KÉK HÍREK
A Rovatból

Videón, ahogy szórakozásból halálra gázolt két tinédzser egy út mentén bicikliző nyugdíjas rendőrt

A Las Vegas-i gázolásról egyik pillanatról a másikra döntött a két tinédzser. Még azt is felvették, ahogy a kerékpáros magatehetetlenül hever az úton.

Link másolása

Reggel hat órakor indult biciklitúrára Las Vegasban Andreas Probst augusztus 14-én még, amikor két ámokfutó tinédzser szándékosan elgázolta, írja a New York Post. A 64 éves nyugalmazott rendőrkapitány hidegvérű meggyilkolásáról az anyósülésen utazó fiatal videót is készített. Ebből kiderül, hogy pusztán szórakozásból végeztek a kerékpárossal.

A sokkoló videó elején a tinik a többi autóst szidják, miközben a West Centennial Parkway közelében száguldoznak. Egy másik autóst le is szorítanak az útról, ezután veszik észre az előttük haladó bringást.

Az autó sofőrje ekkor azt kérdezi a társától, hogy készen áll-e. Az anyósülésről videózó fiú azt felei: „Igen, üsd el a seggét!”

A nyugdíjas kerékpáros a közeledő autó hangjára és a dudaszóra még jobban lehúzódik, de a kocsi fékezés nélkül hátulról nekihajt. A biciklis a kocsi szélvédőjének csapódik, majd az autó felett átrepülve az aszfalton landol. Az utas ezután még videóra veszi, ahogy a piros pólós férfi magatehetetlenül fekszik az úton. Társához fordul, és azt mondja, hogy ezzel sikerült alaposan kiütni a biciklist, majd a sofőr a gázra tapos.

Az elgázolt bringást kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították.

Még aznap elfogták a két fiatalt. A Hyundait vezető 17 éves fiút először cserbenhagyással vádolták meg, amit a videó előkerülése után szándékos gyilkosságra módosítottak. Arról egyelőre nem tudni, hogy a videós fiatalt is megvádolták-e valamivel.

A szándékos gázolásról készült sokkoló videót itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Kiderült, ki volt az esztergomi robbantó: a zsidóktól a magyar kormány tagjaiig mindenkit gyűlölt a férfi
A kigyúrt J. László korábban masszőrként dolgozott. Becsületsértés miatt körözte a rendőrség.

Link másolása

Egyre több információ lát napvilágot arról a negyvenes éveiben járt férfiról, aki szerda este felrobbantott egy gázpalackot, megölve ezzel magát és egy intézkedő TEK-est. Korábban is lehetett tudni, hogy a „zavart férfinak” tetemes tartozása volt: várható volt, hogy kikapcsolják nála az áramot, és még a kocsiját is elvehetik egy végzés miatt. Szomszédai szerint sokakat az összeesküvés-elméleteivel traktált, otthonában pedig élelmiszert halmozott fel egy esetleges háborúra vagy a világvégére készülve.

A Blikk most megtudta: az elkövető egy J. László nevű masszőr volt, aki – ahogy azt korábban megírtuk – az utóbbi időben alkalmi munkákból próbálta eltartani magát, ugyanakkor fizetési elvárásai irreálisan magasak voltak.

A portál végigböngészte a férfi közösségimédiás profilját, ahol a rendkívüli módon kigyúrt férfi előszeretettel osztott meg magáról képeket. De nem csak azt. J. László profilja tele van gyűlölködéssel különböző csoportok iránt: a robbanásban meghalt férfi becsmérlően beszélt a zsidóságról, a kormány tagjairól, az orosz-ukrán háborúban pedig nyíltan az agresszor félnek drukkolt.

Az egyik bejegyzésben az emberi test mint lehetséges táplálékforrás szerepel.

A Blikknek a környéken élők is megerősítették ezt a negatív képet. Mint mondták: rendkívül rossz kisugárzása volt a férfinak, nem szívesen tartózkodtak a közelében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
Sokkoló videó: villám csapott két strandolóba, mindketten meghaltak
Többen fürdőztek a mexikói strandon, amikor lecsapott a vihar. Egy nő és egy férfi nem tudott időben elmenekülni.

Link másolása

Már több mint egymillióan látták azt a felvételt a közösségi médiában, ami egy különösen szerencsétlen tragédiát rögzített.

Mexikó Michoacán államának tengerpartján többen fürdőztek, amikor vihar érkezett a térségbe. Az emberek menekülni kezdtek, ketten azonban szerencsétlenül jártak:

mindkettejükbe ugyanaz a villám csapott bele.

A videón egy hatalmas villanás látszik és a hozzá tartozó csattanás hallatszik. Információk szerint egy nő a helyszínen meghalt, míg egy szintén szerencsétlenül járt férfi a kórházba szállítás után veszítette életét. Egyikük turista volt, a másikuk függőágyakat árusított a parton. Rajtuk kívül egy ember súlyos sérüléseket szenvedett.

Az Egyesült Államok Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatala szerint tévhit, hogy egy villám nem csaphat be kétszer ugyanarra a helyre. Valójában igen gyakori, hogy egy villámcsapás ugyanazt a helyet érinti gyors egymásutánban.

(Daily Star)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Felkavaró videón, ahogy elütik a Kékfény prostitúciós ügybe keveredett egykori riporterét
B. Bélát szeptember 10-én sodorta el agy autó, miközben az M0-on gyalogolt. Most egy megrázó videót is közzétettek a balesetről.

Link másolása

Sokkoló videó jelent arról, ahogy elgázolják a Kékfény korábbi riporterét szeptember 10-én az M0-on.

B. Bélát a reggeli órákban ütötte el egy szabályosan közlekedő autós, miközben a férfi az autók között sétált. A családja később az RTL-nek azt mondta, hogy

a férfi autójából kifogyott az üzemagyat, ezért gyalogolt a pálya mellett.

Az egykori tévést az intenzív osztályon ápolják, mert bár sérülései nem voltak súlyosak, időközben tüdőgyulladást kapott.

A balesetről most a Bp-i Autósok Közössége osztott meg egy megrázó videót, amit az egyik olvasójuktól kaptak. A felvételen látható, ahogy egy piros autó elsodorja a férfit.

A videót IDE kattintva tudott megnézni.

B. Bélát, a Kékfény egykori riporterét korábban azzal vádolták, hogy több mint egy éven keresztül bérelt lakásokat, melyeket prostituáltaknak adott ki napi használatra.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Egy évre elég élelmiszert halmozott fel, világvégére, háborúra készült az esztergomi robbantó
A férfi alkalmi munkákból próbált megélni, de irreálisan sok pénzért dolgozott volna, így hatalmas adósságot halmozott fel.

Link másolása

Még csütörtök reggel is katasztrófavédelmisek, rendőrök és tűzoltók álltak Esztergom Búbánatvölgy városrészének azon háza előtt, ahol szerda este egy zavart férfi felrobbantott egy gázpalackot, megölve ezzel saját magán kívül a Terrorelhárítási Központ (TEK) egyik munkatársát is. A robbantásban 11-en megsebesültek, köztük négyen súloysan.

A Telex helyszínen járó riporterei körbekérdezték a környékbelieket a férfiról, akiről a helyi média azt tudta meg: jelentős tartozásai voltak, többek között tetemes áramtartozása is volt, ami miatt a villany kikapcsolásával fenyegették.

A szomszédság szerint a férfi szorgalmas volt, a telkén dolgozott, „de mindenkit az összeesküvés-elméleteivel traktált, ezért hamar elfordultak tőle”. „Azt mondta, hogy nem akar a rendszer része lenni” – tette hozzá egy szomszéd.

A férfi alkalmi munkákból tartotta el magát, de ritkán jutott munkalehetőséghez, mert rendre magasabb árat mondott, mint mások.

Otthonában ugyanakkor hatalmas készleteket halmozott fel élelmiszerből, mert háborúra vagy világvégére készült.

A korábbi, áramtartozással kapcsolatos hírek mellett a Telexnek egy közelben lakó elmondta: a robbantónak a telefonszolgáltatójával is volt konfliktusa, és megerősítette azt az információt is, hogy egy végzés miatt az autóját is el akarták vinni.

Egy másik szomszéd a portálnak nagyon furi, „ugribugri, zavart” figuraként jellemezte a negyvenes évei második felében járó férfit. Tőle asztalosmunka iránt érdeklődött, de végül nem tudtak megegyezni, mert azt mondta: ő napi százezer forint alatt fel sem kel az ágyból – írja a Telex.


Link másolása
KÖVESS MINKET: