hirdetés

KÉK HÍREK

Négy autópályán is komoly torlódás alakult ki, Röszkénél 5 kilométernél is hosszabb a kocsisor

Balesetek és útépítés is nehezítik az amúgy is nagy forgalmat. Röszkénél 5 órát is várni kell az átjutásra, a rendőrök hűtött ásványvizet osztottak az autósoknak.

Link másolása

hirdetés

Nagyon erős forgalom, a főváros körüli gyorsforgalmi utakon, de sokan haladnak az M7-es autópályán a főváros irányába Balatonvilágos és Szabadbattyán között az erős forgalom miatt szakaszosan telíttetek a sávok - írja az Útinform.

Szintén sokan haladnak a Balaton északi partján a 71-es főúton, Balatonalmádi és Balatonfűzfő között az átkelési szakaszokon, torlódásra számítsanak.

A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a 77-es főúti és a 73-as főúti csomópont között, a Székesfehérvár felé vezető oldalon araszolnak a járművek.

Az M7-es autópályán a Letenye felé vezető oldalon, Szabadbattyán közelében, a 69-es km-nél négy személygépkocsi ütközött össze. A forgalom csak a leálló sávon halad, torlódásra készüljenek!

Az M0-ás autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében, a Nagy-Duna hídi terelés előtt továbbra is torlódásra kell számítani, 20-25 perc a plusz menetidő.

hirdetés

Az ellenkező, M1-es autópálya felé vezető oldalon Halásztelek térségénél torlódnak a járművek. 5-10 perc a plusz menetidő.

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, Győr elkerülő szakaszán, a 128-as km-nél korábban felborult egy kisteherautó. A sávzárást feloldották, mind két sávon megindult a forgalom, de a torlódás még jelentős, közel 10 km-es.

A 25-ös főúton Szarvaskő térségében, egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 25-ös km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom irányonként váltakozva halad.

A magyar-szerb határszakaszon, az M5-ös autópályán a Röszke határátkelő előtt, 5-5,5 km-es a kilépő kocsisor, így akár 5 órát is várni kell az átjutásra. A rendőrök hűtött ásványvízzel kínálták a sorban ragadt autósokat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Oltatlan embereket juttatott védettségi igazolványhoz egy 71 éves háziorvos Szabolcsban

Miután lebukott, a rendőrök a rendelőjében fogták el, az „ügyfeleit” is kihallgatták.

Link másolása

hirdetés

Nyomozást indított a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján a rendőrség egy 71 éves háziorvos ellen, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban olyan embereket juttatott védettségi igazolványhoz, akik nem kaptak koronavírus elleni védőoltást.

Mint kiderült, az orvos előzetes egyeztetés után a rendelőjében fogadta azokat, akik nem akarták beoltatni magukat, de védettségi igazolványt szerettek volna. A doktor beoltottként rögzítette őket az egészségügyi adatbázisban, így jogosulttá váltak a kártyára.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szerdán a rendelőjében fogták el a háziorvost, védettségi igazolással való visszaéléssel gyanúsítják. Azokat pedig, akik oltás nélkül jutottak hozzá a védettségi kártyához, felbujtóként gyanúsítottként hallgatták ki.

Nem ez az első ilyen eset az országban. Egy másik háziorvos például pénzért, egészen pontosan 50 ezer forintért intézte el a védettségi igazolványt azoknak, akik nem kérték az oltást, de szerettek volna kártyát. Ő is lebukott, még júliusban fogták el a rendőrök. Máshol egy orvosi asszisztens és két társa szintén ezzel üzletelt, ők 60 ezer forintot kértek el érte.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

Videó: járókelők tepertek le egy férfit, aki fiatal lányokat molesztált Nagykanizsán

Már a harmadik fiatalkorú áldozatával erőszakoskodott a támadó, amikor az arra járók közbeléptek.

Link másolása

hirdetés

Járókelők tepertek le egy fiatal lányokat molesztáló férfit Nagykanizsán - számolt be róla az ATV Híradója. A férfi addigra már több sétáló lányba belekötött, egyikük segítségért kiabált, a támadó ekkor elfutott. Egy későbbi esetben azonban már az arra járók közül többen rávetették magukat és sikeresen elkapták.

Nagyon kevés az olyan ember, aki egy ilyen esetben odamegy segíteni. Legalábbis ezek a tapasztalatok

– mondta el az ATV Híradónak egy hölgy.

Rinfel János ügyvéd azt mondta, hogy évekre börtönbe kerülhet a támadó. „Figyelemmel arra, hogy az egyik sértett még nem töltötte be a 18. életévét, ebben az esetben a büntetési tétel 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztés” - fogalmazott.

A rendőrség a Híradó érdeklődésére azt írta, a férfi ellen 18 év alatti személy ellen, élet elleni fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak, és más bűncselekmények miatt indított eljárást. Gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Az ATV Híradójának teljes riportja

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Késsel szúrtak meg többször is egy nőt fényes nappal Balassagyarmaton

A rendőrség cáfolta a városban terjedő híreszteléseket a támadóról.

Link másolása

hirdetés

Megkéseltek egy nőt a nyílt utcán pénteken délelőtt Balassagyarmaton. A rendőrség közlése szerint háromnegyed 11 körül egy járőr jelentette, hogy a város belterületén egy férfi többször is megszúrt késsel egy nőt.

Az áldozat a Blikk szerint egy ismert helyi fogorvos. A támadás után a mentők kórházba szállították.

A rendőrök perceken belül elfogták az 57 éves férfit. Azt is közölték, hogy

a városban elterjedt híresztelésekkel ellentétben a késelő és áldozata sem afgán állampolgár.

Csach Gábor polgármester a Facebook-oldalán azt írta a történtekről, hogy "tragikus kimenetelű bírósági ügy", azaz a tettes és áldozata ismerte egymást.

A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Egymillió illegális potencianövelő tablettát találtak egy kőbányai raktárban

A lefoglalt tabletták többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük új pszichoaktív anyagnak minősül.
MTI, fotó: Police.hu - szmo.hu
2021. szeptember 17.


Link másolása

hirdetés

Mintegy egymillió darab, illegális gyógyszert találtak egy kőbányai raktárban, a potencianövelő tabletták összértéke meghaladja a 760 millió forintot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a budapesti rendőrök egy X. kerületi raktárépületben tartottak kutatást, ahol a 250 ezer levélnyi tablettát megtalálták.

A lefoglalt tabletták többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük új pszichoaktív anyagnak minősül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen elfogott egy 41 éves férfit, akit gyógyszerhamisítás bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik - írták.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: