KÉK HÍREK
A Rovatból

Könnyek között vallott a gyilkos, aki telefonjáért és ruhájáért ölt meg egy 17 éves fiút

Egy sörözőben találkozott gyilkos és áldozata, a vérfoltok buktatták le a tettest. A rendőrségi kihallgatáson teljesen összetört.


Május közepén sokkoló gyilkosság történt Rétközberencsen: egy 17 éves fiút gyilkolt meg brutálisan egy ismerőse. A dombrádi fiatalember zokogva mutatta meg a helyszínt a rendőröknek, ahol elkövette a szörnyű tettet.

Tamás, az áldozat, mindössze 17 éves volt. Az ő életét vette el támadója, egy nála pár évvel idősebb fiú, aki a telefonjáért, cipőjéért és nadrágjáért végzett vele.

A gyilkos a bíróságon összetörten ült, és mindent beismert a kihallgatásán.

A Zsaru Magazinnak Harsányi Zoltán és Nagy Dezső járőrök meséltek a nyomozás részleteiről. Annyit tudtak, hogy Tamás fodrászhoz ment, majd egy sörözőbe, ahol találkozott későbbi gyilkosával, és együtt távoztak.

A járőrök először annak a fiatalnak a rokonait kérdezték ki, akivel utoljára látták Tamást. Kiderült, hogy a támadó hajnalban kéredzkedett be egyikükhöz, mondván, hogy gyalog jött a majdnem 14 kilométerre lévő Rétközberencsről Dombrádra. Ennivalót és egy lavór vizet kért, hogy lábat mosson. Ekkor látta meg az unokatestvére a vérnyomokat.

A gyanúsított azt hazudta, hogy verekedésbe keveredett.

Pár órával később az utcán találtak rá a rendőrök, és keresztkérdéseikre végül megtört. Elmondta, hogy egy karóval fejbe vágta Tamást, majd levetkőztette, elvette az értékeit, és egy fa alá húzta a testét.

A rendőrök szerint végig zokogott.

Az áldozat nagymamája korábban az RTL Híradónak elmondta: „Egy rövidnadrágban hagyták a fiút, és eladták a telefonját 7000 forintért, de nem pénzben, hanem vásárlási utalványban. Az Adidas cipőjét 1000 forintért adták el. Úgyhogy 8000 forintért halt meg az unokám.”

Az RTL Híradó riportja a brutális gyilkosságról

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Családi tragédia: egy anya és 15 éves fia halt meg a kiszombori balesetben, a másik fia túlélte az ütközést
A vétlen autóban hárman utaztak, őket a tűzoltók menekítették ki. A mentők több súlyos sérültet is kórházba szállítottak.


Halálos közlekedési baleset történt a 431-es főuton szombaton délelőtt, a balesetben egy felnőtt és egy gyermek a helyszínen életét vesztette.

Az RTL Híradó beszámolója szerint

egy anya és 15 éves fia halt meg abban a balesetben. A nő autója egy kanyarban kisodródott, majd frontálisan összeütközött a vele szemből érkezővel.

Velük utazott az asszony másik gyereke is, ő túlélte az ütközést. A vétlen autóban három utas sérült meg. A tűzoltóknak öt embert mentettek ki a roncsok közül. Három súlyos sérültet vittek kórházba, köztük egy gyereket. Egy könnyebb sérültet is elláttak a mentők.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Konyhakéssel támadt margitszigeti futókra egy férfi, többen kellettek a leteperéséhez
A rendőrök „Már megint te?” felkiáltással köszöntötték az elkövetőt, amiből kiderült, bizonyára nem ez volt az első alkalom, hogy az elkövető rátámadt az emberekre.


A 24.hu szerkesztősége szúrta ki azt a történetet a Redditen, ahol a posztoló arról ír, péntek este a barátaival a Margitszigeten futottak, majd amikor végeztek, odalépett hozzájuk egy férfi és belekötött egyikükbe. Néhány másodperc elteltével kést is rántott, majd a társaság egyik tagja után eredt, azt azonban nem érte utol. Ezután a társaság többi tagjához (köztük egy terhes nőhöz) fordult, azonban sikerült elterelni a figyelmét, majd a földre teperni. Értesítették a rendőröket is, akik a férfit elvitték. A posztoló kiemeli: egyiküknek sem esett bántódása.

A történet miatt a lap megkereste a BRFK-t, akik közölték

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által hivatkozott esettel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság vétség miatt indított nyomozást. Az ügyben a rendőrök egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki, valamint ellene a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek.”

A Reddit-poszt alatti kommentekből valaki a rövid történetből is felismerte a férfit, a posztoló pedig hozzátette, a rendőrök „Már megint te?” felkiáltással köszöntötték az elkövetőt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Halálos baleset: egy gyerek is életét vesztette a kiszombori határátkelőhely közelében
A tragédiának több súlyos és könnyebb sérültje is van, őket a mentősök kórházba szállították.


Halálos közlekedési baleset történt a 431-es főuton szombaton délelőtt, ezért a kiszombori határátkelőhelyet lezárták - közölte a Police.hu.

A baleset július 13-án 10 óra előtt történt, a 431. számú főút 3-as kilométerszelvényénél, Kiszombor közelében. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes pályás útlezárást rendeltek el. Az utazók a nagylaki határátkelőhelyet vehetik igénybe.

A webradio közlése szerint az egyik autóba két ember beszorult, őket a makói hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsból.

A mentőtiszt azt közölte, hogy

a balesetben egy felnőtt és egy gyermek a helyszínen életét vesztette.

A mentők 3 súlyos és egy könnyebb sérültet láttak el, majd kórházba szállították őket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Videó: hirtelen támadt porördög miatt kellett megszakítania a leszállást egy Airbus A320-asnak
A Szaúd-Arábia-i reptérre érkező gép már a leszállópálya felett volt, szinte földet ért, mikor a forgószél pont előtte kezdett kavarogni, még a gépet is megbillentette.
Fotó: X - szmo.hu
2024. július 13.Az hirtelen jött időjárási probléma miatt kellett egy repülőnek átstartolnia - írja az Airportal.

A szaúdi Flyadeal légitársaság Airbus A320-asa már a leszállópálya felett ereszkedett, szinte földet is ért, mikor egy kavargó porördög alakult ki pont a gép előtt a pályán.

A pilóták emiatt megszakították a leszállási manővert és az átstartolás mellett döntöttek. A porördög akkora erővel kavargott, hogy megbillentette a repülőgépet.

Mikor a forgószél elhagyta a repteret, a gép biztonságban landolt a Szaúd-Arábia-i abhai regionális repülőtéren.

A felvételt a légitársaság egy másik, a repülőtéren parkoló gépének személyzete készítette.

VIDEÓ: Az átstartolásról


Link másolása
KÖVESS MINKET: