Kedden lefotózzák a világot
Kedden eljön a nagy nap, és közösen megörökítjük a Föld egy napját. Egy világméretű program keretében mindenki lefényképezheti és feltöltheti azt, ami a számára ezen a napon a leggyönyörűbb, legfontosabb, legizgalmasabb. Csatlakozol?
Szeretlek Magyarország
2012. május 13.

Íme a program-felhívás:

„Fotózd le a mindennapokat! Arra kérünk, hogy május 15-én fotózd le, ami közel van hozzád. Tölts fel egy képet, oszd meg, és csatlakozz másokhoz a világ minden tájáról, akik ugyanezt teszik! Inspirálja az életed egy darabkája a következő generációkat.

Minden feltöltött, kategorizált fotó megmarad a jövő generációi számára – némelyik képeket kiválasztanak egy könyvhöz (Egy nap a Földön), másokat pedig digitális kiállításokhoz. De mindegyik megmarad a jövő kutatóinak. Amit lefotózol 2012. május 15-én, az részéve válik a mi jövőnek szóló üzenetünknek.”

Kép: Gulyás Attila

Jó lenne, ha Magyarországot is minél többen képviselnék. Ennek érdekében a National Geographic magazinba is válogat az aday.org pályázatára beküldött magyar képekből, és a legjobb hármat közreadják a National Geographic hasábjain.

Ha részt szeretnél venni a programban, nincs más dolgod, mint regisztrálni a www.aday.org oldalon, ahol aztán részletes útbaigazítást kapsz a teendőkről.

Ez a kisfilm például azt mutatja be, hogyan töltsd fel a képed a nagy napon:

Íme a videó:

További infókért KATTINTS IDE.

Ha tetszik az ötlet, nyomj egy lájkot! :)

Hirdetések, KATT:

Tetszett? Nézd meg a többi új cikkünket is! :)

www.szeretlekmagyarorszag.hu - Értékek és élmények**
KÖVESS MINKET:




Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!