„Izgalomba jöttem a konyhafelszerelésektől” – nők vallanak arról a pillanatról, amikor rájöttek, hogy öregszenek
Mindannyian észrevesszük az öregedés látható jeleit, de van, amikor egy pontosan meghatározható pillanathoz köthetjük ezt a felismerésünket.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2018. december 13.A Reddit/Ask Women oldal felhasználói éppen az ilyen pillanatok tetten érését osztották meg.

Közülük többen bevallották, hogy akkor kezdték öregnek érezni magukat, amikor olyan fiatalokkal beszélgettek, akik sosem hallottak a hajdan világőrületet hozó tamagocsiról, vagy a VHS-kazettákról. De az is árulkodó volt számukra, hogy kollégáik nem ismerték gyerekkorának kedvelt játékait. Mások arra az időre emlékeztek, amikor végre úgy ihattak alkoholt, hogy nem kérték el a személyi igazolványukat, és észrevették magukon, hogy megváltoztak pénzköltési szokásaik.

Egyikük például kapott apjától ajándékba egy nagyobb összeget, és ahelyett egy elszórakozta volna, vett egy új bojlert a lakásába.

Az egyik hölgy számára az jelentette a változást, amikor már nem úgy tekintett egy 21 éves fiúra, mint aki „túl öreg hozzá”. Egy sorstársától pedig azt kérdezte egy fiatal férfi, hogy „vannak-e gyermekei”.

Azt az érzést pedig mindenki ismeri - a férfiak is! - amikor rájön, hogy a legkisebb gyermeke 30 éves, de az sem jobb, ha meghívót kapunk a 20 éves érettségi találkozónkra.

„QuinnReednek” a sokkélményt az az izgalom jelentette, amelyet konyhafelszerelések váltottak ki belőle. Addig ugyanis egyáltalán nem érdekelte az ilyesmi. Ennél durvább élménye volt annak, akinek az orvosa azt mondta neki: „Ilyesmi előfordul, ha öregszünk.”

„Lols and Giggles” traumáját a látása okozza: nagyon fiatalon romlani kezdett a szeme, 32 évesen már alig lát, de fél szemüveget viselni, mert öregíti. „Yourunaviable” azon vette észre magát, hogy aggódik a divat szerint lengén öltözött fiatal lányokért, hogy megfáznak. „Kpflowers” a minap talált az íróasztalában egy régi floppy-t és már azt sem tudta, hogyan, hová kell bedugni.

„Moritani” azt találta riasztó jelnek, hogy Justin Timberlake-kel álmodott. Ilyesmi 25 év alatt soha nem fordult volna elő vele.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x