hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Kálmán Olga máris visszatért a képernyőre – nyilatkozott neki a kirúgott szívsebész betegének a felesége és a lánya
De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt, mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 10.


hirdetés

Új formában jelentkezett be Kálmán Olga, miután távozott a HírTV-ből. A televíziós saját, hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg azt a beszélgetést, amely a kirúgott szívsebész egyik betegének halála kapcsán készült.

Kálmán Olga ezt írta hozzá:

"Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!"

VIDEÓ: Kálmán Olga műsora

A videó nemrég került fel, eddig több mint ötezren látták, és több tucat hozzászólást érkezett hozzá.


KÖVESS MINKET:

Elkészült a felcsúti mesterséges sziget
A szigetre és a hozzá tartozó tóra együtt 200 millió forint uniós támogatást költenek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Szombaton írtunk róla, hogy hétfőn lakossági fórumot tartanak Felcsúton, ahol a település déli határánál lévő záportározó és környezetének szabályozását vitatják meg.

Akkor az Mfor azt írta, hogy "a tározóban egy kis mesterséges sziget is épül, melyet híd köt majd össze a 811. sz. főút melletti parkolóval, illetve az ott felépítendő étteremmel, sportpályával."

Az RTL Híradó hétfőn számolt be róla, hogy elkészült a felcsúti mesterséges sziget, amire a hozzá tartozó csónakázó tóval együtt 200 millió forint uniós támogatást költenek. A polgármester a hétfői fórum előtt bizakodó volt, a faluházba is 23 széket készítettek be, de ez soknak bizonyult, ugyanis a helyi média képviselőin kívül csak négyen vettek részt a fórumon.

A polgármester szerint a beruházástól tovább nőhet Felcsút turisztikai vonzereje, valamint szerinte a tó megakadályozza, hogy a csapadékvíz eláztassa a környező lakóházakat.

Azt, hogy a híd és az étterem a sportpályával mikorra készül el és milyen pénzből még nem tudni. A DK szerint inkább a valóban elmaradott magyar falvakra kellene költeni.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
Börtönbüntetést kaptak a budapesti kínai luxusbordély vezetői
A szervezők egy mandarin nyelvű hetilapban 'masszázsként' hirdették tevékenységüket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Ahogy korábban megírtuk: Egy kínai házaspár által működtetett bordélyházra csaptak le a rendőrök Budapesten. A két kínai állampolgárral szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 5 helyszínen tartottak házkutatást és fogták el az üzemeltetőket közel öt évvel ezelőtt. A házkutatások során mások nevére szóló okmányokat, közel 10 millió forint értékű fizetőeszközt, kábítószergyanús anyagot, valamint három darab éles lőfegyvert és lőszereket is lefoglaltak.

W. G.-t és négy társát emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt állították bíróság elé - tudta meg a 24.hu. A vádirat szerint 2012 áprilisától Kínából toborozták a fiatal lányokat abból a célból, hogy Budapesten illegálisan üzemeltetett bordélyházakban prostituáltként dolgozzanak. A szervezők egy mandarin nyelvű hetilapban „masszázsként” hirdették tevékenységüket. A megrendelők az újsághirdetésre történő bejelentkezés alapján vehették igénybe a szexuális szolgáltatást.

A Fővárosi Törvényszék valamennyiüket bűnösnek találta prostitúció elősegítésének bűntettében, közülük négyet pedig emberkereskedelem bűntettében is. Az I. rendű vádlott továbbá bűnös közokirat-hamisításban, közokirattal visszaélés vétségében, hamis magánokirat felhasználása vétségében és hamis vád bűntettében is, míg a III. és IV. rendű vádlottak esetében a Törvényszék a kitartottság bűntettének elkövetését is megállapította.

Az öt vádlott közül hármat kábítószer birtoklás és más bűncselekmények miatt is elítélték. Az elsőrendű vádlott 10 év fegyházat kapott és örökre kitiltották az országból. A másodrendű vádlott 8 évet kapott és 8 évre kiutasították. A III. rendű vádlottat 6 év fegyházra, valamint ugyanennyi időre szóló Magyar Köztársaság területéről történő kiutasításra ítélték. A IV. rendű vádlottat 6 évre, az V. rendű vádlottat pedig 2 év – 3 évi próbaidőre felfüggesztett – börtönre ítélte a bíróság.

A Törvényszék a büntetések kiszabásakor súlyosító körülményként értékelte a többszörös halmazatot, a társtettesi elkövetést, a hasonló cselekmények elszaporodottságát, továbbá azt is, hogy a vádlottak a cselekményüket külföldi állampolgárként magyarországi tartózkodásukkal visszaélve, a hazai törvények semmibevételével követték el.

v
KÖVESS MINKET:
Elfogták az utrechti lövöldözőt
A 37 éves Gökmen Tanist azzal gyanúsítják, hogy három embert lőtt le egy utrechti villamoson.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Hétfőn délután a holland rendőrség több órás hajsza után elfogta és őrizetbe vette a 37 éves Gökmen Tanist - írja a 24.hu. A férfit azzal gyanúsítják, hogy három embert lőtt le hétfő délelőtt egy utrechti villamoson.

Korábban a hatóságok azt sem zárták ki, hogy terrortámadás történt, azonban az Anadolu állami török hírügynökség értesülései szerint a férfi családi okokból lőtt rá egy női hozzátartozójára, majd azokra is rálőtt, akik a nő védelmére siettek. A török lapok szerint „becsületgyilkosságról” van szó.

A De Telegraaf szerint egy másik férfit is letírtóztattak az üggyel kapcsolatban. A hatóságok egyelőre részleteket nem közöltek.


KÖVESS MINKET:

Gulyás Gergely: Amíg remény kínálkozik, addig szeretnénk a néppárt soraiban lenni
Szerdán Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök vezeti a Fidesz delegációját az Európai Néppárt politikai közgyűlésén, amelyen szavazhatnak a Fidesz tagsága ügyében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

"A Fidesz egy erős, egységes, kereszténydemokrata, a bevándorlást elutasító Európai Néppártot (EPP) szeretne, és amíg erre esély van, a pártcsalád tagja akar lenni" - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az MTI-nek, hangsúlyozva azt is: a Fidesz mindig is távol tartotta magát attól, hogy a vele egy pártcsaládba tartozókat személyében támadja.

A tárcavezető közölte: szerdán Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök vezeti a Fidesz delegációját az Európai Néppárt politikai közgyűlésén, amelyen szavazhatnak a Fidesz tagsága ügyében.

"Azt szeretnénk, ha tiszta és világos viszonyokat lehetne teremteni. Mi egy erős és egységes, kereszténydemokrata ihletésű néppártot szeretnénk látni, amely elutasítja az illegális bevándorlást, és mindaddig, amíg erre jó esély és remény kínálkozik, addig szeretnénk a néppárt soraiban lenni" - mondta.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy olyan alapvető kérdésekben, mint amilyen a keresztény kultúra védelme vagy a bevándorlás elutasítása, semmilyen formában nem tudnak kompromisszumot kötni.

Azzal kapcsolatban, hogy a jobboldali sajtóban Joseph Daullal, a néppárt elnökével és Manfred Weber frakcióvezetővel, az EPP európai parlamenti választási csúcsjelöltjével szemben kritikus cikkek jelentek meg, a miniszter úgy reagált: természetesen vannak aktuális politikai viták a Néppárton belül is, de a Fidesz a Néppárt elnökével és listavezetőjével kapcsolatos személyes kritikáktól eddig is távol tartotta magát és ezután is ezt az elvet követi, ezért Manfred Weberrel és Joseph Daullal is a kölcsönös tisztelet jegyében tárgyalunk.

Gulyás Gergely hozzátette: tény, hogy Magyarországon sajtószabadság van, és a jobboldali, konzervatív újságírók jelentős része kritikus a Fidesz néppárti tagságával kapcsolatosan.

Arról, hogy Manfred Weber egy független testületre bízná a jogállamiság tagállami érvényesülésének vizsgálatát, Gulyás Gergely azt mondta: a Fideszt a diktatúrában a szabadságért és a jogállamért való küzdelem hívta életre, ezért "mi a demokratikus jogállam alapértékeit fontosnak tartjuk", a baj az, hogy az Európai Unióban ennek a megítélése nem egy objektív mérce alapján történik, hanem a politikai vádaskodás része. "Ennek köszönhető, hogy ahol a bevándorlásellenes politikai erők vannak hatalmon, ott sérül a jogállam, ahol viszont bevándorláspártiak, ott a jogállamiság a lehető legjobb állapotban van" - mondta.

A magyar kormány sokszor felszólalt ez ellen a kettős mérce ellen - emlékeztetett, kijelentve: Magyarországon a jogállami alapintézményekkel semmilyen baj nincs. Megalapozott kritikák már csak azért sem fogalmazódhatnak meg szerinte, mert az Európai Bizottsággal az intézményi kérdésekben minden vitás kérdés megegyezéssel zárult.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x