hirdetés
par-szerelmes-busz-utazas-pxhere-1000x666.jpg

Ingyen utazást kínál a távkapcsolatban élő egyetemistáknak egy buszos cég

Ha a tesztidőszakban díjmentesen utazó pároknak bejön az akció, a jövőben kedvezményesebb áron buszozhatnak majd egymáshoz a fiatalok a brit Megabusnál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 03.


hirdetés

Akciós, a tesztidőszakban pedig ingyenes utazással segítené egy brit közlekedési vállalat a távkapcsolatban élő fiatalokat, akik a tanulmányaik miatt nem láthatják gyakran egymást.

A Megabus azután döntött így, hogy egy friss felmérésükből kiderült, hogy

az egyetemista párok átlagosan 370 kilométerre tanulnak egymástól, és évente több, mint 4,8 millió fontot költenek arra, hogy láthassák egymást. Így csak átlagosan havonta háromszor tudnak találkozni.

A buszos cég ezért úgy döntött, megkönnyítené a fiatal szerelmesek életét azzal, hogy olcsóbbá teszik számukra a buszozást.

hirdetés

A Sweethart Saver (magyarul Szerelmesek Megmentője) akcióban a távkapcsolatban élők kedvezményesebben utazhatnak két állomás között egy éven keresztül.

Ennek tesztelésére keresnek most 10 olyan párt, akik számára nagy segítséget jelentene ez a lehetőség, ráadásul ingyen kipróbálhatják. Ők akár már az ünnepi időszakban díjmentesen utazhatnak egymáshoz.

A vállalat azt tervezi, hogy ha beválik az akció, jövőre hivatalosan is bevezetik.

Mirror, címkép: illusztráció (PxHere)


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
aranykopes.png

Egyetlen tökéletes tőmondattal reagálta le húga szakítását a flegma kissrác – százezrek imádják a neten

Túl sok együttérzés nem volt benne, mégis csak mosolyogni lehet rajta...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 26.


hirdetés

12 millió fölötti megtekintésnél jár már az a négy napja feltöltött Twitter-videó, ami egy vicces és egyben aranyos gyerekszáj-aranyköpést rögzített.

Az alaphelyzet mondjuk csöppet sem vidám: egy kislány éppen amiatt sír, mert szerelmi bánata van, szakított vele a barátja. A gyereket édesapja próbálja vigasztalni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

A férfi mintegy magyarázatként mondja is a kislány tesójának, hogy Chris tegnap összetörte a szívét, jelezve, hogy tőle sem ártana egy kis biztatás. Amit azonban a nem sokkal idősebbnek tűnő báty mondott, attól aligha apadhattak el a kislány könnyei, a felnőttek viszont legalább derülhetnek rajta egy kicsit.

A reakció ugyanis ez volt:

hirdetés

"Hát, ilyen az élet."

Itt lehet megnézni a néhány másodperces videót:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
eljegyzesi-gyuru-peakpx-1000x666.jpg

Csalódott a menyasszony, mert nem tetszik neki a kétmilliót érő jegygyűrűje – jól lehordták a kommentelők

Sokak szerint nem kellene ilyen hálátlannak lennie a nőnek, aki nem tudja megszeretni az ékszert, amivel a vőlegénye eljegyezte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 27.


hirdetés

Már sokszor bebizonyosodott, hogy nem jó ötlet, amikor a menyasszonyok nyilvánosan panaszkodnak az eljegyzési gyűrűjükről. Például az a nő sem dicséreteket kapott az internetezőktől, aki világgá kürtölte, hogy képes volt eladatni jövendőbelijével a házukat, hogy az árából egy méregdrága jegygyűrűvel kérje meg a kezét.

Most egy hasonlóan nagyravágyó menyasszony verte ki a biztosítékot sokaknál azzal, hogy egy az átlagnál sokkal-sokkal drágább gyűrűvel nem volt elégedett.

A brit nő a Netmums nevű női oldalon mesélt az eljegyzéséről. A párja "a leggyönyörűbb lánykérést" szervezte meg három hónappal ezelőtt Olaszországban, csak egy valami nem tetszett neki: a gyűrű.

hirdetés

"Amikor kinyitottam a dobozt, az első gondolatom az volt, hogy kicsi" - írta.

Ez egyébként 0,8 karátos pasziánsz gyémánt jegygyűrű és nem kevesebb mint 5000 fontba, azaz majdnem 2 millió forintba került.

Hozzátette azt is, hogy a nyaralásuk alatt végig az ékszert nézegette, hogy az első benyomás ellenére megszeresse, a vőlegénye pedig azt hitte, azért teszi ezt, mert annyira tetszik neki. Emiatt most bűntudata van, és nem tudja, hogyan mondja meg a jövendőbelijének, hogy igazából nincs megelégedve a gyűrűvel.

"Mindannyian azt fogjátok gondolni, hogy hálátlan vagyok. De biztosíthatlak titeket, hogy nem, nagyon is szeretem a vőlegényemet. (...) De nem tudom magam túltenni ezen. Megpróbáltam beszélni vele erről, mire ő felidegesedett és azt mondta, hogy olyan gyűrűt adott, amilyet szerettem volna. Tényleg gyönyörű, , és nem kellene hálátlannak lennem, mert ettől rosszul érzi magát. De ez lesz örökké? Viseljek egy gyűrűt egy életen át, ami nem tetszik annyira, vagy próbáljak vele újra beszélni erről?"

- panaszolta el a problémáját a nő.

Tanács helyett azonban inkább hideget kapott, mint meleget. A fórumozók kiakadtak azon, hogy ekkora ügyet csinál ebből a menyasszony, és meg is mondták nekik a véleményüket erről.

"Nagyon sajnálom a vőlegényedet. Az eljegyzési gyűrű a közös jövőtök szimbóluma, nem egy anyagias szimbóluma a te elvárásaidnak. Te mit ajándékozol neki, ami jelképezi a szerelmeteket? Ő mire számíthat tőled?"

"Szerintem is nagyon hálátlannak tűnsz. (...) Ne viselkedj ilyen nagyképűen! Vagy szakíts vele, vagy szeresd ezt a gyűrűt úgy, ahogy azt a személyt, akitől ezt kaptad, de ne panaszkodj rá! Szerintem pénzkidobás volt ez az 5000 font."

"Azta, már bocs, de hogy lehetsz ilyen hálátlan?! Becsülnöd kellene azt, amit ez a gyűrű jelképez: azt a pénzt, energiát és időt, amit rááldozott a vőlegényed arra, hogy megtalálja ezt neked. Azt a gyűrűt, amit szeretettel adott neked. (...) K.pd be és légy hálás azért, amid van!"

Volt azonban olyan is, aki másképp látta a menyasszony dilemmáját.

"Szerintem ez azért van, mert nem szabadna hozzámenned ehhez az emberhez. Ez egy égi jel, az univerzum így próbál téged figyelmeztetni. Nem vagy boldog vele. Minden gyűrű csúnyának fog tűnni, ha nem a jó embertől kapod. Ha ez a gyűrű nem tetszik neked, minden rosszra fog fordulni köztetek. Bontsd fel a jegyességet, ez majd felvidít. Keress egy másik férfit, aki olyan jegygyűrűt ad majd neked, ami majd boldoggá tesz."

Ti mit gondoltok erről?

hirdetés

Forrás: Daily Mail, címkép: illusztráció (PeakPx)


KÖVESS MINKET:


hirdetés
james-hose-jr-6D58t6uZT5M-unsplash.jpg

50 éve házasok – csak egyszer vesztek össze

Nagy-Britannia legboldogabb párjának választották őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 30.


hirdetés

Barry és Leslie Holmes tinédzserként találkoztak, és három nappal Barry születésnapja után, 1969-ben házasodtak össze. A férfi azt mondta „ez volt a legjobb ajándék, amit valaha is kérhettem”.

Azóta egyszerűen elválasztatlanok, és mindent közösen csinálnak. Együtt utaznak, közösen esznek, megosztják a boldogságukat, a humorérzékük is passzol a másikhoz - írja a Mirror.

72 éves Leslie azt mondta: „Mindig befejezzük egymás mondatatait, és nevetünk egymáson.”

hirdetés

Még mindig az az érzés hajtja őket, amit akkor éreztek, amikor először meglátták egymást.

Az emberek mindig azt kérdezik tőlük, hogy ez hogy működhet ilyen sokáig, de ők erre csak vissza kérdeznek: „Már hogy ne működne?”

Életükben egyszer vesztek össze, és akkor is még igazán fiatalok voltak. Akkor költöztek össze, és vettek egy új kanapét.

„Barry dolgozott, úgyhogy én mentem el érte, de nem volt abban a színben, amit kiválasztottunk” – mesélte Leslie – „Barry úgy döntött, hogy akkor a régi használt kanapéval költözünk, aztán másnap elment, és vett egy újat.”

A párnak két gyereke van: Tracy és Amanda, valamint négy unokájuk.

A hét nagy részét együtt töltik leszámítva azt a két napot, amikor Barry dolgozik, és egy fél napra elmegy golfozni. A leghosszabb idő, amit külön töltöttek az két hét volt, amikor Barry a munkájával kapcsolatos továbbképzésre ment.

A Lancashire-i Fleetwood párját az Anglia legboldogabb párának nevezték, miután beneveztek a Beaverbrooks ékszerészet által szervezett versenyre. Így ők lesznek a cég poszterkapányának arcai.

Leslie hozzátette: "Esküvői gyűrűinket a blackpooli Beaverbrooks-tól szereztük be, így magunkon kívül voltunk, amikor felhívtak, hogy nyertünk."


KÖVESS MINKET:


hirdetés
benoit-dare-wPXEQz40f8s-unsplash.jpg

„A párom eljátszotta minden megtakarításunk, most több százezres adósságunk van, de még mindig szeretem”

A nő szerint a kettejük közti bizalmat nemhogy megölte, inkább újraépítette az adósságcsapda.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 24.


hirdetés

Annie Tanner – akinek ez csak az álneve – párja kényszeres szerencsejátékos. Mint sok sportfanatikus, szeretett fogadásokat kötni az esélyes csapatokra hétvégente, vagy csak egyszerűen nyerőgép szimulációs játékokkal játszani online – derül ki a Metro-nak írt levélből.

Nem tűnt neki problémásnak ez a játékkedv, egészen addig, míg adósságba nem kerültek a párja függősége miatt, és ez majdnem véget vetett a kapcsolatuknak.

Először az tűnt fel neki, hogy fogy a közös számlájukról a pénz, és néhány hét alatt 500 fontot (kb. 200 ezer forintot) költött el egy fogadó oldalon. Ekkor közölte vele, nem játszhat tovább.

hirdetés

„Minél többet veszített, annál többet tett fel következő alkalommal, abban reménykedve, hogy visszanyerheti a pénzt, mielőtt rájönnék.”

Az együtt töltött hét évük alatt a férfi körülbelül 3000 fontot (több mint 1 millió forintot) játszott el. A nő többször megfenyegette, hogyha visszaesik, akkor elhagyja.

A legnehezebb része mégis az volt, hogy a partnere hazudott, nem csak a játékkal kapcsolatban, de arról is, hogy befizette a számlákat, így több millió fonttal tartoztak a közüzemeknek. Frusztrálta, hogy melózik egész hónapban, mégse rendeződnek a pénzügyeik.

Több tartozásukat 12 hónapos törlesztéssel oldották meg, amihez hiteleket vettek fel, és hitelkártyákat használtak.

„Nem volt választásunk, több adósságot fel kellett halmozni, hogy fizetni tudjuk a korábbiakat.”

3 év elteltével helyre jöttek a pénzügyi gondjaik. A kapcsolatuk pedig jobb lett, mint korábban volt. Annie szerelmét nem tudta párja függősége se megváltoztatni. Ha valami, akkor a kölcsönös bizalom mindig is stabil dolog volt az életükben, ez segítette őket át a nehéz napokon.

„A bizalomnak minden kapcsolat központjában kell lennie, és ha ez megszakad, akkor olyan nyomot hagy, amely tönkreteszi az egész eddigi belefektetett munkát.”

A történtek óta a pár sokkal őszintébb egymással, és több időt töltenek együtt, mint valaha.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!