Itt a Google toplistája: erre kerestek rá legtöbbször a magyarok 2018-ban
Vannak köztük érdekességek...
Címkép: PxHere - szmo.hu
2018. december 12.A Google szokásához híven idén is elkészítette a keresésekről szóló statisztikáját, ami jól mutatja, mikre voltak a leginkább kíváncsiak az idei évben a netezők.

A 2018-as adatokból kiderült, hogy világszinten

a nyári labdarúgó-világbajnokság érdekelte a legjobban az embereket, de sokan kerestek rá az idén elhunyt hírességekre, Avicii-re, Mac Millerre és Stan Lee-re is. Az abszolút top 5-be befért még a Fekete Párduc című film.

A hírek közül szintén a foci vb vitte a prímet, de a Florence-hurrikánnal kapcsolatos információk, valamint Meghan és Harry brit hercegi pár esküvője is nagyon népszerű volt. Meghan Markle a hírességet között is az első helyen végzett, akit Demi Lovato és Sylvester Stallone követ. A legnépszerűbb filmek idén a Google-keresésekben a Fekete Párduc mellett a Deadpool 2 és a Venom volt.

A Google magyarországi statisztikája szerint

csak az áprilisi országgyűlési választás érdekelte jobban az embereket a világszinten legnépszerűbb foci-világbajnokság mellett, de sokan kerestek rá Avicii-re és a Black Friday-re is.

A tévéműsorok közül a Való Világ volt a legfelkapottabb, a második a Korhatáros szerelem lett, az X-Faktor pedig a harmadik helyen végzett. A magyarok körében a Venom volt a legnépszerűbb film a keresések alapján, ezt követte a Mamma Mia 2., a Bohém rapszódia, a Deadpool 2. és a Valami Amerika 3. Ez alapján nem meglepő, hogy a Queen Bohemian Rhapsody című számának dalszövegére kerestek rá a legtöbben, de sokan akarták megtudni, miről szól Ed Sheeran Perfect és Camila Cabello Havana című slágere. Érdekesség, hogy a receptek közül a frankfurti leves vitte a prímet, de népszerű volt még a slime receptje is.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x