hirdetés

KÉK HÍREK

Néhány hónapja költözött be első közös otthonába a Szegeden meggyilkolt pár

A fiatal férfi a közeljövőben mutatta volna be barátnőjét a családjának.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2021. június 22.


Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai.

A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt. A bűncselekménnyel egy 28 éves férfit gyanúsítottak, aki elmenekült a helyszínről és autóval elhagyta a várost. Vele szemben elfogatóparancsot adtak ki, de nem sokkal később holtan találták, a gyanú szerint öngyilkos lett.

A Blikk most arról ír, a gyilkos szegedi gyógyszerész alig néhány hete szerzett fegyvertartási engedélyt, feltehetőleg azzal a szándékkal, hogy megölje a 24 éves lányt, aki nem viszonozta a szerelmét, valamint a párját is.

A lap úgy tudja, a fiatalok alig pár hónapja költöztek be első közös otthonukba, amely a szegedi Petőfi sugárúton volt. Nem sejtették, hogy a lányért betegesen rajongó későbbi gyilkos utánuk nem sokkal szintén bérelt egy lakást ugyanabban a házban, hogy közvetlen közelről figyelhesse áldozatát, akibe azóta reménytelenül szerelmes volt, hogy végzett az orvosi egyetemen.

A lány, H. Eliza Zoé barátja, Sz. Tamás szintén szakmabeli volt, nemrég végzett laborasszisztensként. Kedvesét a közeljövőben tervezte bemutatni családjának.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Három km-re evezett ki két kamaszfiú SUP-on másodfokú viharjelzésnél a Balatonon, vízimentők hozták őket vissza

Semmilyen segítő mellényt nem viseltek, úszástudásuk pedig legfeljebb 50 méter leúszására volt alkalmas.

Link másolása

hirdetés

Újabb veszélyes esetről számolt be a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ), amelynek szerencsére nem tragikus vége lett.

Vasárnap két kamaszfiú a másodfokú viharjelzés ellenére három kilométerre evezett ki SUP deszkán a Balaton északi partjáról úgy, hogy mentőmellényt, sportmellényt vagy úszást segítő mellényt sem viseltek, és a bokapántot sem alkalmazták, úszástudásuk pedig legfeljebb 50 méter leúszására volt alkalmas.

A fiúkat végül a vízimentők hozták vissza a partra.

"Ezúton is kérjük a SUP deszkát használókat, hogy gondolják végig az esetet és vonják le a helyes következtetéseket! A srácokat épségben átadtuk a szülőknek, vélhetően komoly fejmosásban lesz részük a nap további részében" - írták a VMSZ Facebook-bejegyzésében.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

Egy banán miatt kis híján megfulladt egy kisfiú a bükkszéki strandon

A gyerek csúszás közben majszolta a gyümölcsöt, ráadásul egy félreértés miatt csak később észlelték a bajt.

Link másolása

hirdetés

Banánt majszolt a csúszdán, és amikor a vízbe csobbant, és majdnem megfulladt egy kisfiú a bükkszéki strandon - számolt be a Tények.

A gyerek ráadásul nem azon a csúszdán csúszott le, amelyik végén az édesapja várta, ezért nem látták, hogy baj történt.

Később az úszómester segítségével megtalálták, akkor már nem lélegzett. Egy szabadnapos ápolónő mentette meg az életét, aki éppen ott strandolt.

A Tények beszámolója az esetről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Zaklatott egy anyamedvét és annak bocsát, bíróság elé kell állnia emiatt egy amerikai nőnek

A látogatót többször is figyelmeztették, hogy szabálytalanul közel merészkedett az állatokhoz, de nem törődött vele.

Link másolása

hirdetés

Az élővilág megzavarásával vádolnak egy amerikai nőt, akinek a bíróság előtt is felelnie kell tettéért. Samantha Dehring a híres Yellowstone Nemzeti Parkban merészkedett túl közel egy grizzly anyamedvéhez és bocsához.

A nőről felvétel is készült, ahogy a megengedett 90 méteres távolságnál jóval közelebb megy egy anyamedvéhez, és csak azután kezd hátrálni tőle, hogy az állat veszélyesen megközelíti.

A felvételeken az is látható és hallható, hogy Dehringet többször figyelmeztetik is, de ő azt is figyelmen kívül hagyja.

Veszélyesen megközelít egy grizzlyt egy nő a Yellowstone Nemzeti Parkban

Az eset még májusban történt, a rendőrség pedig azonnal közzétett egy felhívást, hogy segítsenek beazonosítani a felvételen látható nőt - ez végül sikerült is. Így a hatóságok megkezdték az intézkedést az Illinois államban élő Dehringgel szemben, akinek a vadvédelmi törvények megsértése miatt kell majd bíróság elé állnia augusztus végén.

Nemrég írtunk arról is, hogy Hawaii-on 15 millió forintnyi összegre büntettek egy párt, akik a nászútjukon egy veszélyeztetett fókát dögönyöztek.

hirdetés

(BBC/24.hu)

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: