Ingyen mozi a város egyik legjobb hoteljében
Az Aria Hotel mozi minőségű vetítőterme március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít.
Szöveg: Vass Adrienn - szmo.hu
2018. november 19.


Az Aria Hotel az egyik kedvenc helyünk a városban. Legtöbbször a High Note SkyBar miatt beszélünk róla, hiszen évről évre varázslatos menüket hoznak össze. Az idei filmes témáért is oda voltunk (Harry Potter, Marilyn Monroe és Drakula - filmek által inspirált ételek és italok a High Note SkyBarban).

Az ízek tökéletesek, és mi imádjuk, hogy ilyen kreatív a tálalás. És idén készültek még egy dologgal, amivel a filmrajongókat igyekeznek lekenyerezni.

A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít.

A Cirko Film a Paterson, Ízlés szerint fűszerezve, Vendégek, Könyvesbolt a tengerparton, Csak a szerelem számít, Kezedben a sorsod és a Férfiak fecskében című filmek bemutatásában működik együtt a szállodával.

A Magyar Nemzeti Filmarchívum a Sose halunk meg és a Macskafogó felújított változatát mutatja be a közös akció részeként.

Van, aki forrón szereti, Casino Royale, Grand Budapest Hotel, A nagy Lebowski, majd Karácsonyra hangolódva az Igazából szerelem – néhány további film az 5.1-es Dolby Stereo technikával felszerelt, földszinti Teatro Aria vetítési listájáról

A 2019. március 31-ig zajló vetítések ingyenesek, de fogyasztáshoz, és a terem 50 főben maximált befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötöttek. Részvételi szándékot a pr@ariahotelbudapest.com címen lehet jelezni. A helyfoglalás érkezési sorrendben, minden kedden 18:30-tól lehetséges, a filmvetítések 19:00-kor kezdődnek.

 

Moziműsor

FILM koktélok

FILM bár ételek


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x