hirdetés
Kegyetlen tinik: miért kínozták élvezettel 16 éves társukat?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A másik lány, Bogi, aki szintén részt vett a 16 éves Vali bántalmazásában nemrég költözött a településre. Róla nem tudtak sokat mondani a helybéliek se. A lány édesanyja azt mondta, többször is kérte, hogy ne barátkozzon Petrával, mert rossz hatással van rá és még a közösségi oldalon is letiltotta az ügy után, mert folyamatosan írt a lánynak. Bogi nyilvánosan is bocsánatot kért az eset után Valitól.

A három tinivel és családjaikkal a polgármester is szeretne külön-külön elbeszélgetni, hogy megtudja, mit tudna segíteni számukra. Először az áldozattal, Valival és a nagymamájával ült le beszélgetni, kikérte az iskola és egy pszichológus segítségét is. A helybéliek mind tudni vélik, hogy a két lány miért verte meg Valit, ám azt maga a 16 éves lány sem tudja pontosan. A polgármesternél azt mondta, pletykáltak róla olyat, ami nem volt igaz. A lánynak az esett a legrosszabbul, amikor az elhunyt édesanyján gúnyolódtak. Valinak máig rémálmai vannak a történtek óta.

Bogi és Petra azóta gyanúsított lett, beismerték, amit tettek és megindult ellenük a büntetőeljárás kényszerítés és súlyos testi sértés kísérlete miatt.

A Házon kívül riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Videókon látható, amikor 6,1-es erősségű földrengés rázta meg Tajvant
Csütörtökön Hualien városában az épületekből kellett embereket menteni, halálos áldozatok is vannak.
MTI - szmo.hu
2019. április 18.Erős, 6,1-es erősségű földrengés rázta meg csütörtökön a Tajvan szigetén lévő Hualien városát.

A rengéseket Tajpejben is érezni lehetett, épületek remegtek meg, és egy időre a metrót is le kellett állítani.

A helyi meteorológiai szolgálat egyik illetékese szerint idén ez volt az eddigi legerősebb földrengés Tajvanon.

A tajvani vezetés közlése szerint Tajpejben mintegy 100 embert kellett kimenekíteni egy épületből, Hualienben pedig lezúduló kövek találtak el két embert.

Helyi hírügynökségi jelentések szerint egyes körzetekben előfordultak áramszünetek, de a szolgáltatások alapvetően normálisan működnek.

A rengéseket követően a tajvani kormány létrehozott egy katasztrófareagálási központot, mert a következő napokban még számítani lehet utórengésekre.

Tajvan szigetén nem ritkák az erőteljes földrengések, 2016-ban több mint 100 ember vesztette életét egy földmozgás következtében, 1999-ben pedig egy 7,6-os erősségű földrengés több mint 2000 ember halálát okozta.

A videókért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x