hirdetés
karpati_rebeka.jpg

Kárpáti Rebeka „örökbefogadott” egy afrikai kislányt

A modell-színésznő egy mélyszegénységben élő kongói kislányt vett pártfogásába egy jótékonysági program keretében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 01.


hirdetés

R. Kárpáti Péter színész 24 éves lánya körül sok minden megváltozott az elmúlt évben.

Májusban bejelentette, hogy elhagyja a Jóban Rosszban c. sorozatot és inkább műsorvezetői karrierjére fókuszál, majd augusztusban felbontotta jegyességét egykori vőlegényével, Völgyi Dániellel.

Kárpáti Rebeka azóta kiemelt figyelmet fordít YouTube-csatornájára is - ezen a platformon jelentette be azt a nagy hírt is, hogy örökbe fogad egy kongói, mélyszegénységben élő kislányt.

A gyermeket Davinának hívják és 5 éves.

Rebeka az Afrikáért Alapítvány jótékonysági projektjéhez csatlakozott, és máris annyi összeget utalt az óvodát kezdő kislánynak, ami egy évig elegendő lesz számára.

hirdetés

A programban részt vevő örökbefogadók elsősorban anyagi támogatást nyújtanak a rászoruló kicsiknek, de Kárpáti Rebeka személyesen is megszeretné majd látogatni Davinát - tervei szerint akár már decemberben - illetve tanszereket és iskolatáskát is küldött neki ajándékba az alapítvánnyal.

"Ez, amit most csinálok, ez úgymond a puszta hiten és bizalmon alapszik. Ezzel a kislánnyal még nem találkoztam, de nagyon szeretnék találkozni, és tudom, hogy fogok, de tudom, hogy ez nem most lesz, hanem több hét és hónap kérdése. (…) Ez egy nagyon izgalmas folyamat, és nagyon érdekes érzések vannak bennem, de egy nagyon jó, pozitív várakozós etap"

– mesélte Rebeka a videójában.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tothgabi.jpg

Tóth Gabi csak annyit írt a kiposztolt képéhez: #milf

Az énekesnő egy arcmaszkos szelfit készített.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Tóth Gabi őszintén beszél a hétköznapi életéről is, bátran bevállalja, hogy megmutassa "anyutestét" és nem okoz gondot neki, ha éppen köntösben fotózza le párja.

De megmutatta már, hogy milyen amikor lopva készül a frizurája:

Végre a @katasari76 is meglátogatott minket és levágja a hajunkat! Ránk fér☝?? Amúgy kezdem megszokni a nem alvást? Jól vagyunk! Ez a lényeg! Hihetetlen mennyire gyorsan repülnek a napok! Tényleg igaz, hogy a gyermek mellett érzi az ember igazán az idő múlását! Ő egyre nagyobb és erősebb, nekem meg egyre jobban áll a smink?☝? De ezt a képet most még bevállalom ?? #szeretemmagamszeretemmagamszeretemmagamszeretemmagam...?

28.2k Likes, 197 Comments - @tothgabi on Instagram: "Végre a @katasari76 is meglátogatott minket és levágja a hajunkat! Ránk fér☝?? Amúgy kezdem..."

hirdetés

És milyen, mikor "a gyerek kedvéért" kicsit kisminkeli magát:

Alszik a gyerek??☝?? szóval gyors kikentem magam, hogy mire felébred addigra szépnek lásson és ne sírja el magát! ??‍♀️?#énidő #hancurplatz #anyatest ?

39.9k Likes, 358 Comments - @tothgabi on Instagram: "Alszik a gyerek??☝?? szóval gyors kikentem magam, hogy mire felébred addigra szépnek lásson és ne..."

Most pedig egy "anya wellness"-es képet posztolt. Kihasználva, hogy Hannaróza alszik, egy kis "énidőt" lopott magának.

A fotóért lapoz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
alarcos-istenes.jpg

„Nem bírom... rengeteg ilyet kapok, imádom!” – Istenes Bence is a TV2 maszkos műsorát cikizi az Instán

A közelmúltban Balázs poénkodott a TV2, az Álarcos énekeshez hasonlóan jelmezes, de szerinte sokkal bénább műsorán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Istenes Bence, az Álarcos énekes műsorvezetője félóra alatt kapott 12 ezer lájkot, amikor kiposztolt két fotót összevágva az Instagramon. A képen az RTL és a TV2 jelmezeit vágták össze egy képben.

A közelmúltban Balázs poénkodott a TV2 hasonlóan jelmezes, de szerinte sokkal bénább műsorán.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, az RTL-en február 9-én indult el az Álarcos énekes, amelyet Istenes Bence vezet, a zsűri, vagyis a nyomozók csapatát pedig Csobot Adél, Gáspár Laci, Sebestyén Balázs és Dancsó Péter alkotja. Nekik az a dolguk, hogy a nézőkkel együtt megtippeljék, kik lehetnek azok az énekesek vagy hírességek, akik jelmezbe bújva énekelnek a színpadon.

Egy héttel később pedig elindult a TV2, szinte teljesen ugyanolyan műsora, a Nicsak, ki vagyok?, amiben szintén jelmezes énekesek szórakoztatják a közönséget és a két, háromfős csapatokat alkotó zsűrit: Hajós András, Majka és a Groovehouse énekesnője, Judy verseng Ábel Anitával, Kajdi Csabával és Ganxsta Zolee-val. Nekik is az a feladatuk, hogy kitalálják, kit rejtenek a maszkok. Ebben a műsorban viszont már az első adásban három jelmezest is lelepleztek.

hirdetés

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
jackson.jpg

18 éves lett Michael Jackson legfiatalabb gyereke – nővére egy fotót osztott meg a három testvérről

Blanket csak ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, pedig le sem tagadhatná az apját...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

A 2009-ben elhunyt popkirály, Michael Jackson harmadik gyereke, Blanket - eredeti nevén - Prince Michael Jackson II - is felnőtté vált. A 18. születésnapja alkalmából nővére Paris egy közös tesós-képet is megosztott közösségi oldalán.

Apja halála után Blanketet a nagymamája, Katherine Jackson nevelte. A fiú 2015-ben, miután sokan bántották, megváltoztatta a nevét Bigire.

A nagykorúvá vált "kistestvérről" Paris így írt:

"A kisöcsém hivatalosan is felnőtt lett ma. Mi a szar. Én cseréltem a pelenkáit. Elképesztő út volt ez, büszke vagyok a jóképű, intelligens, éleslátó, vicces és kedves fiatalemberre, aki lett belőle".

my little brother is a legal adult today. what the fuck. i used to change his diapers. this is such a trip.. proud of the handsome, intelligent, insightful, funny, and kind young man he has become. he likes privacy so that's all i gotta say. hbd lil bro♥️

188.4k Likes, 23 Comments - PK (@parisjackson) on Instagram: "my little brother is a legal adult today. what the fuck. i used to change his diapers. this is such..."

hirdetés

A képen bal oldalon látható Blanket, a jobb szélen Prince, mellette pedig Paris (a negyedik fiatalról nem tudni, hogy kicsoda) - írta a 24.hu.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
demi_lovato.png

Demi Lovato étkezési zavara vezethetett a drogtúladagolásához két éve

Az énekesnő 2018-ban majdnem belehalt a drogtúladagolásba. Szerinte akkoriban hazugságban élt. Súlyproblémákkal küzdött, a környezete is nagy nyomást tett rá, ő pedig próbálta azt mutatni, hogy boldog.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Demi Lovato 2018-ban egy nála tartott partin adagolta túl magát droggal. Állapota olyan súlyos volt, hogy egy ideig élet-halál között lebegett, és kétséges volt, meg tudják-e menteni. Aztán hosszú ideig elvonón volt, de úgy tűnik kimászott a gödörből. Azt azonban a mai napig nem lehet biztosra tudni, hogy mi vezetett odáig, hogy az énekesnő túladagolta magát.

Most azonban kiderült, hogy Demi Lovato szerint az étkezési zavara okozta a problémát.

"Nem vagyok hajlandó lelkileg beleroppanni abba, hogy elérjek egy bizonyos külsőt"

- mondta Demi Lovato a Buzzfeed szerint Ashley Grahamnek.

Az énekesnő szerint ugyanis étkezési zavarai és a folytonos diéták miatti kimerülés vezetett odáig, hogy majdnem belehalt 2018-as túladagolásába.

hirdetés

Demi Lovato arról is beszélt, hogy akkor hazugságban élt, próbálta elhitetni a világgal, hogy milyen boldog, miközben egyáltalán nem volt az.

"A belemet is kidolgoztam az edzőteremben, heti hat alkalommal, hogy úgy nézzek ki. Nem akarom újra ezt csinálni"

- fogalmazott az énekesnő, aki szerint akkoriban a környezete is hatalmas nyomást gyakorolt rá, hogy le kell fogynia.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!