hirdetés
pakisztani-volegeny.png

Kékre-zöldre verte az esküvőjén a vőlegényt a „másik” felesége és családja, akik váratlanul toppantak be

A 35 éves pakisztáni férfi 'elfelejtett' szólni, hogy már nős. Úgy megruházták, hogy rendőrt kellett hívni.
BBC - szmo.hu
2020. február 14.


hirdetés

A videófelvételek szerint pompázatos esküvőre készült választottjával Asif Rafiq Siddiqi, a 35 éves, pakisztáni férfi. Ám a nagy nap végül határozottan nem az ő napja lett.

A mulatozás kellős közepén ugyanis váratlanul beállított a vőlegény előző felesége, még a kisfiukat is elhozta meg a teljes családját, hogy kérdőre vonja a csalfa férfit.

A fekete csadorban lévő feleség igen határozottan mondta el a násznépnek, hogy ő és Asif Rafiq Siddiqi 2016 óta házasok, van egy fiuk, és a férfi azt hazudta neki, hogy három napra elmegy meglátogatni a beteg édesanyját. Az asszony azonban gyanakodni kezdett, és végül a sógornőjétől megtudta, hogy a férje bizony nem beteglátogatóba megy, hanem újraházasodni.

A dologból óriási botrány kerekedett. A násznép – az új feleség meg a régi rokonai – nekiugrottak a vőlegénynek, és széttépték az ingét.

hirdetés

A férfi futva kimenekült az épületből, és az utcán egy parkoló busz alá rejtőzött. Ekkor valaki már a rendőrséget is kihívta, az ő beszámolójuk szerint a férfi nem úszta meg a dolgot: kirángatták a busz alól, és "kékre-zöldre" verték.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
influenszer-kamu-nyaralas-atveres.jpg

Az IKEA-ban „nyaralt” egy vlogger, hogy bebizonyítsa, milyen könnyű átverni az embereket

Idilli képekkel hitette el az Instagramon a követőivel, hogy Balira utazott, miközben csak a svéd áruház egyes berendezett részein pózolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 20.


hirdetés

Manapság olyan meghatározó dolog sokunk életében a közösségi média, hogy kis túlzással szeretünk mindent megosztani a világgal, ami történik velünk. Az influenszerek abból is élnek, hogy gyönyörűen megkomponált képeikkel bevonzzák a követőket, majd olyan posztokat gyártanak, amelyek nem titkoltan hirdetést is tartalmaznak. Őket azért is követik sokan, mert szuper cuccokban járnak, gyönyörű helyekre utaznak, menő kocsijuk van, vagyis minden szép és jó az életükben - legalábbis ezt mutatják.

Sok példa volt már arra, hogy az Instagram-sztárok lebuktak, hogy megszerkesztették a képeiket, vagy teljesen más helyre, például egy népszerű fesztivál helyszínére photoshoppolták magukat, miközben otthon ültek.

Egy amerikai vlogger most megmutatta, milyen könnyű becsapni az embereket gyönyörű, élethű, de kamu képekkel a közösségi médiában.

Natalia Taylort 2 millióan követik a YouTube-on és több mint 300 ezren az Instagramon, tehát megvolt a közönsége is ehhez a kísérlethez.

hirdetés

Kitalálta, hogy eljátssza, hogy egy egzotikus nyaralásra megy Balira, valójában azonban csak a helyi IKEÁ-ba ment, ahol egy fotós készített róla szép képeket, amiket aztán kiposztolt az Instagram-oldalára.

A 23 éves lány a svéd cég áruházának egyes berendezett helyiségeiben fotózkodott, például törölközőbe burkolózott egy kádban, egy nappaliban pezsgőzött, és úgy csinált, mintha egy luxushotel fürdőszobájában sminkelne - mindezt a gyanútlan vásárlók szeme láttára, akik csak furcsán nézték végig az egészet.

"Egy kicsit zavarba ejtő volt, hogy mindenki minket néz, és még azért is izgultunk, nehogy lebukjunk egy IKEA-dolgozó előtt"

- mesélte az influenszer.

Natalia azért remélte, hogy lesznek olyanok, akik rájönnek a turpisságra: megkérte a fotósát, hogy minden képen hagyjon rajta egy IKEA-s árcédulát, hátha szemet szúr a követőinek.

A youtuber egy vlogot is készített a fotózásról, majd a reakciókról. Mint kiderült, sikerrel járt az akciója: minden követőjét átverte.

"Mindenki elhitte, hogy Balin vagyok, senki sem kérdőjelezte meg. Pedig több képen is voltak IKEA-s árcédulák, az egyiken pedig egy IKEA-s iPad is. Hülyén érzem magam, hogy eljátszom a követőim bizalmát, mindenki olyan kedves kommenteket ír. Egy nagy hazug vagyok, nem is érdemlem meg ezeket a csodás követőket. Nem hiszem el, hogy simán elhitettem mindenkivel, hogy egy másik országba utaztam, miközben csak elmentem a helyi IKEA-ba. Ez a videó jó lecke arra, hogy ne higgy el mindent, amit az interneten látsz. Néha az emberek hazudnak arról, milyenek is valójában, és ezt nem is olyan nehéz megcsinálni"

- vonta le a tanulságot Natalie a videóban.

Forrás: Daily Mail

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
a-net-sztarja-lett-a-lady-gagat-eneklo-jarokelo.jpg

Gyorsan a net sztárja lett a Lady Gagát gyönyörűen éneklő járókelő

Mekkora hang! Mutatjuk a videót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 20.


hirdetés

Gyorsan népszerű lett egy járókelő, akit gerilla-módszerrel szólítottak le, hogy énekeljen egyet.

Kevin Freshwater brit youtuber ugyanis nemrég Londonban mászkált egy mikrofonnal, és a járókelőket, illetve a metró utasait arra kérte, hogy folytassák az általa énekelni kezdett dalt.

Több próbálkozás után egy nőt is leszólított, akit arra kért, hogy folytassa Lady Gaga egyik számát. (Ez a Csillag születik főcímdala, a Shallow volt.)

A nő gyönyörűen folytatta a dalt, kieresztette a hangját.

Később egyébként kiderült, hogy ő Charlotte Awbery énekes-dalszövegíró.

hirdetés

VIDEÓ: A net sztárja lett a "járókelő":

Via: 24.hu

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
technology-4750264_960_720.jpg

30 éve megjósolták, milyen lesz a világ 2020-ban – most kiderült, mi jött be belőle

A jóslatok sokkal pontosabbak voltak, mint hinnénk.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2020. február 19.


hirdetés

Egy videó kering a neten nagy sikerrel arról, hogy miképp képzelték el az emberek 2020-at több mint három évtizeddel korábban.

A felvételből, amelyben felidézik  a BBC korábbi tudományos műsorát, a Tomorrow's World-öt, kiderül, hogy a jóslatok sokkal pontosabbak voltak, mint hinnénk.

Az egyik szerint például „egy egyszerű paranccsal hozzájuthatunk a zenéhez, amelyet talán egy hangtárból szippantanak ki.” Ezzel mintegy megelőlegezték a mai letöltéseket.

Megjövendölték a napjaiban már szintén nem a sci-fi birodalmába tartozó „okosházakat”, a vezetékek nélküli világot, az olyan ablakokat, amelyek ha kell, távol tartják a kíváncsiskodókat, megszűrik, vagy beengedik a fényt, de akár megfelelő dekorációval ellátott fallá, számítógép- vagy tv-képernyővé is változtatják őket.

A megszólalók beszéltek arról is, hogy 30 év múlva égetően sürgős lesz csökkenteni fosszilis energia-felhasználásunkat, és előtérbe kell helyezni az alternatív energiákat, otthonainkat pedig át kell állítani az intelligens fűtésre.

hirdetés

Éppen ezért különösen sajnálatos, hogy annak ellenére nem vettük komolyan a környezetvédelmi problémákat, hogy már évtizedek előtt tisztában voltunk velük – jegyezte meg "az Indy100.

A Twitter hozzászólóinak többsége is osztja ezt a véleményt, úgy érzik, hogy az építőipar nem lépett előre 1989 óta, holott ma már minden új háznak szénsemlegesnek kellene lennie.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
katonabol-lett-camgirl-cimkep-northfoto.jpg

10 év után otthagyta a sereget a brit katonanő, hogy kamera előtt vetkőzzön

A 27 éves nő megunta, hogy szigorúan szabályozták az életét, most pedig élvezi, hogy nőnek érezheti magát.
Fotó: Northfoto - © Joanna Kitson/SWNS - szmo.hu
2020. február 20.


hirdetés

Elég éles fordulatot vett egy fiatal katonanő a pályafutásában: otthagyta a sereget, most pedig egy felnőtt tartalmat nyújtó weboldalon modellkedik.

Joanna Kitson 2010-ben, akkor még csak 17 évesen állt katonának, mert Kelly Holmes, a már visszavonult középtávfutó nyomdokaiba akart lépni. A brit sportolónő ugyanis szintén a brit hadseregben kezdte pályafutását, mielőtt profi futó lett.

A lány 10 évig szolgált a katonaságnál, tavaly azonban elege lett ebből az életből, ezért karriert akart váltani. Egy modellügynökség felfedezte őt, és miután állást ajánlottak neki, ott is hagyta a sereget. Tavaly szeptemberben lépett ki, idén januárban pedig munkát kapott a Babestation nevű felnőtt tartalmat nyújtó cégnél, és most webkamerán keresztül vetkőzik és elégíti ki a nézők igényeit.

A 27 éves nő hetente 15 órát dolgozik, és élvezi is, hogy férfiakkal beszélgethet mindenféléről. Mint mondta, vannak olyan kliensek is, akik a feleségükről panaszkodnak neki, de akik éjszaka látogatják az oldalt, pikánsabb tartalmat is láthatnak tőle és a többi lánytól.

Elmesélte azt is, hogy élvezi, hogy törődhet a külsejével, például festheti a körmeit, műszempillát tehet fel és szexi fehérneműt viselhet - ezeket ugyanis a katonaságban nem csinálhatta.

hirdetés

"Utáltam, hogy egyenruhát kellett hordani a seregben, és hogy nagyon korlátolt volt az életem. Úgy kezeltek, mint egy gyereket, de elvárták, hogy felnőttként viselkedjek. Most azt csinálhatom, amit akarok, és imádom, hogy szexinek, nőnek érezhetem magam. Most sokkal boldogabb vagyok így. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmit csinálj, amit nem élvezel"

- mondta Joanna.

Forrás: The Sun

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!