hirdetés
keanu-reeves-sandra-bullock-1000x703.jpg

Keanu Reeves és Sandra Bullock titokban nagyon bejöttek egymásnak egy korábbi forgatáson

A kölcsönös vonzalom ugyan megvolt, de egyikük sem tudott róla akkor. A színész most árulta el, hogy mi történt valójában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.


hirdetés

Sandra Bullock nemrég volt vendég Ellen DeGeneres műsorában, ahol elejtette, hogy annak idején, a Féktelenül című filmben nagyon belezúgott Keanu Reevesbe. Annyira odavolt a színészért annyira odavolt, hogy még a munkájára is alig tudott rendesen figyelni. Viszont Sandra Bullock akkor azt is elárulta, hogy igazából szerinte ez egy viszonzatlan szerelem volt, mert sosem randiztak. A színésznő azt gondolta, hogy biztosan vele volt a baj, valami nem tetszett benne a színésznek.

Most viszont Keanu Reeves jelent meg Ellen DeGeneresnél azért, hogy promózza a John Wick harmadik részét, és hát a házigazda nyilván nem hagyhatta ki a témát, rá is kérdezett a színésznél.

"Ezt nem is tudtam egyébként. Ő meg valószínűleg azt nem tudta, hogy nekem is marhára bejött ő"

- árulta el Keanu Reeves, mire a házigazda is majdnem dobott egy hátast, hiszen annyira hihetetlen, hogy két ember tényleg bejön egymásnak, de egyikük sem tud a másik érzéseiről.

A színész erre csak úgy reagált, hogy amúgy is dolgoztak, a Sandra Bullock pedig egy nagyon tehetséges és csodás nő. Ellen DeGeneres aztán gyorsan bekamuzta, hogy a színésznő itt van a színfalak mögött, mire Keanu Reeves teljesen zavarba jött. Aztán a színész még egy lecseszést is kapott Ellen DeGenerestől, hogy most már elkésett, ugyanis a színésznőnek van párja.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bogi-1.jpg

Csősz Bogi veszteséges lett, naponta milliók folytak ki a cégeitől

Bogi az elszegényedéstől való félelmében Instagramja szerint partikon, sminkbemutatókon és interjúkon való részvétellel múlatja az időt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 04.A Bors bukkant a hírre, miszerint Luxus Bogi több cégét eladta, mert nem tudta tovább fenntartani őket. A lap szerint a feleség az elszegényedéstől tart, bár ezt ő maga nem nyilatkozta, talán azért, mert férje az ő cégeitől függetlenül is milliárdos.

A lap úgy tudja, az elértéktelenedéstől akár naponta milliók folytak ki Bogi kasszájából, így már az alkalmazottjainak sem tudta biztosítani az állásukat, el kellett bocsátania őket a válság miatt.

"Rettenetesen megviselt a döntés, de naponta változott a termékek ára, sokszor mire el tudtam volna adni őket, addigra már csak a harmadát érte, hatalmas veszteséget generálva. Az a 20-30 ember, akikkel folyamatosan vagy időszakosan dolgoztam, sírt, amikor bejelentettem, hogy el kell adni a céget. Emellett a zavargások miatt olyan terror volt az utcákon, hogy rettegtünk. Volt, hogy nem mertek bejönni dolgozni" - részletezte a celeb

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
jayz-milliardos-rapper-youtube-printscreen.jpg

Jay-Z az első dollármilliárdos rapper a Forbes szerint

Szerintük főleg annak köszönheti sikereit, hogy saját brandet épített, ahelyett, hogy csak felkarolt volna már meglévő vállalkozásokat.
MTI - szmo.hu
2019. június 04.A zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint.

A Forbes a rapper

jelenlegi vagyonát körülbelül egymilliárd dollárra (vagyis úgy 287 milliárd forintra) becsülte.

Azt írják, Beyoncé férje főleg annak köszönheti sikereit, hogy saját brandet épített, ahelyett, hogy csak felkarolt volna már meglévő vállalkozásokat.

A Forbes szerint Jay-Z az egyetlen milliárdos rapper, a szintén sikeres rapper-producer Dr Dre még nem érte el ezt a státuszt. Neki körülbelül 770 millió dolláros (221 milliárd forintos) a vagyona.

Jay-Z, eredeti nevén Shawn Carter New York szegény negyedeiben nőtt fel. 1996-ban megjelent Reasonable Doubt című albuma indította el pályafutását. The Blueprint című, 2001-ben kiadott lemezét idén márciusban beválogatták a Kongresszusi könyvtár nemzeti lemeztárába "kulturális, történelmi, illetve esztétikai jelentősége miatt".

A Forbes a sztár különböző tulajdonrészei, vállalkozásai összeadásából számolta ki becsült vagyonát, levonva belőle a szupersztár életmód költségeit.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
pecsi-ildiko.jpg

Pécsi Ildikó: „Se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe”

A pereskedés lezárult, de a családi szálak valószínűleg végleg elszakadtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 05.Amint arról mi is beszámoltunk, Pécsi Ildikó és volt menye évek óta pereskednek egymással, miután Pártos Csilla és a színésznő unokája, Csaba nem költözött ki a művésznő tulajdonában lévő ingatlanból azt követően, hogy a színésznő fia bejelentette a válást.

Csilla azóta elhagyta egykori budai otthonukat, miután a bíróság úgy döntött, hogy Pécsi Ildikónak ad igazat a perben, a 21 éves Csabát pedig kilakoltatták.

A pereskedés tehát lezárult, Pécsi Ildikó pedig látni sem akarja egykor szeretett családtagjait.

"Szeretem az unokámat. Értékes ember, kitűnő tanuló az egyetemen. Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta, az elmúlt években, talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a jó istentől: se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni"

- mondta a Borsnak.

A színésznő egyenesen belebetegedett a történtekbe és férje, Szűcs Lajos is nehezen viselte a kálváriát, kórházban kezelték.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x