hirdetés
hentes.png

Arcát is vállalva adott interjút az elítélt darnózseli hentes – azt mondta, nem ölte meg a feleségét

A múlt héten 7 év börtönre ítélték halált okozó testi sértés miatt. A Házon Kívülnek adott exkluzív interjút.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 05.


hirdetés

Nem ölte meg a feleségét - ezt mondta a Házon Kívül című műsornak a darnózseli hentes exkluzív interjúban. A vád szerint öt éve meggyilkolta két gyermeke anyját, a holttestet feldarabolta, a maradványok egy részét szétszórta - hangzott el az RTL híradójában. Múlt héten 7 év börtönre ítélték halált okozó testi sértés miatt, a gyilkosságot a bíróság szerint nem lehet bizonyítani. Az áldozat testvére viszont a Házon kívülben azt mondta: biztos abban, hogy a férj a gyilkos.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hungary-105758_960_720.jpg

Nem mert nyilatkozni egy magyar kutató a New York Timesnak, amikor kiderült, miről írnak cikket

Az újságíróknak, akik címlapos cikket írtak az uniós agrártámogatások korrupt felhasználásáról Magyarországon, azt mondták, nem jó ezekről nyilatkozni, mert aki megteszi, eleshet támogatásoktól, vagy váratlan ellenőrzéseket kap.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. november 04.Az amerikai lap a hét végén hosszú cikkben foglalkozott az európai agrártámogatások útjával, de többször is falakba ütköztek a kutatás során.

Ahogy korábban is megírtuk: címlapon hozta az amerikai lap, azt, hogy Orbán Viktor Magyarországán a mezőgazdasági „támogatási rendszer szándékosan zavaros, durván aláássa az Európai Unió környezetvédelmi céljait, korrupcióval és önérdekkel átszőtt”. A The New York Times nem először ír a magyar viszonylatokról: október végén a magyar egészségügy helyzetéről értekezett, most pedig a hazai földbárókról, arról, miként csapolják meg az EU-s forrásokat és hogy miért nem tesz az Unió ez ellen semmit.

A cikk egyik szerzője, Matt Apuzzo később külön cikkben írta meg nehezen mennyire nehéz dolguk volt és hogy milyen nehezen sikerült hozzájutniuk a szükséges információkhoz.

Az újságíró azt írja: egyszerűen nem tudták hivatalos forrásból megszerezni azt a listát, amely a támogatott agrárvállalkozókat és birtokokat tartalmazta volna. Úgy véli, többen fedőcégek mögé bújva szerzik meg a pénzeket, így ellenőrizhetetlen a támogatás útja. Az újságírók adatkérését

azzal az indokkal utasították el, hogy túl bonyolult lenne megszerezni a szükséges adatokat a nemzeti kormányok számítógépeiről.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
utca.jpg

Megerőszakoltak egy svéd lányt a VII. kerületben

Az ismeretlen férfi az ablakon mászott be áldozatához.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 04.Megerőszakoltak egy 18 éves svéd lányt Budapesten, a VII. kerületben, egy Wesselényi utcában lévő lakásban - tudta meg a Ripost.

A lapnak a lakás tulajdonosa mesélte el a megdöbbentő történetet.

A lány a lakást bérelte, és a múlt héten az ablakon át egy férfi mászott be, majd szexre kényszerítette.

"Három napra vette ki az első emeleti lakásomat egy svéd lány és két barátnője"

– mondta el a tulajdonos.

A turisták pihenni, szórakozni érkeztek a magyar fővárosba. Ők értesítették az eset után a tulajdonost, akinek elmondták, hogy előző este a közeli szórakozóhelyen voltak, és ittak is. Az egyik lány elfáradt, ezért visszatért a lakásba, a két barátnője még maradt. A lány hazaérve kinyitotta az ablakot, és lefeküdt aludni.

Elképzelhető, hogy a tettes követte áldozatát, így tudhatta meg, hol lakik, és ezért ment be abba a lakásba - véli a férfi.

A lány arra riadt fel, hogy zaj van a lakásban, és látta, hogy egy férfi mászik be az ablakon.

Azt állította, hogy a férfi kényszerítette szexre, majd az ablakon keresztül távozott. Az áldozat ekkor hívta a rendőrséget, majd őt kivizsgálásra kórházba szállították.

Az eljárás miatt a lányok a repülőgépüket is lekésték.

Az eset miatt az Index a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóosztályát is megkereste, akik azt írták:

"a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság feljelentése alapján rendelt el nyomozást szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen".

Fotó: illusztráció, forrása: Google-Maps


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Névtelen.png

Meghalt a kanadai milliomos, aki több mint százéves autójával karambolozott

A 80 éves férfi épp egy veteránautós futamon vett részt, amikor eltévesztett egy letérőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 04.Meghalt annak a veteránautónak a vezetője vasárnap a Brightonba vezető M23-as úton, aki egy elhibázott letérési manőver után szenvedett balesetet autójával. Azóta fény derült az áldozat kilétére is - írja a Daily Mail.

Az autót a 80 éves Ron Carey vezette, a J&L Supply olajszállító vállalat milliomos alapítója és vezetője.

A férfi szenvedélyesen szerette a veteránautókat, balesete idején is éppen a London to Brighton Veteran Car Run elnevezésű eseményen vett részt. A 87 kilométeres út során a résztvevők veteránautóikkal a londoni Hyde Parkból indulva végigmennek az A23-as úton egészen Brightonig.

Carey-t a versenyen még lefényképezték, ahogy feleségével az 1903-ban gyártott Knox Runabout 'Old Porcupine' típusú veterán autóban ülve London utcáin nekiindulnak a nagy útnak.

A táv nagyjából felénél azonban valószínűleg eltévesztette a letérőt,

és a futam útvonaláról lehajtva került a forgalmas M23-asra, ahol a baleset érte. Egyelőre nem teljesen tisztázott, miért tért le a férfi az útról, és pontosan hogy történt a baleset, de egy kamion is érintett volt benne.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen halottnak nyilvánították, feleségét, Billit pedig helikopterrel szállították kórházba súlyos fejsérülései miatt, állapotát sikerült stabilizálni.

A férfi óriási rajongója volt a veterán autóknak, ezekben a körökben jól ismert szereplő volt, jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhetett. A London-Brighton közötti futamot már háromszor teljesítette 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mobiltelefon-tolto-kabel-halalos-aramutes.jpg

Mobiltelefon töltője rázta halálra a 17 éves lányt

A thaiföldi lányra az édesanyja talált rá.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2019. november 05.Borzalmas baleset történt Thaiföld északkeleti részén.

Egy 17 éves lány a saját ágyában szenvedett halálos áramütést.

A lány a töltőbe dugta a telefonját, csakhogy a töltő kábele sérült volt, és ez a rész hozzáért a lány ágyának fémkeretéhez.

A külföldi források szerint a kábelt ugyan ragasztószalaggal tekerték körbe, ez azonban nem nyújtott elegendő védelmet.

A szerencsétlenül járt fiatal édesanyja a baleset pillanatában nem volt otthon. Amikor hazaért, először azt hitte, a lánya csak alszik.

Amikor az anya a lányához ért, őt is kisebb áramütés érte, ezért azonnal kihúzta a töltőt a konnektorból. Sajnos a lányt nem lehetett megmenteni, mert azonnal meghalt az áramütéstől.

A tűzoltóság arra hívta fel a figyelmet, hogy sose használj megtört, sérült kábelt, mert tragédiát okozhat.

Szakértők pedig az akkumulátor túlmelegedésétől bekövetkező balesetek miatt azt kérik, ne hagyd éjszakára a telefonodat a töltőn.

Via: Il Giornale


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!