KÉK HÍREK
A Rovatból

Herczeg Zoltánra letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség, és még 3 milliót is fizetnie kellene

A divattervező épp a füvezés nem hivatalos világnapján kapta kézhez az ügyészségi vádemelést, amiben 2 év 8 hónap letöltendő börtönbüntetést indítványoznak vele szemben.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 21.„Pont ma egy éve szabadultam a 182 napos előzetes letartóztatásból a Venyige utcai fegyházból. Ekkor kezdődött az újabb 122 napnyi házi őrizetem” – írja szombati posztjában Herczeg Zoltán. A divattervezőt még 2022 októberében tartóztatták le kábítószer-kereskedelem és -birtoklás gyanújával.

A füvezés nem hivatalos világnapján (április 20., vagyis 4.20) közétett bejegyzésben Herczeg azt írja, hogy kézhez kapta az ügyészségi vádemelést, melyben 2 év 8 hónap letöltendő börtönbüntetést, valamint 3 évre a közügyektől való eltiltást indítványoznak vele szemben most már csak drogbirtoklás miatt. Ezen felül 3 millió forintnyi „igazságügyi vegyészszakértői és toxikológus szakértői díj” megfizetésére is köteleznék.

„Azonban anyagilag sajnos kissé hanyatt vágott ez az egész történet (meg még amit nem tudtok belőle), így ha nem derogál, örömmel fogadom továbbra is vásárlásaitokat akár a kíméletlenül őszintére, így nyersre sikerült, az egész szarságról írt könyvem, a Divatmajom a ketrecben, akár a gönczeim, cucczaim tekintetében, hogy előbb-utóbb ott tarthassak majd megint, ahol két évvel ezelőtt” – írja a bejegyzésben, amit teljes egészében itt lehet elolvasni:

Herczeg ügyvédje a Telexnek korábban azt mondta, hogy ügyfelénél bruttó 145,58 gramm tömegű marihuánát és 18,63 gramm tömegű kokaint találtak 2022 őszén. Emiatt Herczeg Zoltán majd fél évet töltött letartóztatásban, a belvárosi Markó utcából a budai Gyorskocsi utcába, majd a Venyige utcai börtönbe vitték át, végül pedig az ügyészség kezdeményezésére házi őrizetbe került, nyomkövetőt kellett viselnie. Ezt körülbelül négy hónap után, 2023. augusztus 21-én vették le a divattervező lábáról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Műanyag zsákba csavarva találták meg a 31 éves kézilabdázó holttestét Nagymegyerben – múlt szerda óta keresték
Simsik Cyntia barátja korábban azt mondta, a sportolónő öngyilkos lett. Édesapja szerint viszont nem úgy tűnt, mintha ő írta volna a búcsúlevelét.


Vasárnapról hétfőre virradóra a dunaszerdahelyi járásban található Nagymegyer egy családi házban találták meg a 31 éves Simsik Cyntia holttestét. A kézilabdázót múlt hét szerda óta eltűntként keresték – írja a Paraméter.

A rendőrség megerősítette, hogy Simsik eltűnését szerdán jelentették be a hozzátartozói. A hatóságok intenzíven vizsgálják, hogy milyen körülmények között vesztette életét, illetve mi előzte meg a halálát, de egyelőre nem közöltek további információkat a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva.

A Startitup portál megszólaltatta az áldozat édesapját, aki elmondta, hogy kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének.

Az apa szerint azonban az üzenet nem úgy tűnt, mintha Cyntia írta volna.

Azonnal a nagymegyeri házhoz sietett, ahol csak a nő barátját találta meg. A férfi közölte vele, hogy Cyntia nincs ott, és közösen indultak a keresésére.

A kereséshez csatlakozott a polgárőrség, és a családdal együtt átkutatták az egész környéket. Öt nap elteltével a rendőrök közölték az édesapával, hogy megtalálták a lánya holttestét. Mint kiderült, a nő holtteste abban a házban volt, ahol legelőször is keresték.

A Startitup szerint a nő holtteste műanyag zacskóval volt átcsavarva, és már legalább öt napja halott volt.

Az édesapa szerint Cyntia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő felakasztotta magát. Amikor észrevette, megijedt, leszedte, műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő aknába tette, később pedig visszavitte a házba.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged vagy rokonodért, ismerősödért aggódsz, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy látogass el ERRE AZ OLDALRA, ahol többféle segítséget kaphatsz.

Simsik Cyntia korábban több kézilabdacsapatban is játszott, halálhírét a DVSC kézilabdacsapat is megerősítette.

A 24.hu információi szerint Cyntia hét magyar csapatban is pályára lépett. „A jobbszélső Párkányban kezdett el kézilabdázni, de mivel csak felnőtt csapata volt a városnak, így fiatalként nagyon kevés játéklehetőséghez jutott. Így került tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe. Innen szúrta ki a DVSC, később pedig a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is játszott, összesen 371 mérkőzésen 1730 gólt dobott Magyarországon” – írta a portál.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
A Rovatból
Előkerült egy hangfelvétel arról, ahogy Ábrahám Róbert pofán vágja Puzsért: „Most mentél túl minden határon, baszd meg”
Ne röhögjél, mert megbaszom a szádat - mondja Ábrahám a felvételen, majd pár perc múlva el is csattan a beígért pofon.


Puzsér Róbert hétfőn közzétett egy hangfelvételt a YouTube-csatornáján arról, ahogy Ábrahám Róbert megüti.

A Pesti Srácok újságírója és a kritikus már egy jó ideje üzengetnek egymásnak. Pénteken azonban tettlegességig fajult a vita kettejük között, miután Puzsér egy hosszú ironikus posztban úgy írt kettejükről, mintha szakítana Ábrahámmal.

„Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted. Belátom, hogy önző voltam, amikor nem figyeltem az érzéseidre, és annak ellenére használtalak hónapokon át, hogy tudtam, ez neked többet jelent” - írta többek között Puzsér, aki egy megszerkesztett fotót is posztolt arról, amint átöleli az újságírót.

Ezen pedig Ábrahám annyira felhúzta magát, hogy megütötte a szókimondó kritikust.

„Amikor megérkeztem a találkozó helyszínére, ő már magát felszívva érkezett meg, az arcomba állt.

A vita kellős közepén el akart menni, én utána nyúltam, megfogtam a kezét, ahogy egy haveromnak is tenném, hogy álljon már meg, beszéljük meg, mire ellökött. Tenyérrel ütöttem, nem ököllel, ahogy ő állítja”

- mondta később az esetről a Pesti Srácok munkatársa.

Hétfőn Puzsér megosztott egy hangfelvételt, amin a pofon előtti és utáni percek hallhatóak. Egészen pontosan ez hangzik el:

 • Ábrahám: Beszéljünk egy picit!
 • Puzsér: Beszéljünk itt!
 • Ábrahám: Na, figyelj ide, te faszszopó! Ne röhögjél, mert megbaszom a szádat. Egy hete...
 • Puzsér: Ne fenyegetőzzél velem, baszd meg!
 • Ábrahám: Mer mi lesz? Mer mi lesz? Mer mi lesz, hogy ha fenyegetőzök?
 • Puzsér: Ne fenyegetőzzél velem, baszd meg! Hallod? És most azért, hogy baszakodjál velem...
 • Ábrahám: Hallgass végig, hallgass végig!
 • Puzsér: Engedj el!

  Ezután hallható egy tompa puffanás, majd így folytatódik a párbeszéd:

 • Ábrahám: Egy hete halt meg a fiam. Egy hete. A gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk b*zi. Nem érted, hogy túlmentél minden határon?
 • Puzsér: Most mentél túl minden határon, baszd meg. Most mentél túl minden határon.
 • Ábrahám: Kijöttem hozzád normálisan megbeszélni.
 • Puzsér: Te hülye vagy?
 • Ábrahám: Ennek ellenére hőzöngöl, itt akarsz hagyni?
 • Puzsér: Te hülye vagy?
 • Ábrahám: Nincs értelme. Múlt hét csütörtökön halt meg a kisfiam. Azt olvassák a gyerekeim, hogy az apjuk buzi. Nem érzed úgy, hogy túlmentél minden határon?
 • Puzsér: Te mentél túl... te mentél túl.. Te mentél túl minden határon, baszd meg! Te mentél túl minden határon. Azzal, hogy megütöttél, minden határt átléptél. Minden emberi határt, és most szembesülhetsz a következményekkel, baszd meg!
 • Ábrahám: Robi, Robi, Robi, ne legyél negatív.
 • Puzsér: Most szembesülhetsz a következményekkel. Hogy a faszba merted?
 • Ábrahám: Ne legyél negatív.
 • Puzsér: Anyád picsája!


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


 • KÉK HÍREK
  A Rovatból
  Kizuhant egy szálloda hetedik emeletéről és meghalt egy kislány, amíg a szülei aludtak
  Az esetről jelenleg nem tudni többet, a mallorcai polgárőrség nagy erőkkel nyomos sz ügyben.


  Meghalt egy 12 éves ír kislány, miután lezuhant egy hetedik emeleti erkélyről a spanyol Mallorca szigetén – írja az Independent.

  A szülei aludtak, amikor a kislány kiment az erkélyre, és a mélybe zuhant hétfő reggel fél hét körül.

  Az eset a Club Mac nevű, all inclusive háromcsillagos üdülőhelyen történt Alcudiában, Mallorca északkeleti részén.

  A helyi polgárőrség a lapnak elmondta, hogy vizsgálják az esetet, miután a hotel egyik vendége riasztotta a mentőket, amikor megtalálta a gyerek holttestét.

  A mentősök megpróbálták újraéleszteni, de sajnos a helyszínen életét vesztette.

  „Az ügyet jelenleg is vizsgáljuk. A polgárőrség vészhelyzeti riasztást kapott, miután egy 12 éves lány kizuhant egy hotelből Alcudiában. A szülei eközben aludtak. A hotel egyik vendége jelentette a vészhelyzetet reggel, amikor megtalálta a testet. Jelenleg nincs több nyilvános információ” – mondta a Polgárőrség szóvivője.

  Az ír Külügyminisztérium szóvivője hozzátette: „Tisztában vagyunk az esettel és konzuli segítséget nyújtunk. Mint minden konzuli esetben, most sem kommentáljuk az egyéni esetek részleteit.”

  A Club Mac még nem nyilatkozott az esetről. Az üdülőhely egy családbarát, mindent magában foglaló (all inclusive) komplexum, amely 107 ezer négyzetméteren terül el Puerto Alcudiában. A szállást három épületben biztosítják: Marte, Jupiter és Saturno, azaz a Marsról, a Jupiterről és a Szaturnuszról elnevezett szárnyakban.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  KÉK HÍREK
  A Rovatból
  Művészet így balesetezni – videón, ahogy a szélvédőt is kifejeli a sofőr, aki szemből hajtott egy dugóban álló autónak
  Még a kiérkező rendőr is csak értetlenkedett. A fedélzeti kamera pedig mindent vett.
  FM. Kép: - szmo.hu
  2024. július 22.  A BpiAutósok egy olvasójuk videóját osztotta meg hétfő. A felvételt a vétlen autós fedélzeti kamerája készítette egy balesetről.

  „Főúton, egy BMW-ben, dugóban várakozva belémrongyolt padlógázzal egy Swift, amiben még a szélvédőt is kifejelte a sofőr”

  – mesélte az oldalnak az autós. Szerinte a kiérkező rendőr is csak értetlenkedett a balesetet látva.

  A videón láthatóan négy ember ült a Suzukiban, egyikük sem volt bekötve:


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: