KAPCSOLAT

„Ha nem szereted a lelkem, nem tudod szeretni a testem sem”

Sokan azért választják a szingliséget, mert a sok próbálkozás során azt tapasztalják, hogy a partnerük csak szexet akar. Ha férfiként vagy nőként ebben a cipőben jársz, nem veled van baj, ne zárkózz be! – üzeni Szigeti Gábor motivációs tréner.
Címkép: Norexy_art/Pixabay - szmo.hu
2020. október 30.


Link másolása

Szigeti Gábor motivációs tréner - aki Mindennapi Gabesz néven van jelen a Facebookon - egyik új bejegyzésében arról ír, sok nő és férfi azért választja az egyedüllétet, mert sokan csak szexkapcsolatot akarnak tőlük, miközben ők olyan párkapcsolatra vágynak, amelyben nemcsak testi, hanem lelki harmóniában is lehetnek a szerelmükkel. Mint írja, ez olyan dolog, amit sokan még önmaguknak sem mernek bevallani, pedig a probléma igen gyakori azoknál az embereknél, akikkel foglalkozik, nőknél és férfiaknál egyaránt. Ezért Gabesz úgy gondolta, nyilvánosan is megosztja a gondolatait erről a témáról követőivel és mindenki mással.

"Amikor egy nő érzi, hogy a partnere csak a testét akarja, de nem szereti a lelkét, nem akarja igazán befogadni őt a partnere, nem szán rá időt, akkor a nő képtelen megélni az orgazmust.

Mivel vannak, akik már évek óta így élnek, úgy döntenek, hogy inkább a magányt választják. Pedig megfelelő partnerrel ez orvosolható lenne. Ebben pl. mi is tudunk segíteni, hogy számodra ki az ideális partner, milyen típus.

Mielőtt azt hiszitek, hogy ez csak női probléma, hát nem az! Sok férfi küzd azzal, hogy a lelki visszautasítás után a nő mégis szexelni akart, de nem engedte közel magához a férfit lelkileg, volt köztük egy fal és a férfi az ágyban csődöt mondott. Ugye nekünk az a szar, hogy rajtunk szemmel látható, ha valami nem oké. Ha nem áll, nincs hancúr.

Régen ez engem nem érdekelt, hisz a testi örömöket hajszoltam, egyszerre "jártam" 4-5 lánnyal, senki se tudott senkiről, elvoltam velük, de nem voltam szerelmes. Ha az egyik többet akart, lecseréltem. 24 évesen még nem akartam komoly kapcsolatot, mert előtte nagyon szerelmes voltam, megcsaltak, és ezt nem akartam újra átélni.

Aztán a 16 éves párkapcsolatom után, úgy jöttem ki a kapcsolatból, hogy már az kell, akinek lelkileg is kellek. Akin érzem, hogy befogadja azt, aki vagyok, azt, amit adok. És bizony én se tudok elélvezni attól, aki nem akar lelkileg is elélveztetni. Emiatt most nincs is kapcsolatom, mert jelentkezők ugyan vannak, esélyt is adok, de nem érzem, hogy ez "őszintén" lelki kapcsolódás is lenne"

- fejtette ki.

Egy másik bejegyzésében Gabesz azt írja, sokan azért "zárkóznak be", választják a szingliséget, mert a sok próbálkozás során azt tapasztalják, hogy a partnerük csak szexet akar, "amikor épp neki jó, kvázi, csak a testét szereti, de a lelkével nem foglalkozik".

Véleménye szerint a laza szexkapcsolathoz valóban elég az, ha megvan a kémia, a testi vonzalom. De vannak olyan párkapcsolatra vágyó nők és férfiak, akiknek ez a fajta "csak testiség" kapcsolat kevés, többre vágynak. Szerinte ezek az emberek azért zárkóznak be, mert már szex közben ők sem tudják átadni magukat a partnerüknek - hiszen többre vágynak már a szexnél - és nem élnek meg orgazmust.

Tehát, ha férfiként vagy nőként ebben a cipőben jársz, akkor nem veled van baj, ne zárkózz be, ne temesd magad, csupán arról van szó, hogy neked minőségibb együttlét kell, ahol a lelkedet is szeretik. Viszont, ha eltemeted magad, esély sem lesz arra, hogy egymásra találjatok a számodra ideális partnerrel. Ezt az időszakot (szingli lét) használd önismeretre, önfejlesztésre, az egzisztenciád stabilizálására, hogy amikor jön a nagy Ő, készen állj őt befogadni"

- javasolja a tréner, aki maga is sokat dolgozik ezen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
„Gyerekei” temetésén jött rá az orosz férfi, hogy a felesége csak eljátszotta a terhességet és nem is szült ikreket
Halott fiai helyett játékbabák voltak a temetésen. A férfi először azt hitte, eladták a sosem volt gyerekeit, de aztán kiderült a szörnyű igazság: a felesége végig hazudott neki.

Link másolása

Nagyon bizarr dolgot történt egy orosz férfivel: azt hitte, a nemrég született gyerekeit temeti el, de kiderült, hogy az ikrek valójában csak játékbabák voltak - számolt be róla a Sun.

Daud Daudov úgy tudta, hogy felesége két ikerfiúnak adott életet, akik kedden agyvérzésben elhunytak. A haláluk pontos oka viszont nem derült ki, mert az iszlám vallás szerint a gyerekeket nem boncolhatják fel, úgy kell eltemetni, ahogy meghaltak.

A temetésen aztán sokkoló felfedezést tett: amikor utoljára meg akarta nézni a kicsiket, azt látta, hogy a hófehér lepelbe nem kisbabákat, hanem szem nélküli játékbabákat csavartak be.

Daudov azt gyanította, hogy a fiait eladhatták vagy illegálisan örökbe adhatták, és még életben lehetnek, ezért a rendőrséghez fordult, és bepanaszolta a kórházat, ahol a gyerekek születtek. Azzal vádolta a szülészeten dolgozókat, hogy a halottnak hitt fiait műanyag babákra cserélték a temetés előtt.

Az eljárás során viszont kiderült a még ennél is döbbenetesebb igazság: a férfi felesége valójában nem is szült ikreket, hiszen nem is volt terhes, végig hazudott a férjének.

A Laura nevű nő állítólag be is vallotta, hogy ő bugyolálta be a játékbabákat a temetésre. Azt viszont nem tudni, hogy tudta így és ilyen sokáig megvezetni a párját.

Egy közleményben azt írta, azért játszotta el a terhességet és a szülést, mert a férje már nagyon szeretett volna gyereket. Egyszer csináltatott egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, de orvos nem vizsgálta meg. Mint kiderült, nem is lett várandós, de nem akart csalódást okozni a férjének. Kibérelt egy lakást egy kórház közelében, vett két játékbabát és azt hazudta a családjának, hogy az ikrek meghaltak a szülés után.

"A férjem nagyon boldog volt, amikor megmondtam neki, hogy terhes vagyok. Nem akartam, hogy csalódjon, ezért úgy döntöttem, hogy hazudok neki és a rokonainknak is, és eljátszom a terhességet. Őt és a családunkat is félrevezettem, amit borzasztóan sajnálok"

- írta Laura.

A történtektől még a sztavropoli határterület kormányzója is ledöbbent. Az újságíróknak elmondta, hogy a nőt megvizsgálták az orvosok, és megállapították, hogy nem szült, tehát tényleg végig kamuzott. A kormányzó reméli, hogy Daudov bocsánatot kér az orvosoktól, akiket tévesen vádolt meg mindenféle bűncselekménnyel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
„Felbéreltem egy influenszert, hogy próbára tegyem a vőlegényem hűségét”
Nem lett jó vége a hűségtesztnek. A korábban egekig magasztalt férfi szinglinek hazudta magát néhány héttel az esküvő előtt.

Link másolása

Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött az egyik barátjával, írja a Mirror. A különös fogadás tétje az volt, hogy a vőlegény nem esik kísértésbe, és minden körülmények között hűséges marad a nőhöz.

A magabiztos menyasszony ekkor kereste fel az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát, hogy környékezze meg a férfit. A történet nem ért jó véget, ami a csinos véleményvezér Tiktokra feltöltött videójából derült ki. Luiza videójában olvasható a teljes üzenetváltás a menyasszonnyal, aki ekkor még nagyon magabiztosnak tűnt. A képernyőfelvételekből kiderül: a nő 500 reált (31 ezer forint) tett jövendőbelije hűségére.

A hűségteszt elején Lídia előbb követni kezdte az Instagramon a férfit, majd lájkolta néhány fotóját is. Rövid idő múlva a februári esküvőre készülő mit sem sejtő vőlegény privát üzenetben kereste meg az influenszer.

Csevegés közben Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel. A férfi szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a szinte vadidegen nőt.

A teljes, portugál nyelvű videót itt lehet megnézni:

@testesdefidelidade Ig para testes @lidiabertoncello #testedefidelidade #fiscaldochifre #namoro #traicao #fyp #fypシ #fyyy ♬ Senta Com Amor - Furacão Hit

A Tiktokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár. Az egészen biztos azonban, hogy a nő nem bízik majd a jövőben feltételek nélkül a vőlegényében.

Az influenszer egyik követője szerint a menyasszony barátja sejthetett valamit, ezért is beszélhette rá a szokatlan hűségtesztre a nőt. Ezek után pedig nem lenne túl etikus elfogadni a nyereményt. Egy másik hozzászóló szerint lehet, hogy a menyasszony most szenved, de egy napon hálás lesz majd a történtek miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Kilenc évig élt vérfertőző kapcsolatban egy apa és lánya, két gyerekük is született
Az ausztrál férfit és lányát végül a bíróság választotta szét, de utána még egy évig titokban találkozgattak.

Link másolása

Kilenc évig volt együtt lányával egy ausztrál férfi, és a vérfertőző kapcsolatból két gyerek is született, írja a LADbible.

John Deaves és Jenny korábban csak háromszor találkoztak egymással, ezért nem alakult ki köztük a szülő-gyerek kötődés. Emiatt erős szexuális vonzalmat éreztek egymás felé, amit genetikai szexuális vonzalomnak neveznek.

Az apa-lánya viszony még 2000-ben kezdődött, amikor az 53 éves férfi már harmadik feleségével élt együtt, míg a lány háromgyerekes, házas anyuka volt 31 éves korára. John Deaves később azt mondta volt feleségének, hogy ez volt a legjobb szeretkezése élete során, aminél Dorothy megalázóbbat el sem tudott képzelni.

A vérfertőző kapcsolatból két gyerek született, de az első röviddel a születés után meghalt. A pár végül 2008-ban vált szét hivatalosan, miután a bíróság is bűnösnek találta őket vérfertőzés miatt. Azonban még egy évig titokban találkozgattak.

A szakítás előtt a 60 Minutes Australiának arról beszéltek, hogy kitűnő volt a szexuális életük. Bár tisztában voltak a kapcsolat törvénytelenségével, de a közös életükkel nem ártottak senkinek. Ezzel szemben a férfi két korábbi felesége, a már említett Dorothy és Jenny édesanyja végig azon voltak többek között a rendőrség értesítésével is, hogy szétválasszák őket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Fizessenek 132 ezret és állítsák fel a sátrat – ezeket is elvárja az esküvői vendégektől egy jegyespár
A meghívóban hívták fel a figyelmet a meglepő elvárásokra, amiken igencsak kiakadtak a netezők.

Link másolása

Meglepően sok szabályt írt elő a vendégeknek egy amerikai jegyespár, kezdve azzal, hogy

minden jelenlévőtől 360 dollár (132 ezer forint) befizetését várják.

A Redditen osztotta meg az egyik felhasználó a bizarr meghívó részleteit, mint például azt, hogy

mindenkinek korán kell érkezni, mert segíteniük kell felállítani a sátrat és feltenni a dekorációt.

A ceremónia után pedig azt várják a férfi vendégektől, hogy bontsák le a sátrat.

Másik elvárás, hogy senki sem használhat túl erős parfümöt, mert a menyasszony nem akarja, hogy elnyomják az általa választott virágok illatát. A dresszkód sem a szokásos, senki sem viselhet "virágos" színeket, mert azok "zavaróak" lennének a fotókon.

A hab a tortán, hogy

miután véget ért a szertartás és lebontották a sátrat, a vendégeknek azonnal távozniuk kell.

Természetesen mindez felháborította a reddites felhasználókat, a legtöbben inkább el sem mennének ilyen feltételekkel.

"Gondolom, a családon kívül senki sem fog elmenni" - írta az egyik.

"Erre a válasz egy egyértelmű NEM. Ha valaki nincs pénze egy nagy esküvőre, akkor ne is akarjanak" - írta egy másik.


Link másolása
KÖVESS MINKET: