KÉK HÍREK

A HÉV-síneken szexelt a részeg pár, majdnem elgázolta őket az érkező szerelvény

A férfi az aktus közben eshetett el, az érkező HÉV pedig elsodorta. Csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, de a közlekedés órákra leállt a vonalon.

Link másolása

Majdnem elgázolta a HÉV azt a párt, akik a sínek mellett szexeltek pár napja Budapesten, a Lechner Ödön fasornál - számolt be róla a Tények.

Az eset pár napja történt.

A szerelvény az esti órákban közlekedett, de meg kellett állnia, miután az egyik utas észrevette, hogy a férfi közvetlenül a sínek mellett fekszik.

„Pont kifelé néztem az ablakon, zenét hallgattam és láttam, hogy egy ember ott fekszik. (...) Azt hittem, beesett vagy elütötte a HÉV. Lehúztam egyből az ablakot és kikiabáltam, hogy 'segítsünk?” - mondta a nő a Tényeknek. Szerinte a pár „nagyon meg volt zavarodva”, mint mondta: nem csak italról lehetett szó, kábítószert is fogyaszthatott a pár.

A Tények úgy tudja, hogy a férfi az aktus közben esett el, az érkező szerelvény pedig elsodorta, nem sokon múlott, hogy beessen alá.

A pár csodával határos módon nem szenvedett súlyos sérüléseket,

a kiérkező mentők a helyszínen ellátták őket.

Az eset miatt azonban órákra leállt a közlekedés a vonalon. A rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított eljárást a férfi ellen.

via Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Két kislány maradt árván a Ferihegyi úti baleset után
A nagyobbik, 13 éves lánynak pénteken volt a születésnapja. A balesetet okozó nepáli férfiakat még mindig keresik.

Link másolása

Két kislány maradt árván, miután édesanyjuk elhunyt a csütörtöki Ferihegyi úti horrorbalesetben – számolt be a Tények.hu.

A nagyobbik, 13 éves lánynak ráadásul pénteken volt a születésnapja. A gyerekek édesapja egy éve halt meg, a lányok így teljesen árván maradtak.

„Nem is tudom még, hogy dolgozzuk fel. A két gyerek... itt hagyta mind a kettőt” – mondta zokogva a csatorna kameráinak a nagymama, aki a lányát veszítette el a balesetben. Elmondta azt is, mikor a rendőrök értesítették őt a történtekről, úgy érezte, nem érdemes hazudni a két kislánynak: kénytelen volt elmondani, hogy édesanyjuk már nem tér haza.

A szülők halála nagyon megviselte a lányokat, akik egész éjjel zokogtak – mesélte a megtört nagymama.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vétkes autóban hét nepáli férfi ült, akiket a rendőrség nagy erőkkel keres.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
Nem ment ki a rendőrség az őrjöngő apához, kiirtotta a családját a férfi
A lengyel férfi Nagy-Britanniában élt családjával, saját magára hívta ki a hatóságokat. Ők azonban nem találták sürgősnek az esetet, ezután történt a tragédia. Az ügyben kivizsgálás indult.

Link másolása

Megölte két lányát és a sógornőjét egy lengyel férfi Nagy-Britanniában – írja a Daily Mail.

Az országban súlyos kötelességszegés miatt fegyelmi eljárás indult egy rendőrségi civil alkalmazott ellen, mert a rendőrség nem reagált a vészhívásra. A helyszínen ezután halt meg négy ember.

A norfolki Costesseyben még január 19-én történt a tragédia. A 45 éves Bartlomiej Kuczynski reggel 6 körül tárcsázta a 999-es számot és „zavart mentális állapotáról” beszélt a diszpécsernek.

Ott azonban azt javasolták, hogy inkább hívja a 111-et, amit az országban a nem sürgős esetekre tartanak fenn. Továbbá javasolták, hogy kérjen orvosi segítséget.

A lengyel férfi nem sokkal később nyakon szúrta két lányát, a 12 éves Jasmint és a 8 éves Natashát, valamint sógornőjét, a 36 éves Kanticha Sukpengpanaót, majd magával is végzett.

A rendőrök csak azután mentek ki a házhoz, hogy egy járókelő jelentette a gyanúsnak tűnő eseményeket. A hatóságok reggel 7 óra 15 perckor már a négy holttestet találták a házban. A gyilkosságok ideje alatt a lengyel férfi thai felesége egy helyi kórházban dolgozott.

A lap emlékeztet, hogy tavaly december 14-én Kuczynski eltűnt otthonából, egy közeli úton találták meg, és ugyanabba a norwichi kórházba szállították, ahol a felesége dolgozik.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Egy bokorra esett, így élhette túl az 5 emeletnyi zuhanást a csepeli kisfiú
A gyerek nagyszüleinél volt vendégségben, amikor a baleset történt. Több mint tíz rokona aggódott érte a mentőautó mellett.

Link másolása

Ahogy arról korábban mi is írtunk, öt emeletnyit zuhant egy hároméves gyerek, miután kiesett egy csepeli lakás ablakából péntek délután.

A kisfiút sokáig egy rendőrnő tartotta a karjaiban. A gyerek a zuhanás után eszméleténél volt és sírt. Egy kutyát sétáltató férfi vette észre, de egy szomszéd is látta, hogy hova zuhant:

„Erre a bokorra esett itt, mellettünk. Az talán tompított annyit az esésén, hogy jobban van. Úgy láttam, hogy innen vették ki a bokor alól.”

A szomszédban lakók többsége azt mondta, nem ismerik a családot, az RTL Híradó információi szerint a kisfiú szülei laknak ott. Az unoka több rokonnal együtt vendégségben lehetett. A szemtanú több mint 10 aggódó, síró rokont látott a mentőautó körül.

A kicsit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Az RTL Híradó riportja a balesetről

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Az iskolatársainak árult drogot egy 16 éves fiú Nagykanizsán
Marihuánánt, ecstasyt is árult. A vevőkör ellen kábítószer-birtoklás miatt indítottak eljárást.

Link másolása

A Police hu közölte, hogy a nagykanizsai rendőrök 2024. április 17-én reggel az egyik helyi középiskola előtt csaptak le egy 16 éves fiúra, aki az elmúlt két hónapban több diáktársának adott el marihuánát, grammonként 4000-4500 forintért.

Ruhájának átvizsgálásakor emellett ecstasy tabletta is került elő a zsebeiből, lakásán pedig további drogot találtak a nyomozók, amit lefoglaltak.

A diákkal szemben gyorstesztet is alkalmaztak, ami amfetaminra és THC-ra mutatott pozitív értéket.

Az rendőrök a fiút előállították a kapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki. A rendőröknek a vevőkört is sikerült azonosítotani, velük szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk