hirdetés
jenniferlopez.jpg

Jennifer Lopez profi rúdtáncost faragott magából legújabb szerepe kedvéért

A feladat nem volt könnyű, de az 50 éves díva most is bizonyított.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.


hirdetés

Egy igazán tehetséges színésznő ismérve, hogy bármit ki tud hozni magából, személyiségéből és fizikai állapotából egy szerep kedvéért.

Ha kell, ledob vagy felszed pár kilót, felpimpeli az állóképességét és az izmait.

Jennifer Lopez alakított már profi táncost és az igazságért küzdő hősnőt is, emellett 50. születésnapja után nem sokkal is kirobbanó formában van, ám saját bevallása szerint is nehéz volt a felkészülés az új szerepre.

A színész-énekesnő új filmje, a vagány és cseles sztriptíztáncosokról szóló Hustlers (A Wall Street pillangói) szeptember 26-án érkezik a mozikba.

Az alkotásban van egy rúdtáncos jelenet, amit J.Lo mindenképp dublőr nélkül szeretett volna megvalósítani, ezért négy hónapos kemény felkészülésnek vetette alá magát és egy szakmabeli profi, Johanna Sapakie volt a mestere.

"Az élet a komfortzónád végén kezdődik... Ez mindenképp az egyik legnehezebb dolog volt, amit valaha véghez vittem fizikailag. De a végeredmény mindent megér"

- írta az énekesnő a videóhoz, melyet a felkészülésről posztolt.

Ha kíváncsi vagy rá, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
junior-cimkep.png

Három napon át virrasztottak L.L. Juniorék - barátai nem is merik magára hagyni

Kisfia, Dávidka temetése pénteken lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 06.Pénteken temetik L.L. Junior hároméves kisfiát, Dávidkát, akit egy tragikus balesetben halálra gázolt egy autó. A Fiumei úti temetőben megtartott szertartás nyilvános lesz, a családot kordon fogja elválasztani a várhatóan több száz érdeklődőtől. A rapper mindenkitől azt kérte: hófehérben jöjjön. A kisfiút egy fehér ló által húzott fehér hintóban viszik örök nyughelyére.

A Blikk azt írja, L.L. Junior édesanyjánál

három napon át tartottak virrasztást családtagokkal, barátokkal, zenésztársakkal,

többek közt Kökény Attilával, a Gáspár családdal, a Romanticból ismert Völgyi Zsuzsival és Kunovics Katinkával, Emilióval és feleségével, Tinával, a Bódi családdal, Hajdú Péterrel. Beszélgettek és imádkoztak. Több híresség is részvétét nyilvánította. Gáspár Laci többször is kereste a gyászoló apát az elmúlt napokban Mága Zoltánhoz hasonlóan. Utóbbi hegedülni fog a temetésen.

A lap azt írja,

barátai egyetlen pillanatra sem hagyják magára Juniort.

Kökény Attila így nyilatkozott:

"Gyakran beugrom hozzá néhány percre, hogy lássam, mi van vele. Igazából

nehéz leírni, hiszen ez az elképzelhető legnagyobb tragédia. Ezt csak az idő képes enyhíteni vagy még az sem, és akkor nem lesz jobb a helyzet. Az biztos, most a legfontosabb, hogy ne legyen egyedül, legyen társasága. Persze, nem is merjük magára hagyni Juniort ezekben a sötét pillanatokban.

Remélem, a temetést bírni fogja."


KÖVESS MINKET:hirdetés
osztersandor.jpg

Oszter Sándor és felesége a jó házasságról: „Nem a megcsalás a fontos, hanem az árulás, ami közöttünk sohasem történt meg”

A 71 éves színész és Failoni Donatella 45 éve élnek boldog házasságban, melynek egyik sarkalatos pontja a megbocsátás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.Oszter Sándor és felesége immár négy és fél évtizede vannak együtt jóban, rosszban.

Failoni Donatella zongoraművész elmondása szerint, amikor Sándor feleségül vette, a nők között kitört a "nemzeti gyász".

A színészt akkoriban bálványozták a nők, a féltékenység mégsem tudott rést ütni kapcsolatuk pajzsán.

"Nálunk sohasem volt féltékenység, pedig nem láncoljuk magunkat egymáshoz. Egy okos asszony tud szemet hunyni. Nem a megcsalás a fontos, hanem az árulás, ami közöttünk sohasem történt meg. Olyan véd- és dacszövetség van közöttünk 45 éve, amit nem lehet romba dönteni. Mondanom se kell, nem volt könnyű vele, erős egyéniség, de csak olyan nőért hagyott volna el, amilyen én vagyok. Ilyen viszont nincs még egy (nevet)"

- magyarázta Donatella a Blikk hasábjain.

"A nők többsége ott rontja el, hogy már minimális hibákért válnak. Vannak dolgok, amin jobb felülkerekedni, ha egy-egy botlás megesik, abból felesleges cirkuszt csinálni. Donatella mindig jól kezelt, más nő el sem viselt volna ennyi ideig. Ma is megfordulok egy bögyös szőke vagy egy csinos barna után, megnézem, ahogy egy szép festményt vagy szobrot, de a feleségem pontosan tudja, senki nem léphet a helyére. A jó házasság titka a kölcsönös bizalom. Akkor veszített volna el, ha magához akar láncolni, de mindketten tudjuk, kell egy kis szabadság"

- tette hozzá Sándor.

Az év felét 230 kilométer távolságban töltik, de szerintük pont abban rejlik a titok nyitja, hogy nem fojtják meg egymást, hanem mindketten annak élhetnek, amit szeretnek. Egyébként pedig a távollétek alatt is beszélnek telefonon reggel és este.

"A fényévek távolság, 230 kilométer semmi. Élnek házaspárok egy lakásban úgy, hogy már semmi közük egymáshoz, de tartják a hamis látszatot. A mi összetartozásunk olyan, amit évtizedek óta semmi nem tudott megszakítani, és ez halálunkig így is lesz"

- jelenti ki a színész.

Mindkettőjük belekóstolt már a házasságba megismerkedésük előtt egy-egy rövid időszak erejéig, azonban rájöttek, hogy a legfontosabb az összhang, ami közöttük rögtön megvolt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
hodi-pamela.jpg

Megkérték Hódi Pamela kezét és ő igent mondott

A nagy pillanatot egy romantikus fotóval dokumentálta is a boldog pár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.Rózsaszirmok és gyertyák szív alakba rendezve, vízpart, féltérdre ereszkedett férfi - igen, aki ma rápillantott Hódi Pamela éjjel megosztott Instagram-posztjára, az máris kitalálhatta, hogy Berki Krisztián egykori kedvesének fejét ismét bekötötték.

Hódi Pamela és focista kedvese, Tóth Bence immár másfél éve alkotnak egy párt, a családalapítás témája is felmerült már köztük, így a nagy kérdésre is lehetett számítani.

A modell és Bence kapcsolatát valószínűleg az Ázsia Expressz című műsor forgatása is tovább szilárdította - amikor Pamela májusban hazatért, sugárzott róluk a boldogság.

Boldogsááág??? @tothbenc.e #reggelunk #borzasztoannezunkki #vidamanindultareggel #azejszakasemvoltszomoru #filmeztunkis ? #azsiaexpressztv2 #szercsoek

24.1k Likes, 0 Comments - Hódi Pamela (@hodipamela_official) on Instagram: "Boldogsááág??? @tothbenc.e #reggelunk #borzasztoannezunkki #vidamanindultareggel..."

Ha kíváncsi vagy az eljegyzésről készült fotóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mate-peter.jpg

„Mindennap gondolunk édesapámra, aki nekünk nem a híres énekes, csak apu”

Máté Pétert sok idő után is szüntelenül hiányolja lánya. A legendás énekes szeptember 9-én lesz 35 éve, hogy meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.'Most élsz', 'Egyszer véget ér', 'Zene nélkül mit érek én', 'Azért vannak a jó barátok' - csak egy apró szelet egy életműből, amit szinte minden mostani generáció ismer és amik halhatatlanná tették az 1984. szeptember 9-én, csupán 37 évesen elhunyt Máté Pétert.

A három és fél évtized elrepült, de a népszerű énekes nem csak a zenerajongók szívében bukkan fel nap mint nap, hanem természetesen a családtagjai is őrzik emlékét, mivel apaként is felejthetetlent "alkotott".

"A halála után hosszú évekig képtelen voltam megnézni a fényképeinket, meghallgatni a dalait. Sokat beszéltem hozzá, néha a nehezebb időkben kimondottan dühösen: miért hagytál itt?! Ma viszont már megnyugtat a hangja, szeretem a dalait, nagyon jólesik, hogy példaképnek tekintik és szeretik őt a fiatal zenészek"

- nyilatkozta korábban özvegye, Máté Edit, aki akkor azt is elárulta, hogy az énekes halála előtt fel akart hagyni az énekléssel.

Most 40 éves lányuk, Dorka csupán hatéves volt, amikor édesapja kollégája értesítette a családot a tragédiáról.

"Pontosan emlékszem a napra, mintha megéreztem volna, hogy baj lesz, rossz kedvem volt. Apu egyik kollégája személyesen jött el hozzánk, hogy elmondja a szomorú hírt. Sokan azt hiszik, hogy a mellőzöttsége és a rengeteg munka miatt apu depressziós volt. Az igaz, hogy rengeteget dolgozott, éjjeleken át a konyhában írt, kottázott, hogy minket ne zavarjon, de laza volt, és sokat játszott velünk, Micivel, a nővéremmel lovagolhattunk a hátán is. Szinte mindennap gondolunk édesapámra, aki nekünk nem a híres énekes, csak apu, aki nagyon hiányzik, akit nagyon vártunk haza, aki felkapott és megölelgetett, csak túl kevés ideje volt rá"

– meséli a fotósként dolgozó Dorka a Blikk hasábjain.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x