News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Szexterápia podcastban – ezt ne hallgasd nyilvánosan!

Minden egy kihunyt szexuális élettel kezdődött. De feltámasztották.

Link másolása

hirdetés

Lacey Haynes és Flynn Talbot kapcsolata „forró és kemény" volt, mielőtt „a szex meghalt" - árulta el Haynes. De végül úgy döntöttek, hogy tesznek valamit a szexuális életük helyreállításáért - írja a A The Guardian.

Ez egy olyan projekt lett, amelyen együtt dolgoztak, a jógától és a könyvektől kezdve az étrendig és az anatómiáig.

Mindez végül átalakította kapcsolatukat, és arra késztette őket, hogy saját vállalkozást indítsanak. Privát coachingot, online tanfolyamokat és még elvonulásokat is kínálnak. Haynes a nőkre összpontosít, míg Talbot gondoskodik a férfiakról. Mindezt idilli sussex-i otthonukból teszik, miközben két iskolás gyermeküket is nevelik.

A munkájuk nem is jöhetett volna jobbkor. Az emberek minden demográfiai csoportban kevesebb szexet folytatnak, mint 10 évvel korábban. A British Medical Journal 2019-es felmérése szerint a pároknál és a 25 év felettieknél tapasztalható a legnagyobb csökkenés.

A Relate szerint a párok 29 százaléka „szexmentesnek" tartja kapcsolatát. A BMJ felmérésben részt vevő nők fele és a férfiak közel kétharmada azt mondta, hogy többet szeretne. A világjárványban az együtt élő párok 78 százaléka élte meg a szexuális aktivitás csökkenését, így nem csoda, hogy Haynes és Talbot talált hallgatóságot.

Eredetileg nem akarták felvenni magukat szex közben. Csak úgy megtörtént:

„Azt terveztük, hogy podcasten kívül szexelünk, majd jövünk és beszélünk róla"

– mondja Talbot. De az első felvétel 2021 áprilisában gyorsan előjátékká, majd cselekménnyé vált.

hirdetés

A podcastjuk célja az, hogy beszéljenek arról, hogy mit csinálnak, és hogyan érzik magukat.

Nem minden epizód végződik extázisban. A hallgató azt is hallja, hogy Haynes bajban van, amikor a szex rossz emlékeket vált ki belőle. Előfordul bosszúság is, ha az egyik csinál valamit, ami a másiknak nem tetszik. Mindezt részletesen meg is tárgyalják.

A pár több mint 10 évvel ezelőtt találkozott Berlinben. Talbot akkor fényművészként dolgozott, és gyakran nem jelent meg Haynes jógastúdiójában. „Aztán volt egy karácsonyi partija, oda elmentem" – emlékszik vissza Talbot. „Valójában kapcsolatban voltam" – mondja Haynes. „De találkoztam Flynn-nel. Annyira lenyűgözött. Felismerte a vállalkozói szellememet és én az övét. És magas volt. Ahogy Melissa McCarthy mondja a Koszorúslányokban, meg akartam mászni, mint egy fát."

A következő néhány évben szexuálisan kielégíthetetlenek és őrülten szerelmesek voltak. Megőrizték a szenvedélyt Berlinből Ausztráliába költözve is. Új-Skóciában házasodtak össze, és 2014-ben az Egyesült Királyságban telepedtek le. A szexuális életük azonban lelassult és megromlott, miután 2017-ben megszültetett első gyermeküket. A probléma az volt, hogy Talbot több szexet akart, mint Haynes. Ez gyakori probléma a hosszú távú kapcsolatokban élő párok számára.

„Én csak azt mondtam, hogy minden, amit akarok, azt Lacey-től akarom" – mondja Talbot, felidézve frusztrációját.

Az átalakulás nem volt könnyű folyamat. „Lacey sírt, érzelmileg összeomlott" – emlékszik vissza Talbot. De minden vasárnap megbeszéltek egy időpontot a szexre. Ez volt az első lépés.

„Azt akartam, hogy Lacey biztonságban érezze magát. Nős vagyok, és csodálatos szexet akarok Lacey-vel. Hajlandó voltam megtenni, bármibe is került."

Végül kifizetődött a munka. Miközben megpróbáltak visszatérni a nagyszerű szexhez, valami még jobbat fedeztek fel. Haynes azt mondja, hogy amikor visszatekint a korai szexuális életükre, látja, hogy az együttlétek során fellépő fájdalmat normálisnak tekintette. De most, megtanulta, hogy teljesen ellazuljon, így a szex fájdalommentessé vált.

Megszületett a podcast. Azóta a hallgatottságuk folyamatosan növekszik, és 50 országban 40 000 letöltésnél tartanak.

Bár nem mondták el nyugdíjas szomszédjuknak, hogy mit csinálnak otthon, barátaik és családjuk lelkes támogatóik voltak. És mind Haynes, mind Talbot azt mondják, hogy az üzleti tevékenységük is megerősítette kapcsolatukat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Zavarja a félbevágott fiút és feleségét, hogy állandóan azt kérdezik tőlük, hogyan szexelnek
A 20 éves fiú egy borzalmas balesetben veszítette el a fél testét, beleértve a péniszét is. Párja szerint tiszteletlenség arról faggatni őket, hogyan élnek nemi életet.

Link másolása

hirdetés

Két évvel ezelőtt már írtunk arról a fiatal amerikai férfiról, aki egy szörnyű munkahelyi baleset miatt elveszítette a fél testét. Loren Schauers 2019-ben éppen egy targoncát vezetett át egy hídon a montanai Wilsal környékén még tavaly szeptemberben, amikor letért az útról, és 15 métert zuhant a géppel együtt. Ugyan a férfi amint észrevette, hogy az út széle omlani kezd a jármű alatt, kicsatolta magát és kiugrott az ülésből, de a biztonsági öv a lába köré tekeredett. A lendülettől a férfi azonnal visszacsapódott a gép oldalának, amitől eltörtek a bordái. Végül olyan szerencsétlenül ért földet a szakadék mélyén, hogy a négytonnás jármű alá szorult.

Loren a baleset alatt végig tudatánál volt: látta, ahogy a jobb karja tulajdonképpen felrobbant, deréktól lefelé pedig szinte teljesen összeroncsolódott. Csak azért maradt életben, mert nagyon puha volt a talaj a területen, ugyanis a fiú kollégái éppen átmozgatták a földet.

A baleset során elvesztette a jobb karját, eltört a jobboldali kulcscsontja és a válla. Tüdőembólia alakult ki nála, emiatt még lélegeztetőgépre is került.

A 19 éves fiú egyetlen esélye az életben maradásra a hemikorporektómia nevű radikális műtét volt, melynek során a teljes alsótestet eltávolítják, beleértve a lábakat, a nemi szervet, a végbelet a végbélnyílással együtt, a vizeletrendszert és a medence csontjait is.

Loren beleegyezett az életmentő, de óriási kockázattal járó műtétbe, amelyről még az orvosok is azt gondolták, hogy aligha fogja túlélni. Csodával határos módon azonban nem így lett, Loren életben maradt.

A most 20 éves fiú még csak másfél éve volt együtt a barátnőjével, amikor az életét teljesen megváltoztató baleset történt. Sabiát a műtét előtt és utána többször is felkészítették az orvosok a szerelme halálára, ezért összesen hatszor köszöntek el egymástól. Szerencsére a lánynak nem kellett végleg elbúcsúznia Lorentől, aki a rehabilitáció idején is kitartott mellette, és azóta is együtt vannak, sőt, már össze is házasodtak. A fiú már megtanult alkalmazkodni az új életéhez, felesége pedig mindenben segít neki, beleértve a zuhanyzást és a sztómazsákok kicserélését.

hirdetés

Közös YouTube-csatornájukon dokumentálják a mindennapjaikat, így a követők beleláthatnak abba, hogyan lehet fél testtel is teljes életet élni. Lehetőségük is van időnként kérdezni tőlük, ám a leggyakrabban előforduló kérdések már kezdik idegesíteni a párt. A legtöbbször ugyanis arra kíváncsiak az emberek, hogy hogyan tudnak nemi életet élni, tekintve hogy a fiú a baleset miatt elveszítette a péniszét.

"Többször felmerül a kérdés, hogy hogyan szexelünk. Ez egy nagyon személyes kérdés, amelyre soha nem fogunk válaszolni, és nem is utalunk rá, mivel nagyon tiszteletlen ilyet kérdezni. Ti sem kérdeznétek meg egy idegen házaspártól az utcán, hogy hogyan szexelnek. Csak azért, mert a mi életkörülményeink mások, még nem jogosít fel arra, hogy erről kérdezgessenek minket"

- tisztázta Sabia.

A 23 éves lány egy másik YouTube-videóban elmondta, hogy bármennyire is kockázatos volt párja számára az életmentő műtét, nem volt kérdés, hogy belemenjenek-e, hiszen így esély volt arra, hogy Loren tovább élhessen. Azt azonban nehéz megmondani, hogy meddig élhet. A hemikorporektómián átesett emberek átlagosan 11 évig élnek a műtét után, a rekorder 24 évig bírta. Loren esete viszont nagyon ritka, ezért a család abban reménykedik, hogy a fiú még legalább 40 évig velük marad.

Forrás: Daily Star


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
Megkérte 76 éves szerelme kezét egy 19 éves fiú Olaszországban
Egy kommentelő rámutatott, hogy az asszony akár a fiatal férfi dédnagymamája is lehetne, őket azonban nem zavarja az 57 év korkülönbség.

Link másolása

hirdetés

57 év a korkülönbség Giuseppe D'Anna és barátnője között. A fiatal olasz férfit ez olyannyira nem zavarja, hogy a közelmúltban megkérte élete szerelme kezét, aki boldogan mondott igent, írja a The Sun.

A nagy pillanatról még videó is készült, amit 16 milliónál is többen néztek meg eddig a TikTokon.

A felvételen látható, ahogy Giuseppe egy hatalmas csokor szív alakú lufival a kezében térdre ereszkedik az idős nő előtt, majd később megmutatják az eljegyzési gyűrűt is.

A boldog szerelmespárról rengeteg videó került már fel a közösségi oldalra, ahol a fiatal férfinak már kis híján 200 ezer követője van. Nem meglepő, hogy a kommentelőket megosztja a szokatlanul nagy korkülönbség. Egyesek azon tűnődnek, hogy a fiatal férfi vajon miért nem talált hozzá korban közelebb álló nőt. Egy másik hozzászóló pedig azt számolgatja, hogy a néni majdnem elég idős ahhoz, hogy Giuseppe dédnagymamája legyen.

Sokan támogatják is a szerelmeseket, és azt mondják: nem a korkülönbség számít, hanem csak az, hogy egymásra találtak. Ne foglalkozzanak az internetes trollokkal, és legyenek nagyon boldogok.

hirdetés

VIDEÓ: A lánykérésről készült összeállítás

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu??

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Repülés közben csinált szexvideót a pilótafülkében egy oktató és a tanítványa Oroszországban
A nő azért ment bele a szexbe, mert a házas oktató cserébe további díjmentes repülőórákat ajánlott.

Link másolása

hirdetés

Azonnal kirúgta az egyik oktatóját és tanítványát egy orosz repülőiskola, amikor kiderült, hogy repülés közben szexvideót forgattak a pilótafülkében, írja a Daily Star.

A Sasovo Repülőiskola 28 éves oktatója robotpilóta üzemmódba kapcsolta a gépet, amíg a 21 éves nővel enyelgett. A házas férfi először csak egyszerűen bepróbálkozott a nőnél, majd az elutasítást követően további extra repülőórákat ígért cserébe tanítványának, ha lefekszik vele repülés közben. Egy helyi lap szerint az eset Rjazany környékén történt egy Cessna 172-es típusú egymotoros repülőgépen.

A nő szerint a légi szex egyetlen egyszer fordult elő, és akkor is csak ölelkeztek és csókolóztak. A történtekre akkor derült fény, amikor a tanítvány összeveszett egy másik tanulóval, aki úgy állt bosszút, hogy kiposztolta a pilótafülkében készült intim videót.

A repülőiskola csak egy hónappal a történtek után értesült az esetről, amikor a vezetőséghez is eljutottak a pikáns felvételek. A két érintetett azonnal kirúgták az intézményből, bár állítólag a nő már akkor megszakította tanulmányait, amikor a videó először megjelent az interneten.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Kiakadt egy kismama a férjére, aki magára hagyta őt a szülés előtt, hogy meglátogassa az exétől született lányát
Az anya azon is felháborodott, hogy a férfi egyetlen képet sem kért a távollétében született babáról, és hisztinek nevezte felesége dühöngését.

Link másolása

hirdetés

A Reddit közösségi oldalon borult ki egy nő a férje miatt, aki nem volt ott a közös gyerekük születésénél, mert éppen az előző kapcsolatából született lányánál volt látogatóban - számolt be róla a Mirror.

A 29 éves kismama elmesélte, hogy férjének van egy 12 éves lánya, aki az édesanyjával él, de jó kapcsolatot ápol édesapjával és annak új párjával is. A lány versenyszerűen vív, az apa pedig szerette volna megnézni őt az egyik versenyén, ám a feleség ezt nem tartotta jó ötletnek, mivel akkor már 39 hetes várandós volt. Felajánlotta a férjének, hogy inkább küldjön valami ajándékot a messze élő lányának, ahelyett, hogy elutazik hozzá, hiszen bármelyik napon jöhet a baba. A férfi viszont hajhatatlan volt, azzal nyugtatta a feleségét, hogy minden rendben lesz. Kompromisszumként felajánlotta, hogy amíg távol lesz, a legjobb barátja gondoskodik róla, ha esetleg beindulna a szülés. A nő önzőnek érezte magát, amiért maradásra akarja bírni a párját, de közben rettegett is attól, hogy esetleg nélküle kell végigcsinálnia a szülést.

Végül be is igazolódott a félelme: éppen a férje hazaérkezése előtti estén adott életet kislányuknak sürgősségi császármetszéssel.

A kismamát az apa távollétén kívül az is bosszantotta, hogy haza se akart repülni, miután megtudta, vele és a kicsivel minden rendben. Arra hivatkozott, a verseny még nem kezdődött el, és nem akarja elszomorítani a lányát.

"Amikor ezt mondta, kimerült és bágyadt voltam, így nem is vitatkoztam vele. A legjobban az bántott, hogy még csak egy képet sem kért a lányunkról, és videóhívásban sem akarta látni"

- írta.

Két nappal a baba megszületése után a férj úgy tervezte, hogy hazarepül, de aztán jelezte feleségének, hogy mégsem ül fel a gépre a rossz időjárás és a koronavírus-veszély miatt, nehogy esetleg megfertőződjön és hazavigye a vírust. Ez egy újabb csepp volt a pohárban az anyukánál.

hirdetés
"Bevallom, ekkor egy kicsit megtörtem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy esetleg nem akar hazajönni, azt mondta, nevetséges vagyok. Ezen a ponton elegem lett, és megmondtam neki, hogy jöjjön, amikor akar, de én a barátnőmnél leszek a babával, ha kijövünk a kórházból, és át kell gondolnom néhány dolgot. Erre azt mondta, hogy oké, majd hazajön, ha befejeztem a hisztit"

- mesélte a nő.

Leírta, állami gondozásban nőtt fel, így tudja, még mindig jobb úgy felnőni, hogy csak az anya neveli a gyereket, mintha senkije se lenne. Meg is fordult a fejében, ezek után otthagyja a férjét. De abban biztos, csak a kislány érdekében nem fog teperni azért, hogy működjön a házasságuk. Már arra is gondolt, felveszi a kapcsolatot pár ügyvéddel, hogy megkérdezze, mit tegyen.

A kommentelők megdöbbentek a történeten. Valaki azt írta, ő valószínűleg dobná azt, aki hisztinek nevezné a teljesen jogos érzéseit. Más pedig árulásnak nevezte azt, hogy egy férjnek nem a mindenórás felesége és a gyereke születése a prioritás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: