hirdetés

Súlyos tragédia: kizuhant egy ember a székesfehérvári kórház egyik épületének lépcsőházából

Még tart a helyszínelés, a helyzet a szemtanúk szerint „rendkívül tragikus”, de részleteket egyelőre nem lehet tudni.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2022. január 13.


Link másolása

hirdetés

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében – írja a FEOL.

A lap helyszínen tartózkodó tudósítója szerint valószínűleg a kilencedik, vagy valamelyik ahhoz közeli emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén.

A rendőrség jelenleg is helyszínel, a lépcsőházba tartó betegek útját biztonsági őrök állják el. Szemtanúk egy nagy puffanásról számoltak be, amiből egyből tudták, hogy történt valami.

A helyzet szerintük "rendkívül tragikus", de további részleteket egyelőre nem lehet tudni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
Metró elé löktek egy nőt Brüsszelben, egy hajszálon múlt az élete
Az esetről videófelvétel is készült. Ezzel szinte egyidőben New Yorkban is a metró elé löktek egy nőt, ő a helyszínen meghalt.

Link másolása

hirdetés

Egy fiatal férfi szándékosan az érkező metró elé lökött egy nőt péntek este Brüsszelben. A járművezető azonnal meghúzta a vészféket, és még időben meg tudott állni, írja a Brussels Times.

Az esetet felvette egy térfigyelő kamera, amelynek felvételén látszik, ahogy a férfi ide-oda járkál és figyeli, mikor jön a szerelvény, mielőtt a sínekre lökte a nőt. A nőt a többi várakozó utas segítette föl a sínekről. Az áldozat és a járművezető is sokkos állapotba került, kórházba szállították őket, de azóta mindketten hazamehettek.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, de perceken belül elfogták és gyilkossági kísérlet miatt őrizetbe vették. A férfit pszichiáter is megvizsgálja majd. Egyelőre vizsgálják az eset pontos körülményeit és a gyanúsított indítékát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Síoktatás közben csapódott egy 5 éves kislányba egy férfi az Alpokban, a gyerek nem élte túl
A kislány a csoporttól lemaradva jobbra kanyarodott, ekkor érkezett hátulról nagy sebességgel a francia síelő.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2022. január 16.


Link másolása

hirdetés

Meghalt egy 5 éves kislány, miután a franciaországi Flaine-ben nagy sebességgel nekiütközött egy felnőtt síelő, írja a The Sun. A gyerek a kórházba szállítás közben, több sikertelen újraélesztést követően a mentőhelikopteren halt bele a sérülésekbe két órával a baleset után.

A kislány éppen síleckét vett szombat délelőtt 11 óra körül a kék, vagyis könnyű pályán. A gyerek négy társától lemaradva haladt, amikor jobbra próbált kanyarodni. A háta mögül nagy sebességgel érkező 40 éves férfi már nem tudta elkerülni az ütközést, és óriási lendülettel csapódott a kislányba.

A önkéntes tűzoltóként is dolgozó síelő azonnal elsősegélyben részesített a gyereket a mentők érkezésééig. A rendőrség őrizetbe vette a biztonsági előírások megsértése miatt a balesetet okozó francia férfit, aki "rendkívüli sokkot kapott" a történtek után.

A lap információ szerint a gyerek szülei Genfben élő britek, akiknek a tragédia helyszínétől alig egy órányira is van egy házuk.

A halál okát hétfőn, boncolás után állapítják meg. A település polgármestere szerint mindenki megdöbbent a történteken.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Holtan találtak szülei egy kétéves kislányra Hargita megyében
A testén zúzódások voltak, anyja szerint az utóbbi időben többször is elesett.

Link másolása

hirdetés

Holtan találtak rá saját ágyában egy kétéves és három hónapos kislányra a Hargita megyei Kászonaltíz községben szombaton – írja a Maszol.ro portál. A gyerek testén a mentősök zúzódások nyomait fedezték fel.

A kislány szülei értesítették a hatóságot, miután aggódni kezdtek, hogy nem ébredt fel ebéd előtti álmából. A Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője, Péter Szilárd elmondása szerint a szülők a gyerek eszméletlen állapota miatt értesítették a mentőket, a halál beálltát az orvosok állapították meg.

A mentősök közölték, hogy a kislány arcán és testén zúzódások nyomát fedezték fel. A boncolás eredménye szerint ezeknek azonban nincs köze a gyerek halálához.

Az anya azt állítja, a lány többször is elesett az utóbbi időben. Ezen kívül szívproblémáról is beszélt a hatóságoknak, ám ezt a gyerek háziorvosa nem tudta megerősíteni.

A hatóságok gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával nyomoznak a csíkszeredai bírósági ügyészség irányításával.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A metró elé löktek egy nőt New Yorkban, a helyszínen meghalt
A tettes másik áldozattal is próbálkozott, végül maga jelentkezett a rendőrségen.
Fotó: MTAEnthusiast10/Wikipédia/CC BY-SA 4.0 (illusztráció) - szmo.hu
2022. január 16.


Link másolása

hirdetés

Meghalt egy negyven éves nő szombat reggel egy New York-i metróállomáson, miután egy férfi az érkező szerelvény elé lökte – írja a The Guardian.

Az eset a manhattani Time Square állomáson történt, a tettes elmenekült a helyszínről, de rövid időn belül feladta magát a rendőrségen.

Az incidensnek semmilyen előzménye nem volt, a férfi és az áldozat nem állt kapcsolatban egymással – közölte az eset utáni sajtótájékoztatón Keechant Sewell rendőrkapitány.

Egy szemtanú elmondta, hogy a tettes nem sokkal korábban hozzá is gyanúsan közeledett, de ő elhúzódott tőle, mert úgy érezte, a férfi be akarja lökni a metró alá.

Amikor visszanézett, akkor látta, hogy egy másik embert valóban a szerelvény alá lökött.

A férfi nevét egyelőre nem közölték. Annyit tudni róla, hogy büntetett előéletű, és jelenleg előzetes letartóztatásban van.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: