hirdetés

KÉK HÍREK

Megtalálták Gabby Petito vőlegénye, Brian Laundrie emberi maradványait

Az FBI egyik munkatársa a CNN-nek azt mondta, a férfi hátizsákja mellett talált laptop valószínűleg megmenthető, hamarosan megkezdik a tartalmának a feldolgozását. 

Link másolása

hirdetés

Brian Laundrie emberi maradványait találták meg egy floridai természetvédelmi területen, írja a CNN.

Az FBI közölte, hogy a fogászati leletek alapján sikerült azonosítaniuk a férfit, akit Gabby Petito meggyilkolásával vádolnak. Laundrie maradványainak közelében szerdán ruhákat, egy hátizsákot, és egy laptopot is találtak.

Az FBI egyik munkatársa a CNN-nek azt mondta, a férfi hátizsákja mellett talált laptop valószínűleg megmenthető, hamarosan megkezdik a tartalmának a feldolgozását.

Carmine Marceno megyei seriff szerint nagyon nehéz körülmények között, többek között kígyókkal és aligátorokkal teli, majdnem mellmagasságú vízben keresték Laundrie-t.

Gabby és Laundrie nyár végén az Egyesült Államok nemzeti parkjaiban túrázott. A 22 éves amerikai YouTuber-lány és barátja a beszámolók szerint egy wyomingi étteremben veszekedtek, mindössze néhány nappal azelőtt, hogy Gabby augusztus 26-án eltűnt.

A lány holttestét szeptember 19-én találták meg egy wyomingi erdőben. Az ügyészség azóta megállapította, fojtogatás miatt vesztette életét. A 23 éves Laundrie-t több mint egy hónapja keresték a hatóságok.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Sokkot kapott az anya, amikor idegen férfiak megkérdezték tőle, hogy megvehetik-e kislányát

Egy hónapon belül már a második ilyen eset történt Angliában, nyomoz a rendőrség.

Link másolása

hirdetés

Halálra rémült egy Angliában élő anya, akinek a kislányát idegen férfiak akarták megvenni - írja a Sun.

A nő éppen iskolába kísérte a kislányát szerdán Sheffieldben, amikor három férfi leszólította őt az utcán. Megkérdezték, hogy megvehetik-e a lányát, akiért nagy mennyiségű készpénzt ajánlottak.

Az anya nemet mondott, majd elkezdett futni gyerekével az iskola felé. Menet közben kerékcsikorgást hallott, majd látott három férfit egy kék vagy fekete színű autóban, de a rendszámot nem tudta leolvasni.

A nő jelentette az esetet a rendőrségen, akik nyomozást indítottak. Egy 30-as évei végén vagy a 40-es évei elején járó, feltehetően közép-keleti származású férfit és társait keresik.

Ez már a második hasonló eset egy hónapon belül.

Novemberben egy anya a Doncaster belvárosában található Primark üzletben vásárolt gyermekével, amikor egy férficsoport odalépett hozzá és felajánlották, hogy jó pénzért megvennék a lányát. Ezután követték őket a boltban, kellemetlen helyzetbe hozták őket, a lányra pedig illetlen megjegyzéseket tettek a rendőrség szerint. Ebben az ügyben is nyomozást indult.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

RTL Klub: Egy fideszes politikus apósát késelték halálra Budapesten

Albérlője szúrta halálra a 66 éves férfit. A csatorna információi szerint pénzügyi vita vezethetett a gyilkossághoz.

Link másolása

hirdetés

Fideszes politikus apósát ölhették meg péntek este Budapesten - számolt be róla az RTL Híradó.

A gyilkosság a III. kerületben történt, egy Nánási úti társasházban. A riport szerint

az egyik lakó összeveszett a főbérlővel, a vita közben pedig leszúrta a 66 éves férfit, aki az RTL Híradó információi szerint egy ismert fideszes politikus apósa volt.

Az RTL Híradó úgy tudja, pénzügyi vita vezetett a gyilkossághoz. Információik szerint a gyanúsított tavaly költözött a Duna parti társasház egyik lakásába, ahol egyedült élt. Eleinte semmi probléma nem volt vele, de az utóbbi hónapokban sok volt rá a panasz. A csatorna szerint az 57 éves férfinek pénteken kellett volna kifizetnie a bérleti díjat, ezen veszhettek össze a főbérlővel.

A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni az idősebb férfit, de már nem tudták megmenteni az életét. Feltételezett gyilkosát a helyszínen elfogták a rendőrök, aki a kihallgatásán beismerte tettét, kezdeményezték letartóztatását.

Az RTL Híradó:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés

Holtan találtak két felnőttet és három gyereket egy házban Németországban

A rendőrség szerint agyonlőtték vagy halálra késelték őket, gyilkosság miatt indítottak nyomozást.

Link másolása

hirdetés

Holtan találtak két felnőttet és három gyermeket egy családi házban a Berlintől délre található Königs Wusterhausenben, Németországban - írja a Reuters.

A cikk szerint

járókelők látták meg az élettelen testeket a házban, ők értesítették a rendőrséget. A házban két 40 éves felnőtt, illetve egy 4, egy 8 és egy 10 éves gyerek feküdt lőtt és szúrt sebekkel.

A rendőrség gyilkosság miatt indított nyomozást, az áldozatokat agyonlőhették vagy halálra késelhették.

A német sajtó szerint mind az öten karanténban voltak a koronavírus miatt.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Lyukakat fúrtak és gázolajat öntöttek egy védett 70 éves platánfába Demecseren

A 70 millió forintos eszmei értékű növényt próbálják megmenteni, bíznak benne, hogy a speciális anyag segít a növénynek a túlélésben.

Link másolása

hirdetés

Hetven éves védett platánfát rongáltak meg a Szabolcs megyei Demecseren.

A fa törzsébe 12 lyukat fúrtak és azokba gázolajat öntöttek.

A polgármester szerint valaki el akarta pusztítani a fát, amely a rendőrség előtt áll.

A város Nyíregyháza főkertészével összefogva próbálja megmenteni a 70 millió forintos eszmei értékű növényt. Speciális anyaggal töltötték fel a lyukakat bízva abban, hogy az felszívja a gázolajat. A főkertész elmondta, hogy még nem látott hasonló rongálást. Szerinte jó esélye van a fának a túlélésre, de hogy milyen mértékben károsodik a növény, azt még nem lehet most megmondani.

Az önkormányzat feljelentést tett, a rendőrség nyomoz.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

hirdetés


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: