szomjasgyorgy_a_golya_es_a_velnessz_disszno
Jöhet a Roncsfilm kettő?
Az eredeti stáb a kultikus film folytatására készül, de ehhez a közönség támogatására is szükségük lesz.
Szeretlek Magyarország
2016. szeptember 22.

Elkészülhet a Roncsilm kettő, Szomjas Görgy kultikussá vált filmjének napjainkban játszódó folytatása, méghozzá az első részből ismert helyszíneken és az eredeti stábbal.

De csak akkor, ha sikerül összegyűjteniük a forgatásra szánt összeget az Indiegogo nevű közösségfinanszírozási oldalon.

A hírt maga Szomjas György jelentette be egy családias hangulatú sajtótájékoztató keretében, amelyet stílszerűen az eredeti film emblematikus helyszínén, a Gólya Presszóban tartottak. Az autentikus hangulatot csak tovább erősítette az utcáról beszűrődő munkálatok zaja, a Gólyának otthont adó Bókay János utcában ugyanis éppen azt a macskakövet bontották, amelyen a Roncsfilm számos emlékezetes jelenete is forgott.

wp_20160921_16_58_03_rich

Egy biztos: 1992 óta nagyot fordult a világ, és ma már a Bókay utca képe sem a régi. Szomjas szerint azonban hiába a drasztikus változás, a felszín alatti roncsvilág továbbra is virágzik. Éppen ezért ő is és stábja is indokoltnak tartja egy olyan folytatás elkészítését, amellyel az eredeti szereplők tolmácsolásában ragadhatják meg az új közhangulatot, az eredeti film naiv hangvételével szemben kissé keserűbben, de legalább olyan szórakoztató formában.

A folytatás felé vezető út azonban - rendhagyó módon - egy másik filmmel kezdődik.

A Gólya és a velnessz disznó című "dumafilm" részben azért készül el, hogy "alapanyagként" szolgálhasson az eredetihez hasonló módon igaz történetekből felépített folytatáshoz, részben pedig azért, hogy felhívja a figyelmet a Roncsfilm kettő Indiegogo-n futó közösségfinanszírozási kampányára. A dumafilm a Roncsfilmből is ismert színészek, vagyis Szőke András, Badár Sándor, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Hobo közreműködésével készül.

Emlékezetes részletek a Roncsfilmből:

A teljes filmet ITT NÉZHETITEK MEG

A kampány a tegnapi nappal indult, így ha ti is szívesen támogatnátok Szomjas filmjét, ezen az oldalon megtehetitek, ha pedig tudtok olyan történetet, amit szívesen viszontlátnátok a Roncsfilm kettőben, azt is elküldhetitek golyavelnesszdiszno@gmail.com e-mail-címre.

Itt pedig a Gólya és a velnessz disznó előzetesét is megnézhetitek:

Ha te is szívesen látnád a Roncsfilm folytatását, kattints a megosztásra!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!