hirdetés
Ilyenek voltak az X-Faktor mentorai, amikor még ők voltak a versenyzők
Radics Gigi még kislány volt, ByeAlex nem mert a nézők szemébe nézni, amikor először feltűntek a képernyőn. Így indult a mentorok pályája.
Kövesdi Miklós Gábor - szmo.hu
2018. november 30.


hirdetés

Javában dübörög az X-Faktor, aminek egyik érdekessége, hogy immár éve óta olyan zenészek ülnek a mentori székekben, akik maguk is tehetségkutató műsorokban tűntek fel. Adta magát az ötlet, hogy idézzük fel az ő szárnypróbálgatásaikat.

Az öreg róka

Gáspár Lacit az abszolút korelnök, hiszen őt láthatjuk és hallhatjuk a legrégebben a mentorok közül, és a maga 39 évével a leg idősebb is közülük, öt évvel veri Puskás Petit és Bye Alexet is. 2003-ban, az első Megasztárban robbant be, amelynek az akkor mindössze 24-éves Laci a harmadik helyig menetelt. Sajnos az első, selejtezőben mutatott produkcióját nem találtam meg, de az alábbi bemutatkozó videójában láthatunk belőle.

Ez pedig ha jól sejtem, az a produkció, amely alapján a Somából, Bakács Tiborból, Presser Gáborból, Pély Barnából és Pierrot-ból álló, zsűri beválasztotta Lacit az élő műsorokba.

2010-ben, az 5. évadban már mint nagy öreg tért vissza, hogy duett partnerként támogassa Kállay-Saunders Andrást.

A megosztó

Puskás Peti mind a nézőket mind a zsűritagokat eléggé megosztotta annak idején. Bár nyilvánvaló, hogy színpadra termett, az ének teljesítménye hullámzó volt. Íme az egyik legelső produkciója.

Nyolcadik helyen végzett, vagyis az ötödik élőadásban esett ki, ami amúgy Queen nap volt. Kontor Tamással párbajozott, ott a Crazy Little Thing

Egy kis bónusz: a harmadik Megasztár döntősei már Gáspár Laci slágert énekeltek

A legfiatalabb

Radics Gigire a legtöbben akkor figyeltek fel először, amikor 2012-ben 15 évesen megnyerte a Megasztár 6. szériáját. Valójában már jóval hamarabb, 2008-ban próbálkozott az akkor mindössze 11 éves lány.

Ekkor a legjobb 200-ig jutott. Két évvel később ismét próbát tett. A 2010-ben mutatott teljesítménye a legjobb 24-ig repítette, ahol Lakatos Yvette-el szemben alulmaradt a párbajban.

2012-ben tehát már rutinos visszatérőnek számított...

És meg sem állt a döntőig.

A későn érő:

Bár kislemezei már jelentek meg korábban, ByeAlex a 2013-as Dalban lett országosan ismert. Az első pillanattól megosztotta a nézőket, és sokan nem bírták feldolgozni, hogy ő nyerte a versenyt. Sok celeb is nemtetszését fejezte ki sőt volt, aki egyenesen megkérdőjelezte a szavazás tisztaságát.

Nem rég az SZM-nak adott exkluzív interjúban Alex így elemezte akkori teljesítményét:

Lesütöttem a szememet, nem mertem a közönségre nézni, zavarban voltam, kapaszkodtam a mikrofonállványba, hamiskásan énekeltem a saját dalomat.

Bónusz: 2013-ban ByeAlex többek között mostani mentortársát, RadicsGigit utasította maga mögé, aki Úgy fáj című slágerével versenyzett.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Charlize Theron bejelentette: kislányként neveli a kisfiát, mert a gyerek úgy akarja
'Nem az én dolgom, hogy döntsek helyette' - nyilatkozta a világhírű színésznő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Az úgynevezett "gender-semleges", vagy "nem-semleges" gyermeknevelés körüli, globális vitának adhat újabb táptalajt Charlize Theron Oscar-díjas színésznő kijelentése. A 43 éves sztár két örökbefogadott gyereket nevel, a most 7 éves Jacksont és a 3 esztendős Augustot. A két kisgyerekről - akik egyébként fekete bőrű, afroamerikaiak - keveset tudni, ám Theron most megtörte a csendet.

A Daily Mailnek nyilatkozva elmesélte, hogy Jackson, aki egyébként fiúnak született, 3 éves korában odaállt elé a következő mondattal: "Én nem vagyok fiú." A színésznő állítása szerint nem érzi úgy, hogy ebben neki anyaként állást kell foglalnia.

"Szülőként csak az a dolgom, hogy szeressem és inspiráljam őket, és segítsem őket abban, hogy megtalálják a helyüket a világban. Hogy ők hogyan definiálják magukat, az az ő döntésük. Tehát két gyönyörű kislány édesanyja vagyok."

A színésznő indokaiért és a fotóért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Álomgázsi: kiszámolták, mennyit kereshet Dallos Bogi az X-Faktor mentoraként
Bár a fizetés üzleti titok, a nagyságrendek kalkulálhatók a korábbi nyilatkozatok alapján. A Pénzcentrum ezekből számította ki a várható összeget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Szerda délben jelentette be az RTL Klub, hogy ki lép a távozó Radics Gigi mentori helyére az idei X-Faktor showjában.

A Pénzcentrum.hu pedig kiszámolta, hogy mennyit kaphat Dallos Bogi a mentori munkájáért.

Bár a mentorok fizetése üzleti titok, a portál szerint korábbi nyilatkozatok alapján nagyságrendeket ki lehet számolni.

Így például 2013-ban kiderült, hogy Tóth Gabi 10 milliót kapott, majd egy évvel később 15 milliót fizettek a mentori munkáért.

Ha a gazdasági növekedést beszámítjuk, akkor elképzelhető, hogy a most következő szériában már akár 15-20 milliót is kaphat az új zsűritag a műsorban való szereplésért.

A lap megjegyzi, hogy a műsorral járó elfoglaltságok miatt Boginak nyilván több más felkérést is le kell mondania, így az onnan származó jövedelmektől elesik.

Az énekesnő már több tévés produkcióban is szerepelt, legutóbb például A Dal című produkció műsorvezetője volt. Már 16 éves kora óta színpadon szerepel, és tisztában van vele, hogy nem tetszhet mindenkinek.

A tehetségkutatóról úgy véli, hogy "lehet, hogy kritizálok majd olyan énekeseket, akik a nézőknek tetszenek, de nem olyan tehetségesek. Aki kritizál, annak el kell viselnie, hogy őt is bírálják" - mondta.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Nánási Pál: 'Én csak egy puncifotós vagyok, aki elvette Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája'
A fotós keményen visszavágott rosszindulatú követőinek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Nánási Pál és Ördög Nóra jelenleg a keleti régió szebbnél szebb tájain töltik mindennapjaikat az Ázsia Expressz című műsor révén. A sztárpár gyönyörű fotókkal nyűgözi le rajongóit Instagramon, ám olykor - a többi influencerhez hasonlóan - ők is teret adnak a reklámnak.

Nánási legutóbbi fotóján egy Swiss DeLaVie italt szorongat, ami, mint kiderült, igencsak böki néhány követője csőrét.

A sztár posztja alatt kommentháború indult, és többen is rátámadtak, amiért szponzorált tartalmakat készít.

Ha kíváncsi vagy a képre és a sztárfotós kommentjére, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Gyönyörű kamaszlány lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyerekéből
Az egykori sztárpár lánya, Nóri már 12 éves.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Szépséges kamaszlánnyá cseperedett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyermeke. A sztárpár válása óta Nóri az édesanyjával él, aki a műsorvezető közösségi oldalain megosztott képei szerint szívesen is fotózkodik vele. Számos anya-lánya képet fedezhetünk fel például Várkonyi Andrea Instagram-oldalán. Nemrég a műsorvezető a 10 éves kihíváshoz kapcsolódóan osztott meg egy képpárt, amin két, lányával közös szelfi látható.

Az első képen Nóri még egészen kislány volt, mostanra azonban már igazi kiskamasz lett belőle:

"10 éve kihívás" ? El sem hiszem, hogy ekkora lett! ❤️?‍?? #10yearchallenge #challengeaccepted #nóriésén #mikorlettekkora #alányomamindenem

2,477 Likes, 31 Comments - Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) on Instagram: ""10 éve kihívás" ? El sem hiszem, hogy ekkora lett! ❤️?‍?? #10yearchallenge #challengeaccepted..."

Várkonyi Andrea egyébként is szívesen posztol közös fotókat lányával. Ebbe a képbe még az anya-lánya páros kutyusa is betolakodott:

Úgy tűnik, valaki beletrollkodott a fotónkba.????‍?#nóriésén #nózikutyus #bichonhavanese #péntekdélután #fotelbanelalvásután

2,299 Likes, 33 Comments - Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) on Instagram: "Úgy tűnik, valaki beletrollkodott a fotónkba.????‍?#nóriésén #nózikutyus #bichonhavanese..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x