KÉK HÍREK

Egy szarvasmarha ölt meg egy idős férfit Nógrád megyében

A 70 év körüli férfit az állat felöklelte, majd meg is taposta. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az életét már nem tudták megmenteni.


Egy szarvasmarha ölt meg a napokban egy idős férfit a Nógrád megyei Karancsberényen egy tanyán - számolt be róla a nool.hu. A lap szerint

az állat felöklelte majd majd meg is taposta az áldozatot.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa azt mondta, hogy egy 70 év körüli férfin próbáltak segíteni a mentők, azonban életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni.

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta a megyei portálnak, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
„Hosszú-hosszú évek óta nem találta a helyét a társadalomban” – Erdei Zsolt Petrovics János ökölvívó olimpikonra emlékezett
Az egykori olimpikon az utóbbi években az építőiparban dolgozott.


Petrovics János, az ismert magyar sportoló, tragikus baleset következtében hunyt el mindössze 52 éves korában. Július 8-án a hévízi Aqua Hotel bontási munkálatai során

a szállodafal leomlott, és maga alá temette az olimpikont,
aki néhány évet az építőiparban dolgozott. Az ökölvívó olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, a helyszínen életét vesztette.

Halála előtti órákban még telefonon beszélt barátjával, Bunyós Pityuval, aki mélyen megrendült a hír hallatán. Egykori sporttársai és barátai a Hősök terén búcsúztak tőle, ahol Erdei Zsolt könnyeivel küszködve kérte a bokszoló közösséget, hogy figyeljenek jobban egymásra.

„Jön a temetés, utána jönnek a hétköznapok, és fogalmam sincs, hogy mi lesz”

– jegyezte meg az RTL Fókusznak reményvesztetten. A bokszoló nejével Messengeren közölte egy ismeretlen a hírt:

„Azt mondja nekem, hogy én nem tudok semmit? Mondom nem, miért, mit kéne tudjak. Hát, hogy a János ma délelőtt meghalt. Mondtam, hogy ne mondjon ilyet, ez nem igaz”

– idézte fel a szörnyű pillanatot. János egyébként 14 éve élt együtt a szerelmével, akinek a lányát és az unokáit a sajátjaként szerette.

„Minden este várom haza, és lehet, hogy bután hangzik, de minden nap beszélek hozzá. Úgy érzem magam, hogy alszom, felébredek majd, és itt lesz újra. Sajnos nem”

– osztotta meg fájdalmát a gyászoló özvegy, hozzátéve, a gyerekek előtt próbálja összeszedni az erejét, csak annyit mondott nekik, hogy már az angyalokkal bokszol.

Erdei Zsolt a Hősök terén tartott megemlékezésen végső búcsút vett a barátjától, megrendülve köszönt el tőle:

„Jancsi bajban volt, hosszú-hosszú évek óta nem találta a helyét a társadalomban”

– idézte Kovács István szavait azzal kapcsolatban, hogy jobban kellett volna figyelniük egymásra.

(via rtl.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Megszólalt a 8 éves kisfiút felrúgó karateedző: „Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni”
A férfi azt is elmondta, szerencsére a felrúgott gyerek anyja is nyitott arra, hogy személyesen is bocsánatot kérjen a kisfiútól, ezért hamarosan találkozni fog a családdal.


Az egész társadalmat felháborította az a videó, amin az látható, hogy egy karatemester bruálisan bántalmaz egy kisgyereket a szolnoki vadasparkban. Az esetről készült videót itt lehet megnézni.

A karateedző most az egyik tévécsatornának nyilatkozott az ügyről.

„Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre”

– mondta az ATV-nek az a jászberényi karateedző.

A férfi azt mondta, szerencsére a felrúgott gyerek anyja is nyitott arra, hogy személyesen is bocsánatot kérjen a kisfiútól, ezért hamarosan találkozni fog a családdal.

„A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk”

– mondta az edző, aki családjával jelenleg épp előre lefoglalt nyaralását tölti külföldön.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Mi történt? Összeverekedett Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert
A Pesti Srácok újságírója szerint Puzsér folyamatosan provokálta őt, és átlépett egy olyan határt, aminek következményei lettek. A rendőrségen kötött ki az eset.


Pénteken tettlegességig fajult Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert vitája – számolt be Facebook-oldalán a Pesti Srácok újságírója.

Az ügy hátterében az áll, hogy hosszú ideje nyilvánosan üzengetnek egymásnak. A vita különösen akkor éleződött ki, amikor Puzsér Róbert a Pesti Srácok főszerkesztőjével, Huth Gergellyel beszélgetve azt mondta, hogy Ábrahám Róbert „megélhetése többet ér, mint a becsülete”.

„Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig toleráltam a drogos Puzsér hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült. Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni”

– írta péntek esti bejegyzésében Ábrahám Róbert (miután kihallgatásról írt, úgy fest, hogy a verekedésről rendőrségi ügy is lett).

„Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta. Aztán meg sikoltozott, mint valami riherongy, miközben a kis spanja elbújt egy kapu mögé és onnan kamerázott”

– tette hozzá a Pesti Srácok munkatársa. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem érti, hogy „az, aki ahhoz is gyáva, hogy megvédje magát vagy visszaüssön, miért provokálja a végtelenségig azokat, akik hosszasan újra és újra figyelmeztetik, hogy bizony vannak határok, amiket nem szabad átlépnie”.

A verekedés közvetlen kiváltó oka az volt, hogy Puzsér Róbert péntek kora délután egy hosszú bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amelyben részletesen kifejtette véleményét a publicistáról. (Kettejük korábbi üzengetése és története alapján feltételezhető, hogy a posztban leírtak nagy része fikció és gúnyolódás volt.)

Mint írta,

„Rostás Tibor, aki a nyilvánosságban Ábrahám Róbert néven lett népszerű, az egyetlen általam ismert személy, aki a vezetéknevét nem magyarosította, hanem zsidósította”. „Cigány származásúként akart bekerülni a hazai kulturális elitbe, és úgy képzelte, hogy az bizonyára egy zsidó elit, ahová ószövetségi név felvételével vezet az út”
– tette hozzá.

Majd elismerte, hogy „gyorsan viharossá vált közöttük a viszony” és leírása szerint volt, hogy Ábrahám a Spirit FM parkolójában várta „mondván, elkapja egy körre”. [...] Ezért a „magánszférája érdekében a nyilvánossághoz fordult, és kísérletet tett arra, hogy lezárják a viszonyukat”.

Ezután azt írta:

„Kérve kérlek, fejezd be a zaklatásomat. Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted. Belátom, hogy önző voltam, amikor nem figyeltem az érzéseidre, és annak ellenére használtalak hónapokon át, hogy tudtam, ez neked többet jelent. Nem akartam mást, csak a tested, míg te a teljes lényemet és az egész életemet akarod, de értsd meg, hogy senkitől nem várhatsz el mást, mint amit jószántából adni bír. Tudom, hogy megbántottalak, és őszintén sajnálom, de annyira jó volt veled a szex, hogy úgy álltam hozzá, ennyi jár nekem, és nem törődtem a te érzelmi igényeiddel, csak azon a ponton kaptam a fejemhez, amikor be akartál mutatni anyukádéknak – ekkor esett le, hogy te azt hiszed, ez egy párkapcsolat köztünk, de már késő volt, mert te teljesen bezsongtál, és elkezdtél a nyakamra járni, amiből bocs, de mostanra elegem lett.”

„Bármilyen nehezemre esik a közös múltunk miatt, de nem tehetek mást: nyilvánosan felszólítalak, hogy ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül! Nehogy azt hidd, hogy nekem ez könnyű, de így lesz a legjobb. Azt kívánom, hogy találd meg a boldogságot, mert megérdemled. Gyönyörű lelked van, és hiszem, hogy valaki más egy nap boldoggá tesz majd. Vigyázz magadra, Mackó!”

– fogalmazott Puzsér Róbert a bejegyzés végén, amelyhez egy megszerkesztett fotót is posztolt arról, amint átöleli Ábrahám Róbertet.

(via Index.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
Együtt temetik el az Árpád hídi tragédiában elhunyt fiatal jegyespárt
A két család közösen gondoskodik a búcsúztatásról és temetésről, hogy méltóképpen megőrizzék emléküket.
Fotó: MTI - szmo.hu
2024. július 20.Mint arról korábban írtunk, július 3-án este tragédia történt az Árpád hídon. Aznap este B. Roland, aki korábban drogozáson bukott le, először ellopott egy taxit, majd forgalommal szemben hajtott fel az Árpád hídra. Az ámokfutás során két autót és egy taxist is letarolt.

A Blikk foglalta össze, hogy a taxiban négyen súlyosan megsérültek, köztük N. Tamás, aki kórházba került. A Suzukiban utazó fiatal jegyespár, Sz. Mónika és Dr. B. Ervin azonnal életüket vesztették. A pár éppen az esküvői meghívókat vitte a rokonoknak és barátoknak, amikor a tragédia bekövetkezett.

Nemrég kiderült, hogy a fiatal jegyespárt együtt fogják elbúcsúztatni és eltemetni, hogy halálukban is egymás mellett lehessenek. A két család közösen gondoskodik a búcsúztatásról és temetésről, hogy méltóképpen megőrizzék emléküket.

A család egyik közeli ismerőse elmondta, hogy csak egy kérésük van a gyászolókhoz: koszorúk és csokrok helyett egyetlen hófehér virággal fejezzék ki részvétüket az augusztusi búcsúztatáson.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk