News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

„Az igazi párkapcsolati próba: 65 órát töltöttünk a hóviharban egy sátorba zárva”

Egy pár az Andokban rekedt, amikor az elmúlt 20 év legkeményebb hóvihara tombolt. Szerencsére volt náluk társasjáték és néhány élelmiszer. Vécépapír azonban nem.

Link másolása

hirdetés

"Az én téli szerelmi sztorim" címmel jelent meg egy írás a Guardianen, amelyben egy férfi elmeséli, milyen váratlan és embert próbáló közös élményben volt része a párjával, amikor hegyet másztak Argentínában.

Rhymer Rigby és barátnője, Jane 10 hónapon keresztül utazgattak akkoriban, 2003 januárjában pedig az Andok argentínai részén kirándultak. Úgy döntöttek, hogy megmásszák az Aconcagua-hegyet, amely 6962 méteres magasságával az Andok legmagasabb csúcsa. A férfi elmondása szerint ehhez nem kell különleges hegymászó készségre, de azért ez egy komoly hegy, ahol már több mint 100 hegymászó halt meg. Bár a pár elég fitt volt a mászáshoz, a 10 hónapos utazás azért meglátszott rajtuk, a férfi szokásos 73 kilós súlya 57 kilóra fogyatkozott.

Már 3600 méternél jártak, ekkor még 17 fok, napsütéses idő volt. Minden hideg időjárásra való készletüket egy öszvér vitte a 4370 méteres magasságban lévő alaptáborba. Izgatottan várták a kb. hatórás utat a Plaza de Mulasra, ám az időjárás alaposan áthúzta a tervüket. Néhány órával később 100 km/h-s szél süvített, majd havazni is kezdett. Mivel a látási viszonyok is romlottak, a pár úgy döntött, hogy nem mennek tovább, majd másnap folytatják az útjukat. Ekkor még nem tudták, hogy az elmúlt 20 év legrosszabb hóviharába csöppentek bele. Nem tehettek mást, felállították a sátrukat, amelyet arra terveztek, hogy a kemény viharokat is kibírja, és vártak.

"Az emberek azt szokták kérdezni, hogy nem volt romantikus? Nos, összecipzároztuk a hálózsákjainkat, és összebújtunk, hogy melegítsük egymást, de itt véget ér minden romantika"

- írta.

Másnap reggel, amikor a férfi kikukkantott a sátorból, már minden fehérbe borult. Ez nagyon bosszantotta őket, mert az alaptábor csupán másfél órányi sétára volt tőlük, de pontosan tudták, hogy azok halnak meg hóviharban, akik elhagyják a sátrukat. Így hát maradtak a sátorban és utazó Scrabble-lel játszottak, hogy elüssék az időt. Akkoriban még nem volt okostelefon, ez a társasjáték pedig nagyon jól jött nekik az utazásaik során akkor, amikor hosszabb ideig várakozniuk kellett. Volt példa arra is, hogy egyhuzamban 8 órán át játszottak vele.

hirdetés
Rhymer szerint bár ezek a dolgok önmagukban nem romantikusak, de ha minden napot ugyanazzal az emberrel kell töltened úgy, hogy nem nagyon tudsz mást csinálni, az egy remek teszt arra, hogy kiderüljön, le tudod-e élni vele az egész életedet. Főleg, ha két köbméternél kisebb helyen ragadtatok.

A második nap délutánjára már annyira megéheztek, hogy megnézték, mi mindenük van, amiből ételt tudnak készíteni. Tejpor, két vöröshagyma és fűszerek álltak a rendelkezésükre, és hiába volt gáztűzhelyük, nem volt elég gáz a hóolvasztáshoz. A folyó ugyan öt perc sétára volt tőlük, de olyan rosszak voltak a látási viszonyok, hogy csak úgy lehetett visszatalálni a sátorhoz, ha odafelé megjegyezték az úton lévő tereptárgyakat és azokat követték visszafelé. Szerencsére a férfi sikerrel vette ezt a próbát, így barátnője tudott főzni hagymalevest, és 30 óra után végre ehettek valamit.

Másnap reggel, amikor felébredtek, ismét azzal szembesültek, hogy még mindig minden hóval van borítva. Miközben nyugtatgatták egymást, hogy nem lesz semmi baj, kibírják, ameddig kell, újabb problémába ütköztek.

"A természet hívott, és nem pisilnem kellett. Ránéztem Jane-re, aki azt mondta, hogy a vécépapír az öszvérnél hagyott csomagunkban van. Így hát egy piramis alakú szikla mögé guggoltam, és vécépapír híján körbenéztem, hogy mit használhatnék. A megoldás puha volt és fehér: hógolyókat kell csinálni és addig törölgetni, amíg tisztának nem látod őket. Amikor visszaértem a sátorba, Jane megkérdezte, milyen volt. Azt feleltem rá, hogy nem olyan rossz, mint gondolnád, de azért nagyon rossz."

A férfi ezután ismét lement a folyóhoz, a visszaúton pedig egy másik férfivel találkozott, akinek szakálla és ősz bajusza volt, és egy két jégpáncélba borult öszvért vezetett. "Úgy nézett ki, mint valami horrorfilmben egy sarkvidéki felfedező percekkel a halála előtt. Sok szerencsét kívántunk egymásnak, és amikor eltűnt a fehérségben, azon tűnődtem, vajon tényleg ott volt-e."

Amikor visszaért a sátorba, barátnőjével megették az utolsó adagot a hagymalevesből, és amikor nem Scrabble-lel játszottak, arról beszélgettek, hogy milyen jó lesz megszállni egy ötcsillagos hotelben, jó borokat inni, steaket enni és puha párnákon aludni. De szóba került a jövő, a házvásárlás, a házasság, a gyerekek, gyakorlatilag mindenről beszélgettek, ami csak eszükbe jutott.

A harmadik sátorban töltött estéjükkor már 50 órája voltak a hóviharban. Mivel korábban a Himalájában is jártak már, megtanulták, hogy éjszaka nem sok mindent tud tenni az ember, ezért akár 12 órát is lehet aludni. Amikor nem társasjátékoztak és beszélgettek, ők is aludtak, így gyorsabban telt az idő.

Amikor a harmadik éjszaka után felébredtek, még mindig minden fehér volt, de egy órával később kitisztult az ég, így végre útnak indulhattak. Két órával később pedig már marhahúst és babot ettek az alaptáborban.

Végül nem jutottak fel a csúcsra: Jane 6000 méternél fáradt el, Rhymer pedig 6700 méternél adta fel, ami már igen közelinek tűnt, de mégsem volt az. "Ebben a magasságban néhány tucat lépés olyan, mint a sztálingrádi csata, ráadásul kezdtem érezni a magassági betegség tüneteit".

Visszaérve a hotelbe olyan hegymászókkal találkoztak, akiket náluk sokkal nagyobb magasságban kapott el a hóvihar. Sokaknak úgy megfagytak a végtagjait, hogy be kellett kötözni őket, ez pedig egészen más megvilágításba helyezte Rhymer számára azt, hogy végül nem sikerült elérniük a csúcsot.

"Ez 18 éve volt, és mindig mindig együtt vagyunk, van két lányunk is. Ez egy kevésbé romantikus párkapcsolati próba volt, de ha el tudsz tölteni 65 órát valakivel mosdatlanul, egy apró sátorban, Scrabble-t játszva, akkor hosszú távon is jók lesztek. Mondanom sem kell, hogy a három Rigby hölgy egyhangúan megvétózza, amikor időnként felajánlom, hogy menjünk el kirándulni az Andokba"

- zárta történetét a szerző.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Zavarja a félbevágott fiút és feleségét, hogy állandóan azt kérdezik tőlük, hogyan szexelnek
A 20 éves fiú egy borzalmas balesetben veszítette el a fél testét, beleértve a péniszét is. Párja szerint tiszteletlenség arról faggatni őket, hogyan élnek nemi életet.

Link másolása

hirdetés

Két évvel ezelőtt már írtunk arról a fiatal amerikai férfiról, aki egy szörnyű munkahelyi baleset miatt elveszítette a fél testét. Loren Schauers 2019-ben éppen egy targoncát vezetett át egy hídon a montanai Wilsal környékén még tavaly szeptemberben, amikor letért az útról, és 15 métert zuhant a géppel együtt. Ugyan a férfi amint észrevette, hogy az út széle omlani kezd a jármű alatt, kicsatolta magát és kiugrott az ülésből, de a biztonsági öv a lába köré tekeredett. A lendülettől a férfi azonnal visszacsapódott a gép oldalának, amitől eltörtek a bordái. Végül olyan szerencsétlenül ért földet a szakadék mélyén, hogy a négytonnás jármű alá szorult.

Loren a baleset alatt végig tudatánál volt: látta, ahogy a jobb karja tulajdonképpen felrobbant, deréktól lefelé pedig szinte teljesen összeroncsolódott. Csak azért maradt életben, mert nagyon puha volt a talaj a területen, ugyanis a fiú kollégái éppen átmozgatták a földet.

A baleset során elvesztette a jobb karját, eltört a jobboldali kulcscsontja és a válla. Tüdőembólia alakult ki nála, emiatt még lélegeztetőgépre is került.

A 19 éves fiú egyetlen esélye az életben maradásra a hemikorporektómia nevű radikális műtét volt, melynek során a teljes alsótestet eltávolítják, beleértve a lábakat, a nemi szervet, a végbelet a végbélnyílással együtt, a vizeletrendszert és a medence csontjait is.

Loren beleegyezett az életmentő, de óriási kockázattal járó műtétbe, amelyről még az orvosok is azt gondolták, hogy aligha fogja túlélni. Csodával határos módon azonban nem így lett, Loren életben maradt.

A most 20 éves fiú még csak másfél éve volt együtt a barátnőjével, amikor az életét teljesen megváltoztató baleset történt. Sabiát a műtét előtt és utána többször is felkészítették az orvosok a szerelme halálára, ezért összesen hatszor köszöntek el egymástól. Szerencsére a lánynak nem kellett végleg elbúcsúznia Lorentől, aki a rehabilitáció idején is kitartott mellette, és azóta is együtt vannak, sőt, már össze is házasodtak. A fiú már megtanult alkalmazkodni az új életéhez, felesége pedig mindenben segít neki, beleértve a zuhanyzást és a sztómazsákok kicserélését.

hirdetés

Közös YouTube-csatornájukon dokumentálják a mindennapjaikat, így a követők beleláthatnak abba, hogyan lehet fél testtel is teljes életet élni. Lehetőségük is van időnként kérdezni tőlük, ám a leggyakrabban előforduló kérdések már kezdik idegesíteni a párt. A legtöbbször ugyanis arra kíváncsiak az emberek, hogy hogyan tudnak nemi életet élni, tekintve hogy a fiú a baleset miatt elveszítette a péniszét.

"Többször felmerül a kérdés, hogy hogyan szexelünk. Ez egy nagyon személyes kérdés, amelyre soha nem fogunk válaszolni, és nem is utalunk rá, mivel nagyon tiszteletlen ilyet kérdezni. Ti sem kérdeznétek meg egy idegen házaspártól az utcán, hogy hogyan szexelnek. Csak azért, mert a mi életkörülményeink mások, még nem jogosít fel arra, hogy erről kérdezgessenek minket"

- tisztázta Sabia.

A 23 éves lány egy másik YouTube-videóban elmondta, hogy bármennyire is kockázatos volt párja számára az életmentő műtét, nem volt kérdés, hogy belemenjenek-e, hiszen így esély volt arra, hogy Loren tovább élhessen. Azt azonban nehéz megmondani, hogy meddig élhet. A hemikorporektómián átesett emberek átlagosan 11 évig élnek a műtét után, a rekorder 24 évig bírta. Loren esete viszont nagyon ritka, ezért a család abban reménykedik, hogy a fiú még legalább 40 évig velük marad.

Forrás: Daily Star


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Beleszeretett a saját anyjába, ezért elhagyta a feleségét egy 32 éves amerikai férfi
Ben Fordot még csecsemőként elhagyta az édesanyja, ám amikor felnőttként felkereste, azt mondja: „észbontó” szexuális kapcsolat alakult ki köztük.

Link másolása

hirdetés

Elhagyta a feleségét egy 32 éves férfi, mert miután megismerte, beleszeretett a saját anyjába - írja a The Sun.

Ben Ford most 32 éves. Az édesanyja 19 éves korában, Kaliforniában esett teherbe vele, de nem szerette volna felnevelni a kicsit, így örökbe adta, amikor megszületett. A nő ezután visszament Nagy-Britanniába.

Ford felnőttként azonban szerette volna megtudni, ki az édesanyja, így elkezdett kutatni a nő után. Végül meg is találta az 51 éves Kim Westet. Anya és fia levelezni kezdtek, majd 2015-ben sort kerítettek az első személyes találkozóra is.

Kim azt mondja, miután megismerte a fiát, olyan érzése volt, mintha "évek óta ismerték volna egymást", sőt, később szexuális álmai is lettek Bennel.

Anya és fia aztán megegyeztek, hogy egy szállodában fognak találkozni. Elmondásuk szerint miután megittak egy üveg pezsgőt, csókolózni kezdtek. Végül le is feküdtek egymással.

hirdetés
"Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte"

- mondta a lapnak Kim.

Három nappal azután, hogy Ben lefeküdt az anyjával, a feleségének is bevallotta, hogy beleszeretett Kimbe és „észbontó” szexuális kapcsolata alakult ki köztük.

"Mindig, mikor szexeltem veled, amióta megismertem, azt képzeltem, hogy őt csókolom"

- írta Ben az anyjáról a feleségének, akit végül 2016-ban el is hagyott.

A Sun szerint azt azonban nem tudni, hogyan alakult a továbbiakban anya és fia kapcsolata, Bennek és Kimnek ugyanis a michigani törvények miatt bujkálnia kell, mivel vérfertőzésért akár 15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak, és életük végéig bekerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Mosás, főzés, pénzügyek: a MILF-pornósztár tanácsát mindenben kikérik fiatal partnerei
Sara Jay szerint a fiatal férfiak nem tanulják meg otthon az alapvető házimunkák elvégzését, majd miután elköltöznek, a barátnőjük gondoskodik róluk.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legsikeresebb MILF-pornósztárnak rendszeresen emlékeztetnie kell arra a partnereit, hogy nem az anyukájuk. Sara Jay erről a LustCast legújabb, „Hogyan randizzunk MILF-ekkel?” című epizódjában beszélt, írja a Daily Star.

A 44 éves pornós kifejezetten kedveli, hogy a munkája miatt fiatalabb férfiakkal jöhet össze, de sokan közülük anyakomplexussal küzdenek. Ez pedig egy idő után kifejezetten bosszantja a hozzá hasonló idősebb nőket.

Egyszer előfordult, hogy az egyik partnere azt kérdezte tőle: az éppen a rádióban játszott számot kedveli-e, mert az anyukája nagyon. A pornós erre azt válaszolta, hogy a jövőben inkább „soha ne szerepeljen egy mondatban az anyjával, ameddig nem találkoznak”.

Akadt már is példa, hogy a partnere elárulta: még a szülei is fiatalabbak Saránál. A rutinos pornós azt javasolta, hogy erről inkább ne is beszéljenek többet. Nem egyszer előfordult azonban, hogy a fiatalabb férfiaknak ő mutatta meg, hogyan kell főzni, mosni vagy a mosogatógépet bekapcsolni.

Véleménye szerint a fiatal férfiaknak otthon senki nem mutatja meg ezeket a hétköznapi dolgokat, majd miután elköltöznek otthonról, a barátnőjük viseli a gondjukat.

hirdetés

A legmeghökkentőbb azonban, hogy a pénzügyi kérdésekben is a tapasztalt pornósztár tanácsát kérik ki fiatalabb partnerei. Sara pedig szívesen adott nekik befektetési tippeket, de a brókerszámlák nyitásával kapcsolatban is fordultak már hozzá.

A teljes, angol nyelvű beszélgetést itt lehet megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Kiakadt egy kismama a férjére, aki magára hagyta őt a szülés előtt, hogy meglátogassa az exétől született lányát
Az anya azon is felháborodott, hogy a férfi egyetlen képet sem kért a távollétében született babáról, és hisztinek nevezte felesége dühöngését.

Link másolása

hirdetés

A Reddit közösségi oldalon borult ki egy nő a férje miatt, aki nem volt ott a közös gyerekük születésénél, mert éppen az előző kapcsolatából született lányánál volt látogatóban - számolt be róla a Mirror.

A 29 éves kismama elmesélte, hogy férjének van egy 12 éves lánya, aki az édesanyjával él, de jó kapcsolatot ápol édesapjával és annak új párjával is. A lány versenyszerűen vív, az apa pedig szerette volna megnézni őt az egyik versenyén, ám a feleség ezt nem tartotta jó ötletnek, mivel akkor már 39 hetes várandós volt. Felajánlotta a férjének, hogy inkább küldjön valami ajándékot a messze élő lányának, ahelyett, hogy elutazik hozzá, hiszen bármelyik napon jöhet a baba. A férfi viszont hajhatatlan volt, azzal nyugtatta a feleségét, hogy minden rendben lesz. Kompromisszumként felajánlotta, hogy amíg távol lesz, a legjobb barátja gondoskodik róla, ha esetleg beindulna a szülés. A nő önzőnek érezte magát, amiért maradásra akarja bírni a párját, de közben rettegett is attól, hogy esetleg nélküle kell végigcsinálnia a szülést.

Végül be is igazolódott a félelme: éppen a férje hazaérkezése előtti estén adott életet kislányuknak sürgősségi császármetszéssel.

A kismamát az apa távollétén kívül az is bosszantotta, hogy haza se akart repülni, miután megtudta, vele és a kicsivel minden rendben. Arra hivatkozott, a verseny még nem kezdődött el, és nem akarja elszomorítani a lányát.

"Amikor ezt mondta, kimerült és bágyadt voltam, így nem is vitatkoztam vele. A legjobban az bántott, hogy még csak egy képet sem kért a lányunkról, és videóhívásban sem akarta látni"

- írta.

Két nappal a baba megszületése után a férj úgy tervezte, hogy hazarepül, de aztán jelezte feleségének, hogy mégsem ül fel a gépre a rossz időjárás és a koronavírus-veszély miatt, nehogy esetleg megfertőződjön és hazavigye a vírust. Ez egy újabb csepp volt a pohárban az anyukánál.

hirdetés
"Bevallom, ekkor egy kicsit megtörtem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy esetleg nem akar hazajönni, azt mondta, nevetséges vagyok. Ezen a ponton elegem lett, és megmondtam neki, hogy jöjjön, amikor akar, de én a barátnőmnél leszek a babával, ha kijövünk a kórházból, és át kell gondolnom néhány dolgot. Erre azt mondta, hogy oké, majd hazajön, ha befejeztem a hisztit"

- mesélte a nő.

Leírta, állami gondozásban nőtt fel, így tudja, még mindig jobb úgy felnőni, hogy csak az anya neveli a gyereket, mintha senkije se lenne. Meg is fordult a fejében, ezek után otthagyja a férjét. De abban biztos, csak a kislány érdekében nem fog teperni azért, hogy működjön a házasságuk. Már arra is gondolt, felveszi a kapcsolatot pár ügyvéddel, hogy megkérdezze, mit tegyen.

A kommentelők megdöbbentek a történeten. Valaki azt írta, ő valószínűleg dobná azt, aki hisztinek nevezné a teljesen jogos érzéseit. Más pedig árulásnak nevezte azt, hogy egy férjnek nem a mindenórás felesége és a gyereke születése a prioritás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: