Kutyák ölhettek meg egy férfit Szentesen

Az 53 éves férfi halálát két, a közelben tartott nagytestű kutya harapásaitól származó sérülések okozhatták.

Link másolása

Holtan találtak egy helybéli férfit szombat reggel egy szentesi lakóház előtti vízelvezető árokban, az áldozat halálát feltehetően kutyaharapás okozta - közölte a rendőrség a honlapján.

A helyszíni szemle adatai szerint az 53 éves férfi halálát két, a közelben tartott nagytestű kutya harapásaitól származó sérülések okozhatták.

Az állatok gazdájának felelősségét a rendőrség vizsgálja. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Előkerült a 10 éves miskolci kisfiú, aki papucsban és pólóban szökött meg a kórházból
A gyereket már vissza is vitték a kórházba.

Link másolása

Információink szerint előkerült az a 10 éves miskolci kisfiú, aki még kedden a déli órákban tűnt el egy helyi kórházból. Úgy tudjuk, hogy Horváth Dominik Attilát már vissza is szállították a miskolci kórházba.

Az állítólag korábban már többször is elszökő kisfiút tegnap délután óta nemcsak a rendőrség, hanem kutyás-drónos mentőcsapat is kereste, de hiába. Az előkerülését alátámasztja az is, hogy a rendőrség honlapjáról már le is került a keddi eltűnéséről szóló hír.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Fiatal matematikus volt a cápatámadás áldozata
A nő nászúton volt férjével, amikor a ragadozó széttépte a Bahamák partjainál.

Link másolása

Ahogy arról kedden beszámoltunk, tragédiába torkollott egy nászút a Bahama-szigeteken: a friss ara hétfő délelőtt cápatámadás áldozata lett.

A New York Post most részleteket is közölt az áldozatról és a tragédiáról. Lauren Erickson Van Wart 44 éves matematikus supozni indult a népszerű üdülőhelyen, amikor a ragadozó megtámadta.

A friss házas bostoni nő és férje csak egy mérföldre távolodtak el a parttól, amikor a cápa a mélybe húzta Laurent.

A férje sértetlen maradt.

Van Wart egy olyan cégnél dolgozott, amely forrásokat biztosít a közoktatásban dolgozó tanárok számára. Kollégáit lesújtotta a halálhír.

„Csapatunknak fáj a szíve, és egy emberként gyászoljuk megbízható kollégánkat és barátunkat. Lauren matematikai szerkesztőségünk szeretett tagja volt, és a diákok és az oktatók iránti mély elkötelezettsége minden olyan dologban érezhető volt, amihez hozzáfogott”

– áll a búcsúztatójában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Két évig fagyasztóban tartotta barátja holttestét egy férfi, mert „gyötörte a gyász”
A férfi nem tudott racionálisan gondolkozni, ezért tartotta meg a holttestet. Legalábbis állítása szerint, de azért néhány pontban sántít a történet.

Link másolása

Börtönbe került az a férfi, aki egy barátja holttestét két évig a fagyasztóban tárolta – írja a The Guardian.

A Derby-i koronabíróság kedden értesült arról, hogy a 71 éves John Wainwright 2018 szeptemberében halt meg, és csak 2020 augusztusában találták meg a fagyasztószekrényben egy hajógyár telephelyén.

Mint kiderült, a most 27 éves Damion Johnson 2 éve ismerte meg a férfit, akivel jó barátságba kerültek, 2015-ben pedig gondozójaként költözött vele a birminghami Holloway Headben található lakásba. Johnson egyfajta apafiguraként tekintett Wainwrightra,

letartóztatása után pedig azt mondta a hatóságoknak, hogy „a gyász gyötörte”, ezért tárolta holttestét a fagyasztóban.

Hozzátette: barátja halála miatt nem tudott racionálisan gondolkodni. A rokonoknak és barátoknak azt állította, hogy Wainwrightot rögtön a halála után eltemettette, de nem értesítette a mentőszolgálatot és halotti bizonyítványt sem állítottak ki.

2019-ben Wainwright már több mint egy éve halott volt, amikor Johnsont egy másik ügy miatt letartóztatták, ingatlanját pedig lezárták és áramtalanították. Később többször is tartottak biztonsági ellenőrzést a lakásban, ahol „erős, borzalmas és elviselhetetlen szagot” éreztek.

2020 augusztusában a házban dolgozó költöztetők is érezték a szörnyű bűzt, de fagyasztót nem nyitották fel, így azt hitték, csak romlott ételek okozzák a szagot. A holttestet így végül csak a közeli szeméttelepen találták meg.

A boncolás során találtak egy sérülést a férfin, amit egy „tompa tárgy” okozott, de Johnson védőügyvédje szerint „nem lehetett megerősíteni vagy kizárni, hogy Wainwright természetes halált halt”.

Johnson egyébként barátja halála után 17 ezer font értékben vásárolt és vett fel készpénzt Wainwright bankkártyájával, saját számlájára pedig további 2475 fontot utalt át.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Rossz helyen tette ki a betegszállító, egy erdőben találták meg az eltűnt férfi holttestét
A beteg a mentőben dühöngeni kezdett, majd a jármű belsejében rágyújtott. A sofőr felszólította a rendzavaró tevékenység befejezésére, mire a beteg közölte, akkor ő inkább kiszáll.

Link másolása

Már csak a holttestét találták meg Szabó Ferencnek, aki hetekkel ezelőtt tűnt el, miután egy betegszállító nem a lakóhelyén tette ki - írta meg a Blikk.

Az 50 éves kisbéri férfit egy epilepsziás roham miatt a mentők a tatabányai kórházba vitték, ahonnan a kivizsgálások után másnap betegszállító fuvarozta volna haza.

A betegszállító azonban egy másik városban, Oroszlányban tette ki, a férfit azóta nem találták.

Csák Zoltán, a betegszállítást végző Keleti Sanitas Kft. ügyvezetője a Blikknek azt nyilatkozta, hogy szabályszerűen jártak el.

A szakember azt is elmondta, csoportos szállítást hajtottak végre, a beteg a hátsó sorban dühöngeni kezdett, majd a jármű belsejében rágyújtott. A sofőr felszólította a rendzavaró tevékenység befejezésére, mire a beteg közölte, akkor ő inkább kiszáll.

A nagy valószínűséggel halálra fagyott férfi holttestére kutyás fiatalok találtak rá Gánt külterületén, egy Vérteskozma melletti erdőben.

(via rtl.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk