hirdetés
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség három emberrel szemben csoportosan elkövetett rablás, okirattal visszaélés, illetve az egyik elkövetővel szemben további egy rendbeli halált okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot. Az ügyészség.hu közleménye szerint a letartóztatásban lévő vádlottak mobiltelefon és némi aprópénz megszerzése érdekében ütötték le a sértettet, aki a kórházban belehalt a koponyasérüléseibe. Az ügyészség szerint a vádlottak 2018. július 25-én a kora délutáni óráktól Tatabánya város utcáin csavarogtak, 22 óra körül akadtak az erősen ittas állapota miatt a földön fekvő sértettre. A társaság nő tagja kifigyelte, hogy a sértettnél mobiltelefon és egyéb értéktárgyak vannak, ezért rávette két férfi társát arra, hogy üssék le a sértettet, ő pedig majd elveszi az értékeit. Az időközben távozni készülő sértettet követték, aki egy tatabányai irodaépület elé menekült az elkövetők elöl.
Itt a felvétel a halálos ütésről – a pénzéért és telefonjáért gyilkoltak meg egy férfit Tatabányán
Egyetlen ütést kapott a férfi, de olyan súlyosan megsérült, hogy két hét múlva meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.


hirdetés

A videóért és a továbbiakért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Végignézte szerelme halálát a ceglédi baleset túlélője
A 19 éves Emese a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a vétkes sofőr egy 22 éves férfi volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.Dávid és Emese szombat éjjel szórakozni mentek Cegléden. Egy 22 éves autós azonban egy kereszteződésben elgázolta őket. Emese sérülései olyan súlyosak voltak, hogy még ott, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Dávid életben maradt, de nyílt lábszár-, boka- és lapockatöréssel került kórházba. Az édesanyja a Blikknek nyilatkozott, szerinte a sérüléseknél nagyobb a lelki trauma, amely érte a fiát.

– Teljesen összetörtünk lelkileg, Dávid a leginkább - mondta az édesanya.

A Kossuth út és a Teleki út kereszteződésében a gázoló a szemtanúk szerint, akár több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel is hajthatott, amikor elütötte a párt, amely a túlsó oldalra szeretett volna átmenni.

A fiú édesanyja szerint "rendszeres ez az eszeveszett száguldozás a városban éjjelente. Hány embernek kell még értelmetlenül meghalnia?"

– Halálos kimenetelű baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás a 22 éves sofőr ellen, aki szabadlábon védekezhet – közölte a Blikk kérdésére a rendőrség.

Évekig marad börtönben

Közúti baleset okozásáért akár egytől akár öt évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik, ha halált okoz a bűncselekmény.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Facebookon élőzte, ahogy 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr Budapesten
Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.Videón az életveszélyes száguldás! Csaknem 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebookon, a kezében tartott telefonjával. Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint óriási szerencse, hogy nem történt tömegbaleset. A rendőrök eljárást indítottak a sofőr ellen.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
2,4 milliót keres havonta az MTVA vezérigazgatója, és ez csak az alapfizetése
Papp Dánielről bírósági ítélet mondta ki, hogy lehet hírhamisítónak nevezni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A hvg.hu közérdekű adatigénylésben kérte ki az MTVA vezetőinek fizetéseiről szóló dokumentumokat. Azt megelőzően adatok csak a 2011-2016 közötti időszakról voltak nyilvánosak, akkor is csak azért, mert az RTL Klub kiperelte a közmédiától a fizetések összegeit.

2016-ban az MTVA vezérigazgatójának, a bíróság által is elfogadottan hírhamisítónak titulált Papp Dánielnek a fizetése még bruttó 2 millió forint volt havonta.

Az RTL annak idején lehozta, hogy az MTVA vezérigazgatói a korábbi években, 2016-ig egységesen havi bruttó 2 millió forintot kerestek, Böröcz István, Szabó László Zsolt és Vaszily Miklós is.

A hvg.hu kérdésére adott válaszból most kiderült, hogy ma már 20 százalékkal több, bruttó 2 millió forint helyett bruttó 2,4 millió forint a járandósága a vezérigazgatónak. Ez természetesen csak az alapfizetés, a lap szerint, ha kitűznek prémiumfeladatot a számára, és azt teljesíti, akkor további akár 12 millió forint is ütheti a markát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x