hirdetés
tori.jpg

Kellemetlen tortakatasztrófa: Moanát kérte a tortára, de a cukrász marihuánát értett

Az anyuka valószínűleg nem artikulált jól, vagy cukrász gondolta, hogy 25 évesen már illik kábítószert kérni a tortára egy mesehős helyett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.


hirdetés

Sosem tudjuk meg, hogy úgy általában mi járhat egy olyan cukrásznak a fejében, aki valamiért úgy hallja, hogy a moanás torta marihuánás legyen, és miért veszi természetesnek, hogy egyesek kábítószerrel/haszonnövénnyel dekoráltatják süteményeiket. Márpedig a sztori valóban megesett, méghozzá valahol Georgia-ban.

Ő itt Moana: egy csodaszép, kreol bőrű Disney-főszereplő. Nem csoda, hogy rengeteg kislány őt kéri a születésnapi tortájára.

Így tett Kensli Davis is, aki bár 25 éves, mégis nagy rajongója a virtuális sztárnak. Édesanyja rendelt is neki egy Moana fényképével dekorált tortát, ám valószínűleg nem artikulált eléggé,

a cukrász ugyanis marihuánát értett, akiről nem tudni, miért nem kérdezett vissza a minimum furcsa megrendelés hallatán.

Ami ezek után lezajlott, már cukrászipari történelemkönyvekbe illő. A derék szakember elkészítette azt, amit szerinte kértek.

Ezt kapta a lány a születésnapjára:

(Mirror)


KÖVESS MINKET:
hirdetés
iphone-elkap.jpg

Csodareflex – elkapta egy utas iPhone-ját a hullámvasúton, amit az menet közben leejtett

A szuperképességű Samuel videóját kevesebb, mint két nap alatt több mint 1,71 millióan láttak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 06.Az új-zélandi Samuel Kempf nem gondolta, hogy internetes sztár lesz, mielőtt Spanyolországba utazott volna. Ám amikor a barcelonai hullámvasútra szállt, olyasmi történt, amire nem számíthatott. Valaki egy másik kocsiból kiejthette a kezéből az iPhone-ját, ami épp arra esett, ahol ők jártak lejjebb a hullámvasúton. Samuel meglátta a feléjük eső telefont, és jó reflexszel elkapta azt a levegőben.

Samuel feltöltötte a videót a YouTube-ra, amit kevesebb, mint két nap alatt több mint 1,71 millióan láttak.

Azt írta, hogy korábban valakinek kiesett a telefonja a kocsijukban a padlóra, akkor azon viccelődtek, hogy ha valakinek kiesne, el tudnák-e kapni. Pár perc múlva pontosan ez történt.

Samuel egyébként visszaküldte a telefont annak, aki kiejtette azt, és nem maradt el a jutalma sem, a szerencsés tulajdonos kifizetett neki egy utat a hullámvasúton.

Maga Sam nem volt ilyen szerencsés, mert később elvesztette saját Apple Watch-át, egy másik menet közben ugyanis elrepült a kezéből. Azt már nem tudjuk, hogy volt-e egy másik szuperképességű utas, aki elkapta volna ezt is.


KÖVESS MINKET:hirdetés
medvebocs_montana.jpg

Egy medveboccsal találták szemben magukat a női mosdóban a hotel vendégei

A medvekölyökről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.Az Egyesült Államok bizonyos területein, például Montana államban gyakran hívják fel a szabadban túrázók és tartózkodók figyelmét arra, hogy nincs kizárva a medvékkel való találkozás.

Viszonylag sok olyan esetről lehet hallani, amikor egy-egy erdőben vagy egyéb természetközeli területen való kirándulás alkalmával az ember akarva, akaratlanul a tekintélyes, ugyanakkor sokszor veszélyes állatba fut.

Emellett arra is volt példa, hogy az élelem közelsége a városokba, esetleg házakhoz csábította a medvéket.

Az azonban mégiscsak egy különös eset, amikor egy medvekölyök egy szálló női mosdójában bukkan fel.

Márpedig a Big Sky nevezetű település Buck's T-4 Lodge nevű faházas hoteljében szombat este egy medvekölyök volt a nem várt vendég.

A szállás Facebook-oldala egy videót is megosztott, melyen látható, amint a kölyök a női mosdó pultján pihenget.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
orszagos-siraso-verseny-mti-foto-cimkep.jpg

A legjobb sírásók versenyeztek ásásban és hantolásban Székesfehérváron

Már negyedszer rendezték meg Magyarországon ezt a nem mindennapi eseményt.
Fotók: SZMO, MTI/Balogh Zoltán - szmo.hu
2019. szeptember 07.Szombaton tartották meg a IV. Országos Sírásó versenyt Székesfehérváron, az Új Köztemetőben. A rendezés jogát azért kapta meg a város, mert a tavalyi tartott megmérettetést székesfehérvári csapat nyerte meg.

A versenyzőknek ezúttal is minél rövidebb idő alatt kellett kiásni egy 80 centiméter széles, 200 centiméter hosszú és 160 centiméter mély sírhelyet. A kiásott földet vissza is kellett hantolni. A győztes csapat képviselheti majd Magyarországot a V4-ek sírásó versenyén.

A sírásó versenyt a Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete szervezi meg 2016 óta minden évben azzal a céllal, hogy javítsanak a szakma megítélésén. Az elsőt Debrecenben tartották meg, 2017-ben Gyulán, tavaly pedig Dunaújváros adott otthont a nem mindennapi eseménynek.

Fotós kollégánk képei az idei versenyről:

Még több képért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x