News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Duplaannyi idős férfivel jár egy fiatal nő, aki korábban a főnöke volt

Nem zavarja őket a 27 év korkülönbség, szerintük ugyanis nagyon sok közös van bennük, ezért jó párost alkotnak.

Link másolása

hirdetés

Volt főnökébe szeretett bele egy 26 éves nő, aki egyáltalán nem bánja, hogy párja jelenleg duplaannyi idős, mint ő. Bridget a TikTokon osztott meg egy közös képekkel teli videót, amiben elárulta, hogy ő 26, szerelme pedig 52 éves, és korábban a férfi volt a felettese. Azóta több közös videót is csinált már vele, amelyek alapján nagyon nagy az összhang közöttük.

@bridgey96 ? #greenscreen #agegap #elfitup #fyp #love ♬ original sound - most underrated ?

A fiatal nő a Sunnak mesélte el, hogyan találtak egymásra Brooks-szal. Egy hotel kiszolgálócsapatában dolgoztak együtt, ő recepciósként, a férfi pedig könyvvizsgálóként, később azonban mindkettejüket előléptették, Brooks pedig Bridget főnöke lett. Jó kapcsolat alakult ki köztük, ezért elkezdtek együtt iszogatni munka után, és rájöttek, hogy nagyon élvezik az együtt töltött időt. Brooks aztán segített költözködni a lánynak, ami még közelebb hozta őket egymáshoz. Bridget aztán megtudta, hogy az egyik munkatársuk össze akarja hozni a férfit az egyik barátjával, a lány pedig ezt elmondta Brooksnak, aki azt válaszolta, hogy inkább vele menne el randizni. Össze is jöttek, majd két hónap után másik munkát kerestek maguknak.

Bridget barátai és családja kezdettől fogva támogatták a kapcsolatot a 27 év korkülönbség ellenére, a férfi édesanyja viszont eleinte azt hitte, a fiatal nő csak kihasználja a fiát. Az is szúrta a szemét, hogy Brooks lánya csak pár évvel idősebb Bridgetnél, fia pedig néhány évvel fiatalabb nála. A gyerekek viszont nem bánták, hogy apjuknak fiatal barátnője van, mert látták, hogy milyen jó hatással van rá Bridget: leszokott a dohányzásról és le is fogyott.

"Sokan felteszik a kérdést, hogy vajon mi lehet közös egy 26 éves és egy 52 éves emberben. Igazából nagyon is sok. Mi nagyon sok mindenben hasonlítunk, sok dologról hasonló a véleményünk, és ugyanazokat szeretjük. Egyszerűen nagyon jól kijövünk egymással"

- mondta Bridget.

Persze mint általában a nagy korkülönbséges párokat, őket is sokan piszkálják, nem hiszik el, hogy valódi szerelem fűzi őket össze.

hirdetés
"Azt mondják, hogy áldozat vagyok, hogy kihasznál engem. Egyesek úgy viselkednek, mint akik tényleg aggódnak értem. De felnőtt nő vagyok, aki képes döntéseket hozni. Csak nevetek, amikor az emberek ilyen rosszindulatú dolgokat mondanak, mert fogalmuk sincs, miről beszélnek. Ha végignézik a videóimat, láthatják, hogy mi is ugyanolyanok vagyunk, mint bármelyik pár."

A fiatal nő azzal a videójával is bizonyítani akarta, hogy egyáltalán nem ördögtől való a nagy korkülönbség, amelyben hasonló cipőben járó sztárpárokat sorolt fel. Ilyen például George Clooney és felesége, akik között 17 év van, vagy Jay-Z és Beyoncé, akiknél 12 év a korkülönbség, Sarah Paulsonnál pedig 31 évvel idősebb Holland Taylor.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
11 hetes volt a babájuk, amikor először elutaztak kettesben – Háromhavonta nyaralni megy a pár, hogy megőrizzék a szerelmüket
Az amerikai feleség úgy véli, ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan elkezd széthullani.

Link másolása

hirdetés

Amikor az ember szülővé válik, sok mindenről le kell (ideiglenesen) mondania, vagy legalábbis kevesebb jut belőle, mint a gyerek születése előtt. A szülőknek pedig sokszor nehézséget okoz az, hogy kicsi gyerekük mellett is meg tudják őrizni a kapcsolatukban a tüzet. Egy amerikai házaspár most elmondta, ők hogyan tudják életben tartani a házasságukat, miközben gyereket nevelnek.

Aubree Paige egyik szenvedélye az utazás, és ezzel azután sem akart felhagyni, hogy anya lett. Férjével, Aaronnal úgy gondolják, a romantikus nyaralások kellenek ahhoz, hogy ne csak szülőkként, hanem szerelmespárként is éljenek. Ezért úgy döntöttek, hogy minden harmadik hónapban elutaznak több napra valahová két gyerekük nélkül.

„Az első utazásunkat akkor ejtettük meg, amikor a babánk még csak 11 hetes volt. És tudjátok mit? Tökéletesen jól elvolt, amíg mi nyaraltunk. Mi pedig ez idő alatt újra tudtunk kapcsolódni egymáshoz, és emlékeztettük magunkat arra, kik is vagyunk”

– írta a Kidspot oldalán.

Szerinte ha egy pár nem helyezi előre a kapcsolatát, az szép lassan repedezni kezd. Ezért ők elsősorban házastársakként és nem szülőtársként tekintenek egymásra, és ennek megfelelően próbálnak élni.

„Egy nap a gyerekeink el fognak hagyni minket: ki fognak repülni és élik a saját életüket. Ekkor pedig, ha nem helyezzük előre a kapcsolatunkat, semmink nem marad már”

– véli.

hirdetés

Ennek elkerülésére találtak ki egy rendszert arra, hogy a gyereknevelés mellett legyen elég idejük magukra is.

Hetente egy este randiznak, havi egyszer csak kettesben töltenek egy éjszakát, és háromhavonta 3-4 éjszakára kiruccannak.

Mint írta, pontosan tudja, hogy sokan nem értenek ezzel egyet, és ez rendben is van, de számukra ez jól működik, így tudnak párként is jól élni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Durva szabályokat állított fel a párjának egy 22 éves lány: a fiúnak el kell tartania és heti két randi is kötelező
Leaha a randik alkalmával tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is, például, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

Link másolása

hirdetés

Leaha Ureel mindent megtesz azért, hogy életben tartsa a lovagiasságot, ezért pedig egy egész listányi szabályrendszert is felállított, amit szerelmének kötelezően be kell tartania – írja a The Sun.

A fiatal lány ugyanis a hagyományos családmodell híve: miután elvégezte a főiskolát és pincérként dolgozott egy étteremben, eldöntötte, hogy nem akarja többé a munkának szentelni az életét, ezért otthon marad.

Alan így kénytelen eltartani szerelmét, aki egyébként azt is elvárja, hogy férje legalább hetente kétszer pazar randevúkra vigye, minden alkalommal kihúzza és betolja a székét, töltse ki a bort, sőt még a számlát is ő fizesse.

Leaha tüzetesen figyeli szerelme viselkedését is a randevúkon, például azt, hogy ad-e borravalót a pincérnek, kommentálja-e az árakat és megfelelő öltözetben jelenik-e meg.

„Szeretem, ha ő kezdeményez, asztalt foglal egy étteremben, vagy megtervezi, hogy mit csinálunk” – mondja Leaha.

A fiatal feleség háztartásbeli, ezért partnere gondoskodik róla. Szeret főzni és magára fordítani az otthon töltött időt, sokat sétál a kutyákkal.

hirdetés
„Imádok háziasszony lenni, és szeretném, ha mások is tisztában lennének azzal, hogy normális, ha erre az életstílusra vágyunk. Olyan, mint háztartásbeli anyának lenni, csak gyerekek nélkül"

– vallja Leaha.

A szerelmesek még nagyon fiatalon jöttek össze, majd rövid időre szakítottak is, mert Alan korábban nem tudta a nőt eltartani. Végül visszaszerezte a lányt és még abba is beleegyezett, hogy betartja a rá vonatkozó szabályokat.

Alan nagyon elkötelezett, teljes mértékben támogatja Leahát, és azért dolgozik, hogy olyan életstílust biztosítson neki, amire már nagyon régóta vágyott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Ha 20 évesen még szingli egy roma lány, kortársai szerint már örökre vénlány marad
A brit vándorcigányok között akinek ennyi idős korában még nincs párja, azzal valami nem stimmel.

Link másolása

hirdetés

A TikTokon árulta el egy fiatal lány, hogy milyen érzés 20 évesen még mindig szinglinek lenni a vándorcigány közösség tagjaként, írja a The Sun. Az Egyesült Királyságban élő nőt a rövid videó alapján minden ismerőse arról faggatja, hogy miért nem talált még párt magának.

Vannak, akik azt hozzák fel példaként, hogy ők már 13 éves korukban megismerkedtek a férjükkel, és épp annyi idősek voltak, mint most Tina, amikor feleségül mentek hozzá. Másvalaki azon értetlenkedett, hogy miért nincs még mindig barátja, miközben nagyon jól néz ki.

Néhány anyuka egészen odáig ment, hogy felajánlotta: bemutatja a fiának, csak hogy végre párt találjon. A vele egyidős lányok szerint pedig ő már örökre vénlány marad, ha eddig nem kelt el.

Tina a videó alatti kommentek között eközben azzal viccelt, hogy olyan érzése van, mintha a húszas éveibe lépve hirtelen vége lenne az egész életének.

Az angol nyelvű videót itt lehet megnézni:

@tinamariedoherty I love being 20 in this lifestyle ?✨ #fyp #gypsy ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A felesége mellett hét barátnője is van a brazil férfinek, boldogan élnek együtt
Arthur felesége szerint a barátnők megjelenése csak erősítette a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Elképesztő történetet közölt a The Sun egy brazil férfiról. Arthur boldogan él a feleségével, Luanával - ebben egyelőre persze semmi különös nincs. A kapcsolatuk azonban úgy is boldog, hogy

a férfinek a feleségén kívül még hét barátnője van.

A pár azt mesélte, hogy mikor megismerkedtek együtt kezdtek el járni az edzőterembe. A korábban kissé túlsúlyos Arthur gyors eredményeket ért el, ami az önbizalmát is meghozta. Olyannyira, hogy megkérdezte Luanát, mit szólna hozzá, ha más nőket is behozna a kapcsolatba. A nő azt mondta, a házasságukban az a célja, hogy Arthur boldog legyen, amíg a férfi boldog, addig pedig ő is az.

Luana szereti a többi lányt is,

szerinte a barátnők megjelenésével csak erősödött a kapcsolatuk és jobban bíznak egymásban.

A hét barátnőre – név szerint Taniara, Lorenára, Kyarára, Melina, Emlly-re, Cyntiára és Thayanne-re – Arthur igyekszik ugyanannyi időt fordítani. A féltékenység ugyanis csak akkor kerül elő, ha Arthur az egyik lánnyal több időt tölt, mint a többivel.

hirdetés

A nők mindegyike rajong Arthurért, aki szerintük intelligens, vonzó és kedves.

A népes csapatot nemrég Arthur nagymamájának is bemutatták, aki vallásossága miatt nem tudja támogatni ezt a sok kapcsolatot, de megérti az unokáját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: