News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

„Az igazi párkapcsolati próba: 65 órát töltöttünk a hóviharban egy sátorba zárva”

Egy pár az Andokban rekedt, amikor az elmúlt 20 év legkeményebb hóvihara tombolt. Szerencsére volt náluk társasjáték és néhány élelmiszer. Vécépapír azonban nem.

Link másolása

hirdetés

"Az én téli szerelmi sztorim" címmel jelent meg egy írás a Guardianen, amelyben egy férfi elmeséli, milyen váratlan és embert próbáló közös élményben volt része a párjával, amikor hegyet másztak Argentínában.

Rhymer Rigby és barátnője, Jane 10 hónapon keresztül utazgattak akkoriban, 2003 januárjában pedig az Andok argentínai részén kirándultak. Úgy döntöttek, hogy megmásszák az Aconcagua-hegyet, amely 6962 méteres magasságával az Andok legmagasabb csúcsa. A férfi elmondása szerint ehhez nem kell különleges hegymászó készségre, de azért ez egy komoly hegy, ahol már több mint 100 hegymászó halt meg. Bár a pár elég fitt volt a mászáshoz, a 10 hónapos utazás azért meglátszott rajtuk, a férfi szokásos 73 kilós súlya 57 kilóra fogyatkozott.

Már 3600 méternél jártak, ekkor még 17 fok, napsütéses idő volt. Minden hideg időjárásra való készletüket egy öszvér vitte a 4370 méteres magasságban lévő alaptáborba. Izgatottan várták a kb. hatórás utat a Plaza de Mulasra, ám az időjárás alaposan áthúzta a tervüket. Néhány órával később 100 km/h-s szél süvített, majd havazni is kezdett. Mivel a látási viszonyok is romlottak, a pár úgy döntött, hogy nem mennek tovább, majd másnap folytatják az útjukat. Ekkor még nem tudták, hogy az elmúlt 20 év legrosszabb hóviharába csöppentek bele. Nem tehettek mást, felállították a sátrukat, amelyet arra terveztek, hogy a kemény viharokat is kibírja, és vártak.

"Az emberek azt szokták kérdezni, hogy nem volt romantikus? Nos, összecipzároztuk a hálózsákjainkat, és összebújtunk, hogy melegítsük egymást, de itt véget ér minden romantika"

- írta.

Másnap reggel, amikor a férfi kikukkantott a sátorból, már minden fehérbe borult. Ez nagyon bosszantotta őket, mert az alaptábor csupán másfél órányi sétára volt tőlük, de pontosan tudták, hogy azok halnak meg hóviharban, akik elhagyják a sátrukat. Így hát maradtak a sátorban és utazó Scrabble-lel játszottak, hogy elüssék az időt. Akkoriban még nem volt okostelefon, ez a társasjáték pedig nagyon jól jött nekik az utazásaik során akkor, amikor hosszabb ideig várakozniuk kellett. Volt példa arra is, hogy egyhuzamban 8 órán át játszottak vele.

hirdetés
Rhymer szerint bár ezek a dolgok önmagukban nem romantikusak, de ha minden napot ugyanazzal az emberrel kell töltened úgy, hogy nem nagyon tudsz mást csinálni, az egy remek teszt arra, hogy kiderüljön, le tudod-e élni vele az egész életedet. Főleg, ha két köbméternél kisebb helyen ragadtatok.

A második nap délutánjára már annyira megéheztek, hogy megnézték, mi mindenük van, amiből ételt tudnak készíteni. Tejpor, két vöröshagyma és fűszerek álltak a rendelkezésükre, és hiába volt gáztűzhelyük, nem volt elég gáz a hóolvasztáshoz. A folyó ugyan öt perc sétára volt tőlük, de olyan rosszak voltak a látási viszonyok, hogy csak úgy lehetett visszatalálni a sátorhoz, ha odafelé megjegyezték az úton lévő tereptárgyakat és azokat követték visszafelé. Szerencsére a férfi sikerrel vette ezt a próbát, így barátnője tudott főzni hagymalevest, és 30 óra után végre ehettek valamit.

Másnap reggel, amikor felébredtek, ismét azzal szembesültek, hogy még mindig minden hóval van borítva. Miközben nyugtatgatták egymást, hogy nem lesz semmi baj, kibírják, ameddig kell, újabb problémába ütköztek.

"A természet hívott, és nem pisilnem kellett. Ránéztem Jane-re, aki azt mondta, hogy a vécépapír az öszvérnél hagyott csomagunkban van. Így hát egy piramis alakú szikla mögé guggoltam, és vécépapír híján körbenéztem, hogy mit használhatnék. A megoldás puha volt és fehér: hógolyókat kell csinálni és addig törölgetni, amíg tisztának nem látod őket. Amikor visszaértem a sátorba, Jane megkérdezte, milyen volt. Azt feleltem rá, hogy nem olyan rossz, mint gondolnád, de azért nagyon rossz."

A férfi ezután ismét lement a folyóhoz, a visszaúton pedig egy másik férfivel találkozott, akinek szakálla és ősz bajusza volt, és egy két jégpáncélba borult öszvért vezetett. "Úgy nézett ki, mint valami horrorfilmben egy sarkvidéki felfedező percekkel a halála előtt. Sok szerencsét kívántunk egymásnak, és amikor eltűnt a fehérségben, azon tűnődtem, vajon tényleg ott volt-e."

Amikor visszaért a sátorba, barátnőjével megették az utolsó adagot a hagymalevesből, és amikor nem Scrabble-lel játszottak, arról beszélgettek, hogy milyen jó lesz megszállni egy ötcsillagos hotelben, jó borokat inni, steaket enni és puha párnákon aludni. De szóba került a jövő, a házvásárlás, a házasság, a gyerekek, gyakorlatilag mindenről beszélgettek, ami csak eszükbe jutott.

A harmadik sátorban töltött estéjükkor már 50 órája voltak a hóviharban. Mivel korábban a Himalájában is jártak már, megtanulták, hogy éjszaka nem sok mindent tud tenni az ember, ezért akár 12 órát is lehet aludni. Amikor nem társasjátékoztak és beszélgettek, ők is aludtak, így gyorsabban telt az idő.

Amikor a harmadik éjszaka után felébredtek, még mindig minden fehér volt, de egy órával később kitisztult az ég, így végre útnak indulhattak. Két órával később pedig már marhahúst és babot ettek az alaptáborban.

Végül nem jutottak fel a csúcsra: Jane 6000 méternél fáradt el, Rhymer pedig 6700 méternél adta fel, ami már igen közelinek tűnt, de mégsem volt az. "Ebben a magasságban néhány tucat lépés olyan, mint a sztálingrádi csata, ráadásul kezdtem érezni a magassági betegség tüneteit".

Visszaérve a hotelbe olyan hegymászókkal találkoztak, akiket náluk sokkal nagyobb magasságban kapott el a hóvihar. Sokaknak úgy megfagytak a végtagjait, hogy be kellett kötözni őket, ez pedig egészen más megvilágításba helyezte Rhymer számára azt, hogy végül nem sikerült elérniük a csúcsot.

"Ez 18 éve volt, és mindig mindig együtt vagyunk, van két lányunk is. Ez egy kevésbé romantikus párkapcsolati próba volt, de ha el tudsz tölteni 65 órát valakivel mosdatlanul, egy apró sátorban, Scrabble-t játszva, akkor hosszú távon is jók lesztek. Mondanom sem kell, hogy a három Rigby hölgy egyhangúan megvétózza, amikor időnként felajánlom, hogy menjünk el kirándulni az Andokba"

- zárta történetét a szerző.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Özvegynek hazudta magát egy 30 éve házas férfi, hogy lefeküdhessen egy 21 éves nővel
Nem elég, hogy özvegynek hazudta magát, de még 11 évet le is tagadott az életkorából, miután meglátta, hogy néz ki a hajója iránt érdeklődő fiatal nő.

Link másolása

hirdetés

Kíméletlen hűségtesztjeivel lett népszerű a TikTokon Dani Bose. A fiatal nőt feleségek és barátnők keresik meg azzal, hogy kerüljön közelebb párjukhoz, és derítse ki, hogy félrelépnének-e vele. A több mint 330 ezer követővel rendelkező kamuszerető néhány nappal ezelőtt feltöltött kétrészes videója lett talán mind közül eddig a legmegdöbbentőbb, írja a Daily Star.

A 21 éves essexi nőt egy 30 éve házasságban élő asszony kereste meg, aki a lányától szerzett tudomást Dani videóiról. A feladat ugyanaz volt mint mindig: derítse ki, hogy mennyire hűséges hozzá a férje, vagy kapható-e egy kis kalandra ennyi idő után.

Dani WhatsAppon vette fel a kapcsolatot az 53 éves férfival azzal az ürüggyel, hogy érdekelné a hajó, amit a férfi az interneten kínált eladásra. A férj eleinte meglehetősen szűkszavú volt, majd amikor belelendültek a beszélgetésbe, érdeklődni kezdett a nő profilképe után. Dani ekkor átküldte neki az egyik fotóját, innen pedig már nem volt megállás.

Időközben a férj 42 évesnek hazudta magát, majd a beszélgetés úgy alakult, hogy egy konkrét randevút is megbeszéltek egy kocsmában. A férfi még azt is felajánlotta, hogy a randin nyugodtan igyon a fiatal nő, majd ő vezet helyette. Végül abban maradtak, hogy mindketten isznak, a férfi pedig szó nélkül belement, hogy a nő hotelszobájában aludjon.

hirdetés

A gyorsan megbeszélt randevú legmegdöbbentőbb része azonban még hátra volt: a 30 éve házas férfi özvegynek hazudta magát. A nő ezután visszavett a tempóból, a férfi pedig azt kérte, hogy folytassák a társalgást máskor. Dani nem sokkal később az egész beszélgetést átküldte a hűtlen férfi lányának, aki megmutattat a csevegést a teljesen összetörté feleségnek.

A kétrészes, angol nyelvű videó első felét itt lehet megnézni:

@danibosey CATCHING YOUR HUSBANDS CHEATING EPISODE 28 part 1 #cheater #loyaltytest #husband ♬ original sound - Dani Bose

A hűségteszt ebben a videóban folytatódik:

@danibosey CATCHING HUSBANDS CHEATING EPISODE 28 part 2 #loyaltytest #cheater #husband ♬ original sound - Dani Bose

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
A Rovatból
hirdetés
Csípős szószt fecskendezett az óvszerbe, így buktatta le hűtlen pasiját egy nő
Durva bosszú várt a férfire, akit a kocsiban felejtett óvszerek buktattak le.

Link másolása

hirdetés

Durva bosszút állt hűtlen pasiján egy 29 éves nő. Augustah a TikTok-oldalán számolt be arról, hogy a férfivel két éve alkottak egy párt, eleinte pedig minden mesésen alakult, aztán óvszereket talált a pasija kocsijában. A lánynak pedig azonnal gyanús lett a dolog, mert ő fogamzásgátlót szedett, így nem használtak óvszert.

Szembesítette is mindezzel a férfit, ám ő azt mondta, még megismerkedésük előttről maradhatott az autóban az óvszer. Augustah viszont nem hitt a férfinek, ezért kutakodni kezdett a telefonjában, és talált is egy üzenetváltást a pasija és az egyik barátnője között. Nemcsak flörtöltek egymással, de épp azt tárgyalták meg, mikor találkozzanak. Ráadásul kiderült, hogy a férfi több nővel is beszélgetett.

„Szeretem a erős fűszeres ételeket, szóval éppen ettem aznap, és azon töprengtem, hogyan tudnám rajtakapni. Eszembe jutott az óvszer, és akkor felvillant egy villanykörte a fejemben”

– mesélte a lány, aki durva bosszút talált ki.

Vett egy üveg csípős szószt és belefecskendezte az óvszerekbe. Nem sokkal később a férfi a nemi szervét fogva érkezett haza, igaz, ő azt próbálta beadni Augustahnak, hogy csak edzeni volt és a tusfürdője irritálja a péniszét.

A lány persze rögtön tudta, hogy ez kamu, merthogy a párja sosem zuhanyozott korábban az edzőteremben. De úgy tett, mintha elhinné a sztorit, és azt mondta a férfinek, hogy feküdjön le, hoz neki jeget. Igen ám, csakhogy Augustah nagyon szereti a csípős italokat, ezért mindig tart otthon fűszeres jeget.

hirdetés
„Amint kinyitottam a fagyasztómat, megláttam a jeget, és hallom, ahogy fájdalommal teli hanggal azt mondja, »bébi, ez történik, ha megpróbálok neked jól kinézni«. Majd felrobbantam, fogtam a fűszeres jégkockákat, előbb törölközőbe, majd közvetlenül a péniszére raktam. Egy kis idő után sikoltozni kezdett, mint egy kivert kutya, üvöltött és leugrott a kanapéról”

– mesélte a nő, aki ekkor elnevette magát, így a pasijának azonnal leesett, hogy benne lehet a keze a dologban.

A pár végül aztán szakított, de nem rögtön ezután, hanem egy következő megcsalásnál.

@spoiled.trophy.wifeIt turned out for the best ?

♬ Girls Just Want to Have Fun - Cyndi Lauper

(Forrás: 24.hu)

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Kiderült, hogy melyik pózban érik el a nők az orgazmust a leggyakrabban és a legritkábban
Egy örök klasszikus póz okozza a legtöbb örömöt a nőknek, a legkevesebbet pedig az, amit a férfiak többsége kedvel a legjobban.

Link másolása

hirdetés

Egy New York-i nőgyógyászati magánklinikán azt vizsgálták, hogy a különböző szexpózok milyen hatással vannak a nők orgazmusára - írja az IFL Science.

A tudósok ultrahangos szkenner segítségével tanulmányoztak egy, a kísérletre önként jelentkező, 32 éves orvos-házaspárt szeretkezés közben. A pár feladata csupán annyi volt, hogy nagyjából tíz percig kényeztessék egymást a legismertebb pózokban, beleértve a misszionáriust, azaz a szemtől szemben pózt és a hátulról behatolást.

Az adatok kiértékelése után kiderült, hogy utóbbi, vagyis

a kutyapóz okozta a legkisebb véráramlást a klitoriszban, míg a szemtől szemben pozíció volt a legizgatóbb a nő számára.

Végül arra a következtetésre jutottak, hogy a női orgazmus elérését majdhogynem garantálja a misszionárius póz, különösen úgy, ha a hölgy dereka alá még egy kispárnát is tesznek.

A kutatók megjegyezték, hogy a szexpárnák használata aktus közben szinte minden pózban fokozta az élményt, mivel alkalmazásukkal szinte tökéletes lesz a medenceszög az egyes szexpózokban történő behatoláshoz.

hirdetés

Az ABC News korábban arról írt egy felmérés alapján, hogy a nők 75 százaléka még soha nem élt orgazmust az aktus során, 10-15 százalékuk pedig még egyszer sem ért a csúcsra életében.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Bulival ünnepelte meg a válását, majd összejött a partin vetkőző férfival egy brit nő
A buli után barátkozni kezdtek, majd egymásba szerettek. Ma már házasok és családot is alapítottak.

Link másolása

hirdetés

A 29 éves Gabriella Landolfi tíz évig volt együtt a korábbi párjával, akivel össze is házasodtak. Ennek a kapcsolatnak 2019-ben lett vége, ami után a brit nő bulit tartott a válása alkalmából. Az estére felbérelt egy vetkőző fiút, a most 28 éves John Landolfit, akivel egymásba szerettek, ma már házasok és gyerekük is van - írja a Metro.

"Sose gondoltam volna, hogy összejövök a vetkőző sráccal a válási partimról. De megismertem, és rájöttem, hogy remek pasas"

- mondta Gabriella.

A nő először azt hitte, hogy Johnt csak a külső érdekli, de később beismerte, hogy ez hatalmas tévedés volt. A barátnői győzték meg arról, hogy hívjon vetkőző fiúkat a bulira, és úgy volt vele, hogy miért ne. Ahogy emlékszik az estére, aznap nem beszélt sokat Johnnal, aki a buli végén ment oda hozzá, és megbeszélte vele, hogy másnap beszélnek.

John, aki ma már biztosításokkal foglalkozik fel is kereste Gabriellát. Először nem gondolta, hogy össze fognak jönni, csak barátkozni akart.

Végül mindennap találkoztak, és egy hónap után össze is költöztek. Nagyjából egy év elteltével összeházasodtak, és végül gyerekük is lett.

A kapcsolatuknak volt nehéz része is. Gabriella ugyanis nehézen esett teherbe és az első várandóssága során elvetélt két héttel az esküvőjük előtt. De végül összejött a baba, így 2021 júliusában megszületett a kisfiuk.

hirdetés
"Nem hittem, hogy valaha anya leszek, de most nekem van a legcsodálatosabb családom"

– mesélte a nő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: