hirdetés
59439830_2276872439248749_6673392486557155328_n.jpg

Károly herceg panziót nyitott nagymamája festői kastélyának birtokán

Címkép: The Granary Lodge/Facebook - szmo.hu
2019. május 16.


hirdetés

A klasszikus és időtlen dizájn a korhű, viktoriánus hangulatot ötvözi modern beütéssel. A belső tér, a kárpitok erős skót hatást tükröznek, amelyek a királynő Skócia és a kastély iránti szeretetét hivatottak demonstrálni.

Today The Duke of Rothesay visited the @castleofmey in Caithness to officially open the refurbished Granary Lodge. @theprincesfoundation has worked to create the Lodge, a new bed and breakfast in the grounds of The Castle of Mey overlooking The North Sea to Orkney. The accommodation will be owned and operated by The Queen Elizabeth Castle of Mey Trust, of which HRH is President, and profits raised will go towards maintaining and operating the estate as a tourist destination in the North Highlands of Scotland. The castle was the property of The Duke of Rothesay's grandmother, Queen Elizabeth The Queen Mother, from 1952 to 1996, when Her Majesty gifted it with an endowment to The Queen Elizabeth Castle of Mey Trust. The Queen Mother set about renovating and restoring both the castle and its gardens and parklands, which extended to about 30 acres. ? PA & @royalcollectiontrust

18.2k Likes, 137 Comments - Clarence House (@clarencehouse) on Instagram: "Today The Duke of Rothesay visited the @castleofmey in Caithness to officially open the refurbished..."

What better way to spend your holiday than sitting back and unwinding in our lounge with a roaring open fire. Photo by @johnbaikiephoto . . . #thegranarylodge #castleofmey #beautiful #highlands #caithness #venturenorth #scotspirit #seescotland #visitscotland #ig_scotland #NC500 #scotlandisnow #scotland #holiday #vacation #bedandbreakfast

180 Likes, 9 Comments - The Granary Lodge (@thegranarylodge) on Instagram: "What better way to spend your holiday than sitting back and unwinding in our lounge with a roaring..."

Our breakfast room offers stunning views over to Dunnet Head. To start the day off well you can choose from traditional, continental and vegan breakfast options. ?️ . . . #thegranarylodge #castleofmey #castle #beautiful #highlands #caithness #venturenorth #scotspirit #seescotland #visitscotland #ig_scotland #NC500 #scotlandisnow #scotland #bedandbreakfast #vacation #holiday #travel #instatravel

116 Likes, 2 Comments - The Granary Lodge (@thegranarylodge) on Instagram: "Our breakfast room offers stunning views over to Dunnet Head. To start the day off well you can..."

HRH The Duke of Rothesay officially opened The Granary Lodge on May 1st in the grounds of @castleofmey. @theprincesfoundation has worked to create the new luxury bed and breakfast overlooking the Pentland Firth to Orkney. . . . #mey #caithness #highlands #thegranarylodge #castleofmey #visitscotland #secretscotland #ig_scotland #scotlandisnow #scottishheritage #NC500 #HRHPrinceCharles #theprinceofwales

192 Likes, 6 Comments - The Granary Lodge (@thegranarylodge) on Instagram: "HRH The Duke of Rothesay officially opened The Granary Lodge on May 1st in the grounds of..."


KÖVESS MINKET:

hirdetés
5d3201b489782.image_.jpg

Keanu Reeves valóra váltotta egy háromgyermekes családanya álmát

Lélegzetelállító egy fickó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 21.A Mátrix sztárja a Bill & Ted harmadik részét forgatja Louisianában, Eden Isle-ben és a szorgos munkálatok között arra is szakított egy kis időt, hogy felejthetetlen pillanatokkal ajándékozzon meg egy családanyát és fiait.

A háromgyermekes édesanya, Stacey Hunt miután megtudta, hogy a színész a közelben jár, 16 éves fia, Ethan javaslatára egy táblát szúrt az előkertjük földjébe, rajta a felirattal, hogy "You're breathtaking", vagyis, hogy "Lélegzetelállító vagy".

Mindezzel a kis család arra az internetes mémre akart utalni, ami a 2019-es E3 konferencián született Reeves-ről.

A Cyberpunk 2077 bemutatója közben a sztár lélegzetelállítónak nevezte a játékot, ám a kijelentést követő néhány másodperces hatásszünetet kihasználva egy rajongója bekiabálta, hogy "te vagy a lélegzetelállító", amire a színész rögvest visszadobta a labdát, hogy "te vagy a lélegzetelállító".

A vicces kedvű internetközösség pedig természetesen megtartotta magának a kis jelenetet.

Az említett anyuka fejében megfordult ugyan, hogy az ominózus mondattal felhívhatja magukra a közelben forgató sztár figyelmét, de valójában nem igazán gondolta volna, hogy akciója tényleg sikeres lesz.

Nem kicsi meglepetésben volt része, amikor egy szép napon egy idegen autó állt meg a házuk előtt és kiugrott belőle három titokzatos ember: az egyik maga Keanu Reeves.

"Kiszálltak az autóból, és odasétáltak a táblához. Láttam, hogy ez Keanu Reeves lesz, szerintem úgy ezerszer elismételtem, hogy 'Ez nem lehet igaz!'"

- emlékszik vissza az édesanya, akinek teljesült az álma.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
tothgabi3.jpg

„Én egész éle­temben terhes voltam” - így viseli Tóth Gabi a várandósságot

Az énekesnő kismamaként is forgat és munkálkodik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 21.Tóth Gabi áprilisban osztotta meg az örömhírt a nagyvilággal, hogy párjával, Krausz Gáborral babát várnak. Az énekesnő pocakja egyre csak gömbölyödik, ám őt ez sem állítja meg a produktív mindennapokban.

Gabi igazi boldog, pörgős kismama, aki egészen kivirágzott az áldott állapottól.

Ugyan nagyon vigyáz magára és pár dologban megváltozott az élete, azért az ősszel adásba kerülő Sztárban sztár leszek! című műsort elvállalta, kollégái pedig mindent megtesznek, hogy a dolgok flottul menjenek a leendő anyuka számára.

Az énekesnő Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett lesz a produkció mestere, azaz zsűritagja.

A munkálatok remekül haladnak, Gabit kiemelt figyelemmel óvják - erről a Borsnak mesélt.

"Meg merem kockáztatni, hogy ez a felállás, ez a csapat az, amellyel a legjobban érzem magam. Kiegészítjük és szeretjük egymást mindamellett, hogy soha nem rejtjük véka alá a véleményünket. A forgatásokon a stáb is mindig nagyon odafigyel rám és a babára. Lesik minden kívánságomat, felkockázott almával, friss gyümölcsökkel, hideg vízzel, mentolos cukorkával és kényelmes papuccsal várnak, amit mindig bekészítenek, hogy a leállásokban, szünetekben egyből felvehessem"

- áradozott az énekesnő.

A boldogságát és az idillt tovább emeli, hogy a reggeli rosszullétek is megszűntek mostanra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x