett és szerettem volna valamit mondani vagy tenni, de nincs megfelelő eszköz sem szavak egy ilyen helyzetben. Aztán láttam mi történik… És nem bírtam magamban tartani a véleményem. Leginkább a hozzá »közel álló« emberekre gondoltam. Nincs más fórum számomra sem, hogy eljuttassam a hangom. Aki érti érti, aki nem érti, nem érti…"

A hozzászólók jelentős része egyetért a leírtakkal, azonban többen is kiemelik, hogy szerintük az emberek az együttérzés kifejezése miatt alkottak véleményt a témában és nem a like-ok gyűjtése okán.

A posztot Ábel Anita sem hagyta szó nélkül. Reakciójáért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
böske.jpg

Elegáns poénnal ütötte el II. Erzsébet, hogy egy csapat amerikai turista nem ismerte fel

93 évesen is van humora a királynőnek...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.A 93 éves II. Erzsébet a balmorali kastély közelében sétált, testőre, Richard Griffin társaságában. Egy szürke tweed-kabátot és fejkendőt viselt. Ekkor találkozott egy turista-csoporttal.

Az idegenek, akik nem tudták, kivel elegyednek szóba, megkérdezték tőle, hogy a környéken lakik-e, mire a királynő azt felelte: igen, itt egy közeli házban. Aztán arra a kérdésre is felelnie kellett, hogy találkozott-e már személyesen a királynővel.

Mivel nem akarta elárulni, inkább elsütött egy poént, rámutatva Griffinre: „Én nem, de ez a rendőr igen” – idézte a Daily Mail.

Griffin, aki több mint 30 éve dolgozik a királyi család szolgálatában, elmondta, hogy a csoport hamarosan tovább állt, úgy, hogy nem vették észre: magával II. Erzsébettel társalognak.

A királynő Balmoralban mindig kiélvezi, hogy nem kell olyan elegánsan öltöznie, mint a hivatalos programjain, ruhái alapján akár egyszerű háziasszonynak is lehetne nézni.

A kastély 1852 óta az angol királyi család rezidenciája. Az 50 ezer hektáros birtokon mezőgazdasági termelés, erdőgazdálkodás folyik, továbbá skóciai szarvasmarhákat, pónilovakat tenyésztenek, az erdőkben pedig jelentős szarvasállomány él.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
meghan-markle-ekszer.jpg

Meghan Markle apja kiborult: még fotót se küldtek neki unokájáról, Harryvel sem találkozott soha

Thomas Markle szerint a brit királyi család egyszerűen el akarja őt tüntetni lánya életéből.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 01.Amint arról korábban beszámoltunk, Meghan Markle mostanra már inkább tekint apaként az apósára, Károly hercegre, mint saját szülőjére.

Ennek azonban van is némi alapja: Thomas Markle korábban úgy jutott pénzhez, hogy történeteket, fotókat adott el róla - például paparazziknak szivárogtatott ki esküvői képeket - majd ügyvédet keresett fel a kis Archie láthatásáért, pedig a kicsi születése után meglepően konszolidált üzenetben kívánt jó egészséget és sok boldogságot.

Korábban Harry heregnek is üzent, hogy ne emeljen kezet a lányára, illetve lánya férjét nácinak is nevezte.

Ezek miatt Meghan hercegné szinte minden hidat felégetett, ami hozzá köthetné.

A 75 éves férfi most a Daily Mailnek adott interjút, ami valószínűleg nem lesz a királyi család kedvence.

"Néha azt hiszem, az emberek úgy gondolják, nem szeretem a lányomat. De, nagyon szeretem, és semmi mást nem szeretnék jobban, mint egy fotót Archie-ról bekeretezve, amit kirakhatok Meghané mellé. Minden nagypapa ezt csinálná, nem? Tudni szeretném, hogy örökölte-e a híres Markle-orrot. Semmi mást nem akarok, csak egy képet"

– mondta, azonban úgy érzi, hogy lánya új családja hadjáratot folytat ellene és a vejével még nem is találkozott.

"Sosem találkoztam a vejemmel. Harry herceg miért nem ült repülőre, hogy találkozzon velem? Tőlem kellett volna megkérnie Meghan kezét. Nyilván nincs gondja azzal, hogy privát gépre üljön. Ha jönni akart volna, megtehette volna. Itt, Tijuana környékén van reptér, ahogy San Diegóban is. Egy csomó fapados is jár Anglia és San Diego között"

- nyilatkozta szúrkálódva.

Az is fáj neki, hogy az esküvőre sosem kapott hivatalos meghívót és, hogy Meghan nem is válaszolt a születésnapi üdvözletére.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x