KÉK HÍREK
A Rovatból

Aligátor szájában találtak meg egy kétéves kisfiút, egy nappal az anyja meggyilkolása után Floridában

A rendőrség szerint a kisfiú apja szúrta le a gyerek anyját. Az még nem derült ki, hogy mi történt a kicsivel.

Link másolása

Aligátor szájában találtak rá pénteken egy eltűnt kétéves kisfiúra Floridában, írja a New York Post.

A gyereket nagy erőkkel kereste a rendőrség. Végül egy nyomozó lőtte le a Maggiore-tó melletti parkban az aligátort, melynek szájában fedezték fel a kisfiút.

Taylen Mosley-nak egy nappal korábban veszett nyoma, miután az anyukáját holtan találták a lakásában. A 20 éves Pashun Jeffery több késszúrással gyilkolták meg. A St. Petersburgi rendőrség már meg is vádolta a gyerek apját kétrendbeli gyilkossággal. A gyerek halálának pontos okát még vizsgálják.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Félmeztelen, szarvastetemből lakmározó „boszorkányokat” vett fel egy térfigyelő kamera Kanadában
A neten terjedő felvételek alatt a kommentelők azt javasolták, hogy inkább jelentsék az ügyet a rendőrségen.

Link másolása

Egy kanadai nő, Corinea Stanhope egy döglött szarvast talált a családi házának kertjében, de ez még csak a kezdet volt.

Amikor Corinea a nagyapjával megnézte a térfigyelő kamera felvételeit, teljesen ledöbbent, mert azt látta, hogy két félmeztelen nő lakmározik a szarvastetemből - írta meg a Daily Mail.

A felvételen az látszik, hogy két hosszú, fekete hajú nő félmeztelenül áll a döglött szarvas felett, majd leguggolnak, és elkezdik elfogyasztani, harapdálni a tetemet.

A kérdés az, hogy valóban gonosz szellemek garázdálkodtak az éj leple alatt vagy esetleg valaki rosszindulatú tréfát űzött a nővel.

A fotókat itt lehet megnézni!

Mindenesetre a videó elég valódinak tűnt, és a neten terjedő felvételek alatt a kommentelők azt javasolták, hogy inkább jelentsék az ügyet a rendőrségen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
Ledöntötték Szent-Györgyi Albert enyingi mellszobrát, kiakadt a polgármester
„Magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla emberek” döntötték le a szobrot Viplak Tibor szerint. A polgármester a rendőrséghez fordult.

Link másolása

Ledöntötték Szent-Györgyi Albert enyingi mellszobrát péntek éjjel - derül ki a város polgármesterének bejegyzéséből. Viplak Tibor a rendőrséghez fordult az ügyben.

„Engedjék meg, hogy mély felháborodásomról, illetve arról a barbár cselekedetről írjak, amit ma reggel tapasztaltunk településünkön. Magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla,(fokozhatnám még) emberek feldöntötték az éjszaka folyamán Szent-Györgyi Albert mellszobrát”

- kezdte a település Facebook-oldalán közzétett írását a polgármester.

„Magukat erősnek gondoló, barbár, semmitérő, nulla,(fokozhatnám még) emberek feldöntötték az éjszaka folyamán Szent-Györgyi Albert mellszobrát. Te, aki ezt a cselekedetet tetted, tudod egyáltalán, hogy ki volt Ő? Fogalmad sincs, gondolom. Akkor elmondom: ez az ember találta fel a C vitamint, tudósként Nobel díjat kapott. Hol vagy te ahhoz, hogy a kezedet ráemeled. Politikusként az életét kockáztatta a fasiszták és a kommunisták elleni küzdelemben. Hol vagy te, hogy ránézz egyáltalán.”

Viplak azt is hozzátette, hogy felhívta a rendőrséget, és reméli, az elkövető megkapa méltó büntetését.

(Forrás: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A plázában lopott, amikor kigyulladt a kocsija, benne a két gyerekével
A 24 éves floridai nőt letartóztatták a gyerekek elhanyagolása miatt, a két gyerek könnyebb sérülésekkel megúszta az autótüzet.

Link másolása

Egy floridai nőt letartóztattak, és vádat emelhetnek ellene, miután két gyermeket egyedül hagyott egy parkoló járműben, amely hirtelen kigyulladt és gyorsan lángokba borult. A közelben tartózkodó vásárlóknak kellett segítségükre sietniük, miközben az anya a rendőrség szerint éppen lopott - írta a Fox35 nevű orlandói portál.

A 24 éves Alicia Moore az Oviedo Mallban lévő Dillard's áruház előtt parkolt le autójával, ahol a két gyermeket hagyott a járműben, akik "nem tudtak magukról gondoskodni".

Ezután bement az áruházba egy férfival, akit még nem azonosítottak, és lopni kezdtek - írja a rendőrség a jelentésében. Körülbelül egy órával később a kijárat felé sétált, ahol az autója teljesen lángokban állt. A nő ledobta az ellopott tárgyakat, és kirohant a bevásárlóközpontból.

A tűz az autó belsejében keletkezett, majd gyorsan terjedt, kirobbant az egyik ablak is a felvételek szerint, és a közelben lévő vásárlók segítettek, így a két gyermeknek sikerült kimenekülnie a járműből.

Alicia Moore-t letartóztatták a gyermekek elhanyagolása vádjával.

A gyerekeket kórházba szállították, egyikük elsőfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán és a fülén. A jármű totálkáros lett.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Meghalt a metróban egy férfi, akit beszorított a biztonsági rács Brüsszelben
Az utóbbi időben több hasonló baleset is történt Belgium fővárosában. A mostani, szombat hajnalban történt eset az első, amely tragédiával végződött.

Link másolása

A brüsszeli tűzoltóság tájékoztatása szerint meghalt egy férfi szombat hajnalban a Rogier metróállomáson, miután beszorult a biztonsági rácsba.

Walter Derieuw, a belga főváros tűzoltóságának szóvivője azt mondta, a férfi felsőteste szorult be a rácsba. Kiszabadították, majd megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel, a helyszínen meghalt.

A baleset valószínűleg azért történt, mert a férfi nem várta meg, hogy teljesen kinyíljon a mechanikus biztonsági rács, közvetlenül az előtt próbált meg belépni a metróállomásra.

Az ügyben nem indult büntetőeljárás, a hatóságok szerint egyértelműen baleset történt, de a körülményeket kivizsgálják.

Két hónap alatt már negyedszer történt hasonló baleset Brüsszelben.

Szerdán egy másik metróállomáson szorult be egy férfi lába a biztonsági rácsba. Ő túlélte a balesetet, kórházba szállították.

Egy héttel korábban hasonló eset történt a Parvis de Saint-Gilles állomáson, míg március 19-én a Porte de Namur metróállomás egyik bejáratánál ugyancsak egy férfi szorult be a mechanikus biztonsági rácsba.

Forrás: Telex, 7sur7


Link másolása
KÖVESS MINKET: