hirdetés
hazaspar-romantikus-pexels-1000x666.jpg

Katasztrofálisra sikerült az ifjú pár esküvője, hiába költöttek rá közel 7,5 milliót

Nagyon pórul jártak, egymás után jött a balszerencse. A helyszínt biztosító hotel pedig egyáltalán nem vállalta a felelősséget a történtekért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 13.


hirdetés

Életük legszebb napjára készültek, de közel sem sikerült tökéletesre egy walesi pár esküvője.

Simon és Chloe Ross 20 ezer fontot, azaz közel 7,5 millió forintnyi összeget költöttek arra, hogy a nagy nap csodálatos és emlékezetes legyen, ám sajnos ők sem láthatták előre, mennyi balszerencse fogja sújtani őket.

A menyegzőt augusztus 29-én tartották a Blackwood városában lévő Maes Manor Hotelben. A hely úgy hirdeti magát az interneten, mint a "tökéletes helyszín, barátságos és profi csapattal, akik mindent a kezükben tartva gondoskodnak arról, hogy minden zökkenőmentes legyen". Ez azonban finoman szólva sem így volt.

MAES MANOR HOTEL

MAES MANOR HOTEL added a new photo.

A szerencsétlenségek sorozata már a házasságkötési ceremónián elkezdődött. Ugyanis a zene, amire a menyasszony oltár elé vonult, egyfolytában megállt és újra kellett indítani.

Az újabb baki akkor történt, amikor a lagzin a zenét szolgáltató DJ elhibázta a menyasszony és a vőlegény nevét, mikor az első tánchoz kellett szólítani őket. Nem azt mondta, hogy Mr. és Mrs. Ross, hanem Mr. és Mrs. Moss, ami ismét nagyon kínos hangulatot teremtett.

A legnagyobb csapás viszont akkor érte az ifjú párt, amikor az esküvő után észrevették, hogy 260 font, azaz közel 100 ezer forint hiányzik az ajándékkasszából. Ráadásul nem is tudják kideríteni, hogy hová tűnt a hiányzó összeg, mivel egy olyan helyen gyűjtötték az ajándékokat, ahol nincs működő biztonsági kamera.

A házaspár érthető módon teljesen kiakadt a történtek után.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
cow-4408886_1280.jpg

„Emberfejű” borjú született Argentínában

A mutáns lényről videó is készült.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 12.Túl kicsi orr- és szájnyílása okozta a vesztét annak a borjúnak, amiről a Mirror számolt be. Az állatorvosok szerint feltehetően egy DNS-mutáció miatt fejlődhetett ki az emberarcú állat.

A torzszülött boci alig néhány órával a születése után elpusztult. A tetemről a kis argentin faluban élő farmerek videót készítettek, amit tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlunk.


KÖVESS MINKET:hirdetés
los-angeles-bel-air.jpg

1,8 milliárdért vett villát Los Angeles luxusnegyedében egy magyar curlinges házaspár

Szekeres Ildikó és Nagy György rezidenciájához 3 garázs, szauna és edzőterem is tartozik. Mutatjuk a képet a cikkben!
Fotó: illusztráció, Google Street View kép Bel-Air városrész egyik utcájáról - szmo.hu
2019. szeptember 12."A Los Angeles-i Bel-Air városnegyed a luxus szinonimája, a filmsztárok és egyéb hírességek előszeretettel vásárolnak házat ezen a környéken - írja a 24.hu.

"A Los Angeles Times híre szerint egy magyar curlinges házaspár, Szekeres Ildikó és Nagy György is itt vásárolt magának luxusvillát 6,1 millió dollárért, vagyis nagyjából 1,84 milliárd forintért."

A fél hektáron elterülő birtokhoz tartozik három garázs is. A házban hat hálószoba, nyolc fürdőszoba található, valamint szauna, edzőterem és óceánra néző erkély.

Szekeres Ildikó és Nagy György öt curling vegyespáros-világbajnokságon vett részt, legjobb eredményük a 2009-es ezüstérem volt.

A curling a téli olimpia programjában szereplő csapatjáték, a téli sportok egyike. A játékot két csapat játssza, mindkét csapat nyolc-nyolc követ csúsztathat a jégpályán egy kijelölt kör alakú mezőbe. Az a csapat nyer, amelynek kövei a játékrészek végén a legközelebb esnek a kijelölt kör középpontjához.

A sportágnak magyarított elnevezése nincsen, hazai sportszövetsége az 1989-ben megalakult Magyar Curling Szövetség.

Szekeres Ildikó egy idén februárban készült interjúban a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy a céljuk az, hogy kijussanak az olimpiára.

Via: 24.hu


KÖVESS MINKET:
hirdetés
england-1283439_960_720.jpg

Öngyilkos búcsúlevelet kellett írniuk tizenéveseknek házi feladatként

Az empátia teljes hiánya, vagy a pedagógia mélypontja lehet az a felháborító eset, ami egy angliai középiskolában történt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 12.A több mint 200 éves múltra visszatekintő oxfordshire-i elit iskolában azt kérték a diákoktól, J.B. Priestley A felügyelő látogatása című darabjának elemzése részeként írjanak egy öngyilkosságra készülő fiatal nő nevében búcsúlevelet. A darab konfliktusa egy Eva Smith lány körül bonyolódik, aki nem is jelenik meg a színen, de búcsúlevele és hátrahagyott naplója borítja fel egy nagypolgári család életét, mert kiderül: senki nem az, aminek mutatja magát. Priestley műve 30 éve kötelező olvasmány a brit kiemelt középiskolákban.

A házi feladat óriási felháborodást váltott ki a szülőkből, amely után az iskola vezetése kénytelen volt bocsánatot kérni „az okozott fájdalom miatt” - írta a Daily Mail

Az ügy azután derült ki, hogy az egyik tanuló édesanyja levélben tiltakozott az iskola vezető irodalomtanáránál, a család érintettsége kapcsán is, mivel az ő egyik rokona önkezével vetett véget az életének.

Az anya főleg azt kifogásolta, hogy a feladathoz semmi útmutatást, vagy figyelmeztetést nem kaptak a diákok, egyszerűen nem vettek tudomást a tanárok arról, hogy milyen egy tizenéves mentális egészsége, és mekkora ebben a korban az öngyilkosságra való hajlam.

Az iskola védekezése szerint a feladat azt a célt szolgálta, hogy a diákoknak „szélesebb rálátása legyen a társadalmi felelősségre” de hajlandók voltak „kiigazítani” a leckét.

Az 1912-ben játszódó, inkább társadalmi-bűnügyi drámából nevezhető történetet többször is megfilmesítették, a 2015-ös változatot nálunk is bemutatták a televízióban.

Nem ez az első ilyen eset az utóbbi években a brit iskolákban. 2015-ben egy kenti iskola igazgatója azután szorult magyarázkodásra, hogy a diákoknak arról kellett házi feladatot írniuk: milyen érzés golyót repíteni a fejükbe. Három évvel korábban egy staffordshire-i iskola hozta magát kellemetlen helyzetbe, miután az egyik anya azt hitte, hogy gyermeke búcsúlevele került a kezébe, holott csupán egy házi feladat volt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
roman-horror-vontatas.jpg

Ezúttal vontatási horrorral rukkolt elő egy román jármű

Az ész megáll: busz húzott egy utánfutót, az utánfutó után rakományrögzítővel vontattak egy kocsit, ami húzott egy trélert, rajta egy autóval.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 12.Mostanában többször is megjelentek olyan cikkek, fotók, videó, amelyeken romániai rendszámú "járműszörnyetegek láthatók".

Egymásra pakolta autók, házi barkácsolással megoldott hibajavítás vagy éppen látványnak is borzalmas vontatás láthatók a képeken és felvételeken.

Egy közös bennük: valószínűleg mindegyik közlekedési helyzet szabálytalan.

A Vezess.hu néhány napja írta meg, hogy az M3-ason egy külföldi busz állítólag 80 km/órás sebességgel húzott egy utánfutót, egy ahhoz rögzített furgont mögötte egy trélerrel, rajta kocsival.

"Ezt figyeljétek!

Egy külföldi busz húz egy utánfutót, az utánfutó után rakományrögzítővel vontatnak egy Mercedes Sprintert, ami húz egy trélert, rajta egy Ford Fiestával!"

- írja a videó közzétevője Facebookon.

VIDEÓ: A busz

Tamás Mezey - Ezt figyeljétek! Egy külföldi busz húz egy...

Ezt figyeljétek! Egy külföldi busz húz egy utánfutót, az utánfutó után rakományrögzítővel vontatnak egy Mercedes Sprintert, ami húz egy trélert, rajta...

Most a Főtér.ro írta meg, hogy egy Szatmár megyei autóbusz vontatta így a kocsit.

VIDEÓ: A busz:

Info Trafic 24 - ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII...

ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII DE OAMENI! O filmare a devenit viral în presa din Ungaria cu un autocar cu numere de Satu Mare care a încins...


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x