News here
hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

„Az a jó domina, aki a lelkéből domináns” – őszinte beszélgetések a BDSM-ről

A BDSM-közösség tagjai gyakran hosszú utat járnak be, mire maguk előtt is felvállalhatják a vágyaikat.
Rónyai Júlia. Fotó: Pexels (illusztráció) - szmo.hu
2021. december 13.


Link másolása

hirdetés

Korábbi cikkünkben már körbejártuk a BDSM fogalmát és legfőbb szabályait, ahogyan eloszlattuk a leggyakoribb tévhiteket is. Most a BDSM szubkultúra néhány tagját is bemutatjuk, akik személyes tapasztalatokkal bírnak, és hosszú utat jártak be, mire megtalálták a megfelelő kereteket a vágyaik megéléséhez. A BDSM lelki oldalának megértéséhez Dr. Szántó Szilvia, mentálhigiénés szakember volt a segítségünkre.

Kinga 27 éves, fiatal nő, aki Budapesten dolgozik vendéglátósként. Jelenleg egyedülálló, de mint mondja, ez nem akadályozza meg abban, hogy megélje a szexuális vágyait. Közel egy évtizede vannak személyes tapasztalatai, és vállalja, hogy nagy szenvedélye az ilyen típusú együttlét.

“Nekem alapvetően erősen szubmisszív és kicsit mazochista beállítottságom van. Leginkább a másik fél dominanciája izgat. Szeretem megélni a kiszolgáltatottság érzését, akár fizikailag (megbilincselve, kikötözve), akár mentális játékok keretein belül. Élvezem, mikor uralkodnak felettem és használnak, esetleg megaláznak, vagy a határaimmal játszanak” - meséli.

A nő ugyanakkor nyomatékosítja azt is: az együttlétek alapfeltétele, hogy a partnere pontosan ismerje a határait, és hogy tudja, megbízhat benne.

“Szeretem a fájdalmat és igényem is van rá, de nem mindegy, hogy kitől és milyen formában kapom. Ennek több fajtája is lehet, például büntetés, amit akár direkt is kiprovokálok, vagy pusztán élvezet céljából történő fájdalomokozás” - teszi hozzá.

Kingát már egészen gyerekkorától kezdve foglalkoztatja a BDSM – igaz, akkor még nem tudta, hogy létezik ez a fogalom, és hogy pontosan mit is takar.

hirdetés

„Olyan 11-12 éves lehettem, mikor barátnőmmel többször játszottuk azt, hogy megkötöztük a másikat és ki kellett szabadulni. Már akkor is jobban szerettem azt, mikor én voltam megkötözve. Mikor lehetőségem volt rá, elkezdtem ilyen témában keresgélni az interneten és idővel egyre nagyobb szegletét ismertem meg a BDSM világnak. Mikor először néztem pornót, már az is ilyen témájú volt, így egyidejűleg ismerkedtem meg a BDSM-mel és magával a szexualitással is.”

De vajon hogyan vallja be egy ember önmagának, hogy ilyen típusú vágyai vannak? A fiatal nő elmondja, volt, amikor eluralkodott rajta a kétségbeesés, hogy amit csinál, amire vágyik, az nem normális.

„Különben is, egy épeszű ember menekül a fájdalom és az ütések elől, nem pedig kéri azt. Ráadásul olyan sokan élvezik a „sima”, a szlengben csak vanillának titulált szexet, hogy nem értettem, engem vajon miért nem ez izgat?”

Kinga számára az út egyik legfontosabb állomása volt, hogy végül saját maga előtt is felvállalta: nincs azzal baj, ha olyasmire vágyik, ami nem megszokott. Mint mondja, most már egyre szabadabban tudja átadni magát egy-egy BDSM szeánsznak, és nem foglalkozik az előítéletekkel.

A valódi BDSM és a bántalmazás kizárják egymást

A témában megkerülhetetlenek Dr. Szántó Szilvia művei, aki mentálhigiénés szakemberként több könyvében is foglalkozik a területtel. Igaz történeten alapuló regénye, A nárcisztikussal egy ágyon főhősnője tudattalan programjai által olyan szerelmi viszonyba sodródik, ahol valójában bántalmazás folyik.

Jázmin rögös utat jár be, mire rájön, hogy mit jelent valójában a BDSM, és hogy az kölcsönösségen, tiszteleten, beleegyezésen, önkéntességen és biztonságon alapszik. A szerző szerint sajnos jellemző, hogy – akárcsak főhősnője – sokan nem biztonságos körülmények közt, hanem bántalmazó kapcsolatokban élik meg az odaadásukat, behódolási igényüket, akár lelki, akár szexuális értelemben. Időbe telik, mire felismerik, hogy biztonságos keretek közt is kiélhetik a késztetéseiket.

A férfi elhúzta a száját. Szívesebben lett volna egyedül. Ha ez a csaj olvasna a gondolataiban és felszívódna, amint ő elélvez, az lenne tökéletes.

Anton félrefordult. Felhúzta a sliccét és az ajtóhoz lépett. Jázmin szerencsére vette a lapot és odasietett. Anton erőt vett magán, elmosolyodott, és két keze közé fogta Jázmin arcát. Mélyen a szemébe nézett.

– Bocsánat, ha nem voltam kíméletes – susogta hódítónak szánt hangon –, de annyira vonzó vagy, és annyira akarlak. Gyere be máskor is, ha ügyeletes vagyok, szívesen látlak. Jövő héten beszélünk. Tűnj nagyon gyógyultnak, amikor távozol! – Ezzel homlokon csókolta a lányt, és otthagyta.

Hallotta maga mögött a távozó lány cipőjének kopogását, és elvigyorodott. Mennyire naiv ez a kislány! Még hogy nem tudja, mit szeretne Antontól… meg hogy tovatűnhet. Dehogy tűnik el! Örökre a szolgám marad – gondolta a férfi elégedetten.

(Dr. Szántó Szilvia: A nárcisztikussal egy ágyon)

„A történet szerint Jázmin egy nárcisztikus szociopata orvossal, Antonnal keveredik kapcsolatba, és sokáig rajong érte. Habár a férfi szexuálisan új dimenziókat nyit meg a nő előtt, ez nem nevehezhető BDSM kapcsolatnak” – mondja Szilvia.

Hogy miért? Jázmin és Anton soha nem beszélgetnek szabályokról, nincs köztük egyeztetés, sem kölcsönösség. A nő nem tudja képviselni a határait és az igényeit, sok mindent megenged a férfinek, de ami köztük történik, az inkább bántalmazás Anton arrogáns, erőszakos viselkedése miatt. Márpedig a valódi BDSM és a bántalmazás kizárják egymást.

A könyv végén azonban Jázmin olyan partnert talál, akivel már képes a BDSM alapelveit egyeztetni. A regény folytatása és a teljes trilógia azt mutatja meg, milyen gyökerei lehetnek annak, ha valaki bántalmazó kapcsolatba kerül és milyen módon lehet megelőzni, hogy ismét ilyen típusú kapcsolatot válasszon.

A vágyaink önazonos képviseletéhez a mentálhigiénés szakember szerint alapvető az önismeret, a saját motivációnk tisztázása, a gyermekkori traumákkal való szembesülés és a meggyógyításuk. „Amikor tudjuk, hogy kik is vagyunk és mit is szeretnénk valójában, amikor már nem a tudattalan programjaink irányítanak bennünket, akkor tudunk jól partnert választani.”

Rebeka: “Ha végigmegyek az utcán, látom az embereken, ki szubmisszív, domináns vagy éppen szadista”

Szilvia egy hete megjelent Beszélgetések a valódi BDSM-ről, Ismét tabumentesen a nem szokványos szexualitásról című interjúkötetében egyedülálló őszinteséggel, minden mítosztól és sallangtól mentesen foglalkozik a hazai BDSM-fétis közösséggel.

A könyv a BDSM szubkultúra tagjait szólaltatja meg a szexualitásukról és az életükről – őszintén, nyíltan, tabuk nélkül.

Az interjúkötet egyedi abban, hogy minden beszélgetés után megszólal egy szexuálpszichológus, aki értelmezi az interjúalany által elmondottakat. Az olvasottak feldolgozását segíti az is, hogy a szerző az interjúkötet végén fogalomtárban összegezte a legfontosabb definíciókat. Az olvasó tehát egy sajátos világba tud belépni, ha akar.

Az interjúkötetben találkozhatunk többek közt a dominaként dolgozó Rebekával is, aki hivatásként tekint a munkájára, és nagy élvezettel végzi azt. A 37 éves nő saját stúdiójában dolgozik. Mint mondja, a funkcionális eszközök és a speciális ruházat alsó hangon egy-kétmillió forintba kerül.

„Teljes eszköztárunk van. Dolgozunk kötéllel, korbáccsal, van felcsatolhatós is, és masszázságy azoknak, akik a kényszerhelyzeteket még jobban meg szeretnék élni, azaz teljes kiszolgáltatottságot akarnak. Magassarkúból is van nálam vagy nyolcvan pár” – mondja.

Rebeka ápolónőként dolgozott egy kórházban, amikor találkozott egy gyakorlott dominával, aki bevezette ebbe a világba.

„Nagyon jó volt emberekkel foglalkozni és tudni, hogy a kezem által gyógyulnak meg. A domina munkámban is ezt élem meg. Itt is segítek, csak másképp” - mondja a nő, aki egyébként olyan párkapcsolatban él, amelybe olykor odahaza is belefér a játék.

„A domina nem azonosítható be azzal, hogy perverz, szadista vagy fetisiszta. A nő lelkében, kisugárzásában benne van a dominancia, abban, ahogyan megjelenik, viselkedik, felhívja magára a figyelmet. Az az igazán jó domina, aki a lelkéből domináns. Ha végigmegyek az utcán, látom az embereken, ki szubmisszív, domináns vagy éppen szadista.”

A nő hangsúlyozza: magát nem szexmunkásnak, hanem szolgáltatónak tartja, mivel nála nincsen semmifajta szexuális aktus. Nem hajlandó arra sem, hogy maradandó károsodást okozzon a klienseinek, bár előfordulnak extrém kérések, így például a kasztrálás is.

„A férfiak kilencven százaléka az orgazmust követően visszaváltozik azzá, aki volt. A tíz százalék pedig elrohan, úgy, hogy jóformán tusolni sem szeretne, mert a szégyenérzete felülkerekedik rajta. Nekik körülbelül a felük jön vissza, majd legközelebb újra ugyanezt csinálják. Azt hiszem, az ilyen férfi önmagát nem fogadja el.”

Rebeka azonban nyomatékosítja: „Ide az emberek folyamatosan hozzák a tabuikat, mert itt van valaki, aki elfogadja őket ilyennek. Tudjuk: a ki nem élt vágyak beteggé tesznek. Lehet, hogy ha nem jön el, akkor pedofil lesz belőle, vagy mutogatós ember a parkban, vagy ön- és közveszélyessé válik. Ki kell engedni a szellemet a palackból!”
Segítenek megtalálni a helyünket

Ezzel Kinga is egyetért:

„Viszonylag frissen kerültem be egy olyan baráti társaságba, amely tagjai közül sokan érintettek BDSM-ben is. Köztük az egymás tisztelete, elfogadása és el nem ítélése a legalapvetőbb. Ennek a sok pozitív energiának szerepe volt abban is, hogy saját magamat és a vágyaimat is feltétel nélkül el tudjam fogadni.

Fontos a tiszta és nyílt kommunikáció, hogy senki ne akarjon ráerőltetni a másikra semmit, amit igazából nem akar, és ne hódoljon be az ilyen nyomásnak. Ne más elvárásai miatt vegyünk fel egy szerepet, hanem azért, mert így érezzük jól magunkat. Hatalmas felszabadulás volt az a felismerés, hogy én saját magam miatt vagyok szub, és nem azért, mert ezt bárki is elvárná tőlem.”

Hogy mit tanácsolna az ebbe a világba újonnan érkezőknek? Elsősorban azt, hogy aki érdeklődik a BDSM iránt, az ne hagyatkozzon pusztán az internetre. Keressen valódi fétis és BDSM tematikájú eseményeket, közösségeket. Ezek által vegye fel a kapcsolatot olyanokkal, akik már tapasztaltabbak a témában.

„Akik megélik ennek a világnak a valódi oldalát, szívesen segítenek azoknak, akik még keresgélnek, hogy megtalálják a helyüket. Az sem szégyen, ha valamiről előzetesen azt gondoltuk, hogy szeretnénk, például hogy elverjenek minket pálcával, majd mikor megtapasztaltuk és rájöttünk, hogy ez mégsem jó nekünk, akkor ezt a felismerést megosztjuk a partnerünkkel.

Ne érezzük magunkat rosszul, amiért esetleg nem szokványos vágyaink vannak. Még abban az esetben sem, ha azok a vágyak megalázó vagy életösztönökkel szembemenő helyzetekbe visznek minket. Érdemes tisztában lenni a BDSM alapfogalmaival és megfelelő elméleti tudást gyűjteni akár egy-egy játékról vagy eszközről is.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Zavarja a félbevágott fiút és feleségét, hogy állandóan azt kérdezik tőlük, hogyan szexelnek
A 20 éves fiú egy borzalmas balesetben veszítette el a fél testét, beleértve a péniszét is. Párja szerint tiszteletlenség arról faggatni őket, hogyan élnek nemi életet.

Link másolása

hirdetés

Két évvel ezelőtt már írtunk arról a fiatal amerikai férfiról, aki egy szörnyű munkahelyi baleset miatt elveszítette a fél testét. Loren Schauers 2019-ben éppen egy targoncát vezetett át egy hídon a montanai Wilsal környékén még tavaly szeptemberben, amikor letért az útról, és 15 métert zuhant a géppel együtt. Ugyan a férfi amint észrevette, hogy az út széle omlani kezd a jármű alatt, kicsatolta magát és kiugrott az ülésből, de a biztonsági öv a lába köré tekeredett. A lendülettől a férfi azonnal visszacsapódott a gép oldalának, amitől eltörtek a bordái. Végül olyan szerencsétlenül ért földet a szakadék mélyén, hogy a négytonnás jármű alá szorult.

Loren a baleset alatt végig tudatánál volt: látta, ahogy a jobb karja tulajdonképpen felrobbant, deréktól lefelé pedig szinte teljesen összeroncsolódott. Csak azért maradt életben, mert nagyon puha volt a talaj a területen, ugyanis a fiú kollégái éppen átmozgatták a földet.

A baleset során elvesztette a jobb karját, eltört a jobboldali kulcscsontja és a válla. Tüdőembólia alakult ki nála, emiatt még lélegeztetőgépre is került.

A 19 éves fiú egyetlen esélye az életben maradásra a hemikorporektómia nevű radikális műtét volt, melynek során a teljes alsótestet eltávolítják, beleértve a lábakat, a nemi szervet, a végbelet a végbélnyílással együtt, a vizeletrendszert és a medence csontjait is.

Loren beleegyezett az életmentő, de óriási kockázattal járó műtétbe, amelyről még az orvosok is azt gondolták, hogy aligha fogja túlélni. Csodával határos módon azonban nem így lett, Loren életben maradt.

A most 20 éves fiú még csak másfél éve volt együtt a barátnőjével, amikor az életét teljesen megváltoztató baleset történt. Sabiát a műtét előtt és utána többször is felkészítették az orvosok a szerelme halálára, ezért összesen hatszor köszöntek el egymástól. Szerencsére a lánynak nem kellett végleg elbúcsúznia Lorentől, aki a rehabilitáció idején is kitartott mellette, és azóta is együtt vannak, sőt, már össze is házasodtak. A fiú már megtanult alkalmazkodni az új életéhez, felesége pedig mindenben segít neki, beleértve a zuhanyzást és a sztómazsákok kicserélését.

hirdetés

Közös YouTube-csatornájukon dokumentálják a mindennapjaikat, így a követők beleláthatnak abba, hogyan lehet fél testtel is teljes életet élni. Lehetőségük is van időnként kérdezni tőlük, ám a leggyakrabban előforduló kérdések már kezdik idegesíteni a párt. A legtöbbször ugyanis arra kíváncsiak az emberek, hogy hogyan tudnak nemi életet élni, tekintve hogy a fiú a baleset miatt elveszítette a péniszét.

"Többször felmerül a kérdés, hogy hogyan szexelünk. Ez egy nagyon személyes kérdés, amelyre soha nem fogunk válaszolni, és nem is utalunk rá, mivel nagyon tiszteletlen ilyet kérdezni. Ti sem kérdeznétek meg egy idegen házaspártól az utcán, hogy hogyan szexelnek. Csak azért, mert a mi életkörülményeink mások, még nem jogosít fel arra, hogy erről kérdezgessenek minket"

- tisztázta Sabia.

A 23 éves lány egy másik YouTube-videóban elmondta, hogy bármennyire is kockázatos volt párja számára az életmentő műtét, nem volt kérdés, hogy belemenjenek-e, hiszen így esély volt arra, hogy Loren tovább élhessen. Azt azonban nehéz megmondani, hogy meddig élhet. A hemikorporektómián átesett emberek átlagosan 11 évig élnek a műtét után, a rekorder 24 évig bírta. Loren esete viszont nagyon ritka, ezért a család abban reménykedik, hogy a fiú még legalább 40 évig velük marad.

Forrás: Daily Star


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Beleszeretett a saját anyjába, ezért elhagyta a feleségét egy 32 éves amerikai férfi
Ben Fordot még csecsemőként elhagyta az édesanyja, ám amikor felnőttként felkereste, azt mondja: „észbontó” szexuális kapcsolat alakult ki köztük.

Link másolása

hirdetés

Elhagyta a feleségét egy 32 éves férfi, mert miután megismerte, beleszeretett a saját anyjába - írja a The Sun.

Ben Ford most 32 éves. Az édesanyja 19 éves korában, Kaliforniában esett teherbe vele, de nem szerette volna felnevelni a kicsit, így örökbe adta, amikor megszületett. A nő ezután visszament Nagy-Britanniába.

Ford felnőttként azonban szerette volna megtudni, ki az édesanyja, így elkezdett kutatni a nő után. Végül meg is találta az 51 éves Kim Westet. Anya és fia levelezni kezdtek, majd 2015-ben sort kerítettek az első személyes találkozóra is.

Kim azt mondja, miután megismerte a fiát, olyan érzése volt, mintha "évek óta ismerték volna egymást", sőt, később szexuális álmai is lettek Bennel.

Anya és fia aztán megegyeztek, hogy egy szállodában fognak találkozni. Elmondásuk szerint miután megittak egy üveg pezsgőt, csókolózni kezdtek. Végül le is feküdtek egymással.

hirdetés
"Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte"

- mondta a lapnak Kim.

Három nappal azután, hogy Ben lefeküdt az anyjával, a feleségének is bevallotta, hogy beleszeretett Kimbe és „észbontó” szexuális kapcsolata alakult ki köztük.

"Mindig, mikor szexeltem veled, amióta megismertem, azt képzeltem, hogy őt csókolom"

- írta Ben az anyjáról a feleségének, akit végül 2016-ban el is hagyott.

A Sun szerint azt azonban nem tudni, hogyan alakult a továbbiakban anya és fia kapcsolata, Bennek és Kimnek ugyanis a michigani törvények miatt bujkálnia kell, mivel vérfertőzésért akár 15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak, és életük végéig bekerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Mosás, főzés, pénzügyek: a MILF-pornósztár tanácsát mindenben kikérik fiatal partnerei
Sara Jay szerint a fiatal férfiak nem tanulják meg otthon az alapvető házimunkák elvégzését, majd miután elköltöznek, a barátnőjük gondoskodik róluk.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legsikeresebb MILF-pornósztárnak rendszeresen emlékeztetnie kell arra a partnereit, hogy nem az anyukájuk. Sara Jay erről a LustCast legújabb, „Hogyan randizzunk MILF-ekkel?” című epizódjában beszélt, írja a Daily Star.

A 44 éves pornós kifejezetten kedveli, hogy a munkája miatt fiatalabb férfiakkal jöhet össze, de sokan közülük anyakomplexussal küzdenek. Ez pedig egy idő után kifejezetten bosszantja a hozzá hasonló idősebb nőket.

Egyszer előfordult, hogy az egyik partnere azt kérdezte tőle: az éppen a rádióban játszott számot kedveli-e, mert az anyukája nagyon. A pornós erre azt válaszolta, hogy a jövőben inkább „soha ne szerepeljen egy mondatban az anyjával, ameddig nem találkoznak”.

Akadt már is példa, hogy a partnere elárulta: még a szülei is fiatalabbak Saránál. A rutinos pornós azt javasolta, hogy erről inkább ne is beszéljenek többet. Nem egyszer előfordult azonban, hogy a fiatalabb férfiaknak ő mutatta meg, hogyan kell főzni, mosni vagy a mosogatógépet bekapcsolni.

Véleménye szerint a fiatal férfiaknak otthon senki nem mutatja meg ezeket a hétköznapi dolgokat, majd miután elköltöznek otthonról, a barátnőjük viseli a gondjukat.

hirdetés

A legmeghökkentőbb azonban, hogy a pénzügyi kérdésekben is a tapasztalt pornósztár tanácsát kérik ki fiatalabb partnerei. Sara pedig szívesen adott nekik befektetési tippeket, de a brókerszámlák nyitásával kapcsolatban is fordultak már hozzá.

A teljes, angol nyelvű beszélgetést itt lehet megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
Kiakadt egy kismama a férjére, aki magára hagyta őt a szülés előtt, hogy meglátogassa az exétől született lányát
Az anya azon is felháborodott, hogy a férfi egyetlen képet sem kért a távollétében született babáról, és hisztinek nevezte felesége dühöngését.

Link másolása

hirdetés

A Reddit közösségi oldalon borult ki egy nő a férje miatt, aki nem volt ott a közös gyerekük születésénél, mert éppen az előző kapcsolatából született lányánál volt látogatóban - számolt be róla a Mirror.

A 29 éves kismama elmesélte, hogy férjének van egy 12 éves lánya, aki az édesanyjával él, de jó kapcsolatot ápol édesapjával és annak új párjával is. A lány versenyszerűen vív, az apa pedig szerette volna megnézni őt az egyik versenyén, ám a feleség ezt nem tartotta jó ötletnek, mivel akkor már 39 hetes várandós volt. Felajánlotta a férjének, hogy inkább küldjön valami ajándékot a messze élő lányának, ahelyett, hogy elutazik hozzá, hiszen bármelyik napon jöhet a baba. A férfi viszont hajhatatlan volt, azzal nyugtatta a feleségét, hogy minden rendben lesz. Kompromisszumként felajánlotta, hogy amíg távol lesz, a legjobb barátja gondoskodik róla, ha esetleg beindulna a szülés. A nő önzőnek érezte magát, amiért maradásra akarja bírni a párját, de közben rettegett is attól, hogy esetleg nélküle kell végigcsinálnia a szülést.

Végül be is igazolódott a félelme: éppen a férje hazaérkezése előtti estén adott életet kislányuknak sürgősségi császármetszéssel.

A kismamát az apa távollétén kívül az is bosszantotta, hogy haza se akart repülni, miután megtudta, vele és a kicsivel minden rendben. Arra hivatkozott, a verseny még nem kezdődött el, és nem akarja elszomorítani a lányát.

"Amikor ezt mondta, kimerült és bágyadt voltam, így nem is vitatkoztam vele. A legjobban az bántott, hogy még csak egy képet sem kért a lányunkról, és videóhívásban sem akarta látni"

- írta.

Két nappal a baba megszületése után a férj úgy tervezte, hogy hazarepül, de aztán jelezte feleségének, hogy mégsem ül fel a gépre a rossz időjárás és a koronavírus-veszély miatt, nehogy esetleg megfertőződjön és hazavigye a vírust. Ez egy újabb csepp volt a pohárban az anyukánál.

hirdetés
"Bevallom, ekkor egy kicsit megtörtem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy esetleg nem akar hazajönni, azt mondta, nevetséges vagyok. Ezen a ponton elegem lett, és megmondtam neki, hogy jöjjön, amikor akar, de én a barátnőmnél leszek a babával, ha kijövünk a kórházból, és át kell gondolnom néhány dolgot. Erre azt mondta, hogy oké, majd hazajön, ha befejeztem a hisztit"

- mesélte a nő.

Leírta, állami gondozásban nőtt fel, így tudja, még mindig jobb úgy felnőni, hogy csak az anya neveli a gyereket, mintha senkije se lenne. Meg is fordult a fejében, ezek után otthagyja a férjét. De abban biztos, csak a kislány érdekében nem fog teperni azért, hogy működjön a házasságuk. Már arra is gondolt, felveszi a kapcsolatot pár ügyvéddel, hogy megkérdezze, mit tegyen.

A kommentelők megdöbbentek a történeten. Valaki azt írta, ő valószínűleg dobná azt, aki hisztinek nevezné a teljesen jogos érzéseit. Más pedig árulásnak nevezte azt, hogy egy férjnek nem a mindenórás felesége és a gyereke születése a prioritás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: