coffee-983955_640
Jön a Koffein Hétvégéje!
Január 29 és 31. között tucatnyi budapesti kávézóban, teázóban kedvezményesen fogyaszthattok koffeintartalmú termékeket!
(x) Fotó:pixabay.com - szmo.hu
2016. január 21.Igazi multikulturális örömünnepet tartanak Budapest szerte a koffeintartalmú italok és ételek szerelmeseinek. Az egész hétvégés városi események az ínyenceknek, az egyszerű ízek kedvelőinek és minden koffein rajongónak szólnak, teljesen kortalanul. Ha ellátogattok azokba a vendéglátó egységekbe, akik csatlakoztak a Koffein Hétvégéje eseményhez, akkor százalékos kedvezményt kaphattok a koffein tartalmú italokra és ételekre. Az egészen január 28-ig bővülő listát ITT találhatjátok.

12244374_1653280084913073_4178933157884705134_o

Koffein Labirintus

Ha már kellőképpen feltankoltatok és megalapoztátok a hangulatot kedvenc kávézótokban, ellátogathattok a legizgalmasabb helyszínre, a Koffein Labirintussá avanzsáló Nyugati-téren található rendezvényközpontba, a volt Szikra-mozi helyén üzemelő PRLMNT-be. A Koffein Labirintus címet viselő helyszín 3 szintjén, kiállításokkal, vásárral, programokkal, koncertekkel vár benneteket.

A Koffein Labirintuson belül számos további helyszínt fedezhettek majd fel. A szervezők egy olyan varázslatos világot álmodtak meg, amelyben minden egyes momentumnak jelentése és története van. A Tea Szentélyben például a Föld minden égtájáról érkező teakülönlegességek mellett bemutatják a legegyszerűbb ízeket is.

coffee-beans-1082213_640

A Speciality Kávésarokban olyan kiállítók termékeit mutatják be, amelyek ezeket a babszemeket nemcsak hivatásuknak, hanem egyben szerelmüknek és életüknek is tekintenek. A kisebb kiállítók mellett a kávézóláncok, illetve forgalmazók is lesznek, mint például a Perté vagy a Bravos is helyet foglal a Labirintusban. Ezen széles témakör persze olyan izgalmakat is tartogat, mint a kávéból készült ételek, vagy éppen az alkohollal megbolondított műremekek.

A helyszínen lesz egy Relax Terem is, ahol újabb erőt gyűjthettek a folytatáshoz egy jó masszázs vagy kellemes illatok és a kényelem bűvöletében. Akinek pedig kedve van, ellátogathat a Szivar Teraszra, vagy éppen teljesen feltöltheti energiakészleteit a HELL Energy Bar-ban. Szem és száj nem marad szárazon ha ellátogattok az Eszem-Iszom Pult széles kézműves remekeihez. Visszakanyarodván a Kávé Kanyarhoz egyre közelebb kerülünk a Nagyszínpadhoz, amely három napon át biztosítja a szórakoztatást. Előadások, koncertek, szakmai hozzászólások, gyermek és családi programok, termékbemutatók és kóstolások, ill. töménytelen kultúra, amennyit csak elbírtok. A művészek egy része a szervezők által indított Álmodj ébren velünk! kampány keretén belül lépnek fel, és külön, a Tárlatteremben bemutatják a Rajz és fotópályázat legjobb alkotásait is.

Programok

Sokáig lehettek ébren a Kávészünet zenekarral pénteken, és a másnapi Baggosy Brothers Company koncert is hozzátesz a tökéletes éberséghez. A szombat éjszaka 23:00-tól pedig külföldi sztár lemezlovasok és hazai művészek hajnalig tartó bulija veszi kezdetét a hivatalos after party keretén belül. Fellépők többek között: Lexicon Avenue aka Echoman, Dale Middleton, Kühl, Rich. Napközben sem lesz kevésbé színes a program, hiszen kora délutántól késő estig jazz művészek, lemezlovasok, koncertek lesznek a PRLMNT nagytermében.

Ha már kellőképpen ellazultatok, nyugodtan beállhattok a közismert személyiségekkel felálló Scrabble csapat játékosai közé, akik megállás nélkül, igazi, hamisítatlan koffeines nyereményekért pakolgatják egymás mögé majd a betűket. Érdekesség még, hogy bevezetnek benneteket a kávépörkölés rejtelmeibe, Gál Miklós barista előadását hallgathatjátok, étel- és falfestésben vehettek részt koffein témakörben, trüffelt készíthetek, és válogathattok a legpazarabb édességek között. A Gombóc Artúr Csokigaléria utolsó helyszínként az édesszájúaknak kínál több órás izgalmas gasztroélményt, hiszen tucatnyi kiállító nyalánkságai között szemezgethettek.

Jegyek

Koffein Hétvégéje

Január 29-31., PRLMNT ( Teréz krt. 62. )

Koffein Labirintus – 19:00-ig érvényes jegyeket ITT tudjátok megvenni.

Diák elővételes belépő: 800 Ft (helyszínen: 1200 Ft)

Felnőtt elővételes belépő: 1200 Ft (helyszínen: 1500 Ft)

Nyugdíjas elővételes belépő: 800 Ft (helyszínen nem kapható)

Családi elővételes belépő (2 felnőtt + 2 gyerek [12+]): 4000 Ft (helyszínen nem kapható)

Koncert + Labirintus 19:00 után érvényes jegyeket ITT tudjátok megvenni.

19:00 után érvényes belépők a zenei programokra és a Koffein Labirintusba

Diák elővételes belépő: 1200 Ft (helyszínen: 1500 Ft)

Felnőtt elővételes belépő: 1500 Ft (helyszínen: 2000 Ft)

Gyerekeknek 12 éves korig díjtalan a belépő (19:00-ig tartózkodhatnak a helyszínen).

További információkat az esemény hivatalos oldalán és folyamatosan frissülő Facebook oldalán találtok.

Ha Te is elmennél, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x