hirdetés
Névtelen-7.jpg

Ilyenek voltak az X-Faktor mentorai, amikor még ők voltak a versenyzők

Radics Gigi még kislány volt, ByeAlex nem mert a nézők szemébe nézni, amikor először feltűntek a képernyőn. Így indult a mentorok pályája.
Kövesdi Miklós Gábor - szmo.hu
2018. november 30.


hirdetés

Javában dübörög az X-Faktor, aminek egyik érdekessége, hogy immár éve óta olyan zenészek ülnek a mentori székekben, akik maguk is tehetségkutató műsorokban tűntek fel. Adta magát az ötlet, hogy idézzük fel az ő szárnypróbálgatásaikat.

Az öreg róka

Gáspár Lacit az abszolút korelnök, hiszen őt láthatjuk és hallhatjuk a legrégebben a mentorok közül, és a maga 39 évével a leg idősebb is közülük, öt évvel veri Puskás Petit és Bye Alexet is. 2003-ban, az első Megasztárban robbant be, amelynek az akkor mindössze 24-éves Laci a harmadik helyig menetelt. Sajnos az első, selejtezőben mutatott produkcióját nem találtam meg, de az alábbi bemutatkozó videójában láthatunk belőle.

Ez pedig ha jól sejtem, az a produkció, amely alapján a Somából, Bakács Tiborból, Presser Gáborból, Pély Barnából és Pierrot-ból álló, zsűri beválasztotta Lacit az élő műsorokba.

2010-ben, az 5. évadban már mint nagy öreg tért vissza, hogy duett partnerként támogassa Kállay-Saunders Andrást.

A megosztó

Puskás Peti mind a nézőket mind a zsűritagokat eléggé megosztotta annak idején. Bár nyilvánvaló, hogy színpadra termett, az ének teljesítménye hullámzó volt. Íme az egyik legelső produkciója.

Nyolcadik helyen végzett, vagyis az ötödik élőadásban esett ki, ami amúgy Queen nap volt. Kontor Tamással párbajozott, ott a Crazy Little Thing

Egy kis bónusz: a harmadik Megasztár döntősei már Gáspár Laci slágert énekeltek

A legfiatalabb

Radics Gigire a legtöbben akkor figyeltek fel először, amikor 2012-ben 15 évesen megnyerte a Megasztár 6. szériáját. Valójában már jóval hamarabb, 2008-ban próbálkozott az akkor mindössze 11 éves lány.

Ekkor a legjobb 200-ig jutott. Két évvel később ismét próbát tett. A 2010-ben mutatott teljesítménye a legjobb 24-ig repítette, ahol Lakatos Yvette-el szemben alulmaradt a párbajban.

2012-ben tehát már rutinos visszatérőnek számított...

És meg sem állt a döntőig.

A későn érő:

Bár kislemezei már jelentek meg korábban, ByeAlex a 2013-as Dalban lett országosan ismert. Az első pillanattól megosztotta a nézőket, és sokan nem bírták feldolgozni, hogy ő nyerte a versenyt. Sok celeb is nemtetszését fejezte ki sőt volt, aki egyenesen megkérdőjelezte a szavazás tisztaságát.

Nem rég az SZM-nak adott exkluzív interjúban Alex így elemezte akkori teljesítményét:

Lesütöttem a szememet, nem mertem a közönségre nézni, zavarban voltam, kapaszkodtam a mikrofonállványba, hamiskásan énekeltem a saját dalomat.

Bónusz: 2013-ban ByeAlex többek között mostani mentortársát, RadicsGigit utasította maga mögé, aki Úgy fáj című slágerével versenyzett.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
dekany.jpg

Koós János özvegye döntött: eladja a luxusvillát, ahol 40 évig éltek

Túl nagy egymagának a háromszintes ház. 195 millióért árulja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Több mint három hónapja hunyt el Koós János, özvegye, Dékány Sarolta pedig nehéz lépésre szánta el magát - írja a Blikk.

A házaspár közel 40 éven át élt együtt egy budai villában, azonban Sarolta úgy döntött, eladja 232 négyzetméteres otthonát. A döntés nagyon megviseli érzelmileg, de úgy érzi, nincs más választása.

"Nem vagyok jól, nehéz erről beszélni... Nem állok készen arra, hogy eladjam a házat, de ezt kell tennem – mondta szűkszavúan az énekesnő, aki sírva tette le a telefont. Az özvegy úgy érzi, túl nagy a 6 és fél szobás otthon egymagának.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
szabadosagi-1.jpg

Ismert modell rabolta el Szabados Ági szívét – ő az RTL Klub híradósának új szerelme

Nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Szabados Ági pár nappal ezelőtt rejtélyes fotót posztolt: egy tetovált hátú srác viszi őt a vállán, ezzel láthatólag nagyon boldoggá téve a hírességet, azonban egészen eddig nem tudtuk, ki van a hátulról elkészített fotón.

❤️ Fotó: @zennaphotography ??

2,557 Likes, 115 Comments - Szabados Ági (@szabadosagi) on Instagram: "❤️ Fotó: @zennaphotography ??"

Ám nem kellett sokat várni, és Ági a nyilvánosság előtt is bemutatta új párját. Az RTL Klub híradósa a vörös szőnyegen debütált Peleskey Bencével, akivel pár hónapja találtak egymásra.

˙˙˙uʍop ǝpᴉsdn ǝɯ uɹnʇ

5,251 Likes, 110 Comments - Peleskey (@peleskey) on Instagram: "˙˙˙uʍop ǝpᴉsdn ǝɯ uɹnʇ"

A 37 éves Bence sokaknak ismerős lehet. Néhány éve igencsak felfigyelt rá a modellszakma, Instagramon pedig több mint 90 ezren követik fél- és teljesen meztelen fotóit. Az NLC értesülései szerint Ági új szerelme Algériában nőtt fel, több nyelven is folyékonyan beszél, és egy valóságos világjáró, úgyhogy valószínűleg igencsak izgalmas időszak előtt áll az ifjú pár.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
markli.jpg

Meghan Markle különleges születésnapi ajándékot kap a királynőtől

II. Erzsébet valóban kedvelheti az unokája feleségét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 16.Harmincnyolc éves lesz Meghan Markle, akit ez alkalomból a királynő is megajándékoz, a Mirror azt is megtudta, mivel. A lap azt írja: a királynő néhány napra meghívta a fiatal családot kedvenc skót rejtekhelyére, ahol valódi, születésnapi luxusellátásban részesülnek majd Harry hercegék.

A helyszín a balmorali kastély, ami Skóciában, Aberdeenshire megyében, a Dee folyó mentén áll. A birtokot Viktória királynő és házastársa, Albert herceg vásárolta, és mindmáig ez a királyi család kedvenc nyári rezidenciája.

A kastélyt körülvevő terület generációról generációra szállva fokozatosan gyarapodott és jelenleg több mint 260 négyzetkilométer. Jelenleg is működő gazdaság van a területén, - erdők, megművelt szántóföldek, szarvascsordák, felföldi marhák és pónik tartoznak hozzá.

Sussex hercegnője augusztus 4-én ünnepli 38. születésnapját, vagyis az utazás valamikor abban a hónapban a legvalószínűbb.

Egy forrás azt mondta a lapnak, hogy Sussex hercegének, hercegnőjének és a kis Archie-nak saját szárnya lesz a birtokon, és hagyományos délutáni teára is hivatalosak a királynővel.

A forrás így fogalmazott: "A királynő és Fülöp herceg imádják a párt és természetesen dédunokájukat, Archie-t is, így adott volt, hogy néhány napra meghívják őket Balmoralba. Ez egy nagy megtiszteltetés, ami arra is utal, hogy kedvelik Meghant" - tette hozzá.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
sarkozi-akos-szegedi-evi-festomuvesz-eskuvo-balaton-1000x667.jpg

Sárközi Ákos, a konyhafőnök sztárséfje feleségül vette szerelmét

Instagramon tette közzé a képeket a Tihanyban készült esküvőről.
Nyitókép: Gregory Iron Photography - szmo.hu
2019. június 16.Megnősült Sárközi Ákos séf, a Konyhafőnök sztárja.

Tihanyban, a Balatonnál mondta ki a boldogító igent szerelmével, Évivel együtt.

Az, hogy mindketten szeretik a Balatont, az alábbi húsvéti bejegyzésből is kiderült már:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x