hirdetés
fesus-nelly-berki-krisztian-1000x700.jpg

"Innen nincs visszaút" - Fésűs Nelly Berkivel való viharos kapcsolatáról vallott

Berki Krisztián olyat tett, amit Fésűs Nelly már nem tud neki megbocsátani.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 31.


hirdetés

Fésűs Nelly a Potyautas legújabb részében mesélt Berkivel való kapcsolatáról is Garami Gábornak. Nelly először a Nagy Duett című műsorban dolgozott együtt Berki Krisztiánnal. A műsor alatt nagyon jó barátok lettek, az énekesnő sok olyan dolgot is tudod a botrányhősről, amit mások nem.

„Nem árulok el nagy titkot vele, ha azt mondom, hogy csalódtam benne!”

- kezdte Nelly, amikor Berkiről kérdezték. Később ugyanis az Ázsia Expressz című műsorban is együtt szerepeltek, igaz akkor már ellenfélként. Krisztián ott is sokszor kért tanácsot Nellytől a magánéleti ügyeivel kapcsolatban is.

Berki és Ambrus Attila megnyerték a műsort, később aztán közös kiadtak egy könyvet is. Ebben a könyvben Krisztián Nellyről is írt. Az énekesnőnél itt szakadt el a cérna, hiszen olyan dolgokat írt róla, amiket ha élőben mondott volna neki, biztosan visszaütött volna.

„Figyelj, kisgyerek, fejezd már be, tudjad, hányas a kabát!”

- mondta Nelly, aki viszont így nem tudott védekezni. Amikor viszont személyesen is találkoztak kérdőre vonta Berkit, aki csak azzal tudott védekezni, hogy az énekesnő is biztosan tudja, hogyan működnek az ilyen dolgok.

Nelly nem bocsátott meg Krisztiánnak, azt mondta, hogy már teljesen lezárta ezt a barátságot.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
gyorgy-herceg-1000x644.jpg

Hatéves lett György herceg, aki egyre jobban hasonlít Vilmos hercegre

Nagyon aranyos születésnapi képek készültek a kis trónörökösről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 22.Hatodik születésnapját ünnepli György herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke.

A kisfiú 2013. július 22-án jött világra, ami természetesen az egész világon nagy hír volt, hiszen ő lett az akkor új hercegi pár első szülöttje. Azóta Vilmoséknak született egy kislányuk, Charlotte, aki májusban lett négy éves, a harmadik gyerekük pedig szintén fiú lett, Lajos herceg áprilisban ünnepelte első születésnapját.

Tavaly ilyenkor egy nagyon aranyos képpel köszöntötték fel György herceget a brit királyi család Facebook-oldalán:

null

null

Most pedig szintén szupercuki képeket tettek közzé az ünnepeltről, amelyek láttán úgy tűnik, a kis trónörökös egyre jobban hasonlít édesapjára.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
ricsi.png

Egyre többen követik Instagramon a Dózsa György úti halálos gázolás vádlottját

A jelenleg szabadlábon lévő M.Richárd nem érti, miért ilyen népszerű.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 22.Ezrek kíváncsiak M. Richárd minden lépésére. Instagram-profilja alapján akár influenszer is lehetne a Dózsa György úti baleset egyik vádlottjából - írja a Blikk, akik egyenesen Instasztárnak nevezik a mintegy 5000 követővel rendelkező férfit.

Tény, hogy a közösségi oldalon ez a szám magas, így őt magát is megkérdezték, vajon minek köszönhető a nem várt siker. M. Richárd nem érti.

"Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé"

– magyarázta a férfi.

Márpedig a lassan ötezer fősre duzzadó követői bázisát minden érdekli, ami vele történik: milyen a könyv, amit éppen olvas, hogy lábadozott a műtétje után, vagy éppen milyen autót fedezhetünk fel a posztokban.

Korábban mi is megírtuk, hogy betegsége és a rá váró műtét miatt megszüntették a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd letartóztatását, lekerült róla a nyomkövető is. Budapest és Pest megye területén bűnügyi felügyelet alatt áll, ezen belül szabadon, korlátozás nélkül mozoghat.

A vádirat szerint a 41 éves M. Richárd

jogosítvány nélkül, a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, óránként 135-140 kilométeres sebességgel hajtott a Dózsa György úton a Kassák Lajos utcai kereszteződés felé. Ott egy 47 éves férfi szabálytalanul, az elsőbbséget meg nem adva kanyarodott, és összeütköztek.

A kanyarodó autóban a sofőrön kívül ketten utaztak. A balesetben mindkét kocsi felsodródott a járdára és elütött három gyalogost.

A kanyarodó autó egyik utasa olyan erővel zuhant ki, hogy a helyszínen meghalt. A másik utas a kórházban halt meg, a három gyalogos pedig könnyebben sérült. A kanyarodó autó 47 éves sofőrje is életveszélyes, a gyorshajtó könnyebb sérüléseket szenvedett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x