hirdetés
onvezeto.png

Ijesztő: elaludt önvezető Teslájában, a volán mögött a sofőr, útitársa is mellette hortyogott

Bizarr videó örökítette meg az utazásukat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 13.


hirdetés

Simán elaludt az önvezető autója volánja mögött egy férfi, útitársa szintén húzta mellette a lóbőrt. Mindezt videón is megörökítették.

A látvány több, mint borzongató.

Az önvezető autók olyan technológiával működnek, aminek köszönhetően gyakorlatilag csak ellenőrizni kell a folyamatot, nem muszáj benne tevékenyen részt venni, ellentétben a hagyományos kocsikkal.

Ugyanakkor elég nagy óvatlanságra vall, ha az utazás egészében, feltétel nélkül rábízzuk magunkat az autónkra, hiszen figyelni sosem árt.

A váratlan helyzeteket a technika sem képes mindig kezelni.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
cow-4408886_1280.jpg

„Emberfejű” borjú született Argentínában

A mutáns lényről videó is készült.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 12.Túl kicsi orr- és szájnyílása okozta a vesztét annak a borjúnak, amiről a Mirror számolt be. Az állatorvosok szerint feltehetően egy DNS-mutáció miatt fejlődhetett ki az emberarcú állat.

A torzszülött boci alig néhány órával a születése után elpusztult. A tetemről a kis argentin faluban élő farmerek videót készítettek, amit tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlunk.


KÖVESS MINKET:hirdetés
los-angeles-bel-air.jpg

1,8 milliárdért vett villát Los Angeles luxusnegyedében egy magyar curlinges házaspár

Szekeres Ildikó és Nagy György rezidenciájához 3 garázs, szauna és edzőterem is tartozik. Mutatjuk a képet a cikkben!
Fotó: illusztráció, Google Street View kép Bel-Air városrész egyik utcájáról - szmo.hu
2019. szeptember 12."A Los Angeles-i Bel-Air városnegyed a luxus szinonimája, a filmsztárok és egyéb hírességek előszeretettel vásárolnak házat ezen a környéken - írja a 24.hu.

"A Los Angeles Times híre szerint egy magyar curlinges házaspár, Szekeres Ildikó és Nagy György is itt vásárolt magának luxusvillát 6,1 millió dollárért, vagyis nagyjából 1,84 milliárd forintért."

A fél hektáron elterülő birtokhoz tartozik három garázs is. A házban hat hálószoba, nyolc fürdőszoba található, valamint szauna, edzőterem és óceánra néző erkély.

Szekeres Ildikó és Nagy György öt curling vegyespáros-világbajnokságon vett részt, legjobb eredményük a 2009-es ezüstérem volt.

A curling a téli olimpia programjában szereplő csapatjáték, a téli sportok egyike. A játékot két csapat játssza, mindkét csapat nyolc-nyolc követ csúsztathat a jégpályán egy kijelölt kör alakú mezőbe. Az a csapat nyer, amelynek kövei a játékrészek végén a legközelebb esnek a kijelölt kör középpontjához.

A sportágnak magyarított elnevezése nincsen, hazai sportszövetsége az 1989-ben megalakult Magyar Curling Szövetség.

Szekeres Ildikó egy idén februárban készült interjúban a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy a céljuk az, hogy kijussanak az olimpiára.

Via: 24.hu


KÖVESS MINKET:
hirdetés
england-1283439_960_720.jpg

Öngyilkos búcsúlevelet kellett írniuk tizenéveseknek házi feladatként

Az empátia teljes hiánya, vagy a pedagógia mélypontja lehet az a felháborító eset, ami egy angliai középiskolában történt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 12.A több mint 200 éves múltra visszatekintő oxfordshire-i elit iskolában azt kérték a diákoktól, J.B. Priestley A felügyelő látogatása című darabjának elemzése részeként írjanak egy öngyilkosságra készülő fiatal nő nevében búcsúlevelet. A darab konfliktusa egy Eva Smith lány körül bonyolódik, aki nem is jelenik meg a színen, de búcsúlevele és hátrahagyott naplója borítja fel egy nagypolgári család életét, mert kiderül: senki nem az, aminek mutatja magát. Priestley műve 30 éve kötelező olvasmány a brit kiemelt középiskolákban.

A házi feladat óriási felháborodást váltott ki a szülőkből, amely után az iskola vezetése kénytelen volt bocsánatot kérni „az okozott fájdalom miatt” - írta a Daily Mail

Az ügy azután derült ki, hogy az egyik tanuló édesanyja levélben tiltakozott az iskola vezető irodalomtanáránál, a család érintettsége kapcsán is, mivel az ő egyik rokona önkezével vetett véget az életének.

Az anya főleg azt kifogásolta, hogy a feladathoz semmi útmutatást, vagy figyelmeztetést nem kaptak a diákok, egyszerűen nem vettek tudomást a tanárok arról, hogy milyen egy tizenéves mentális egészsége, és mekkora ebben a korban az öngyilkosságra való hajlam.

Az iskola védekezése szerint a feladat azt a célt szolgálta, hogy a diákoknak „szélesebb rálátása legyen a társadalmi felelősségre” de hajlandók voltak „kiigazítani” a leckét.

Az 1912-ben játszódó, inkább társadalmi-bűnügyi drámából nevezhető történetet többször is megfilmesítették, a 2015-ös változatot nálunk is bemutatták a televízióban.

Nem ez az első ilyen eset az utóbbi években a brit iskolákban. 2015-ben egy kenti iskola igazgatója azután szorult magyarázkodásra, hogy a diákoknak arról kellett házi feladatot írniuk: milyen érzés golyót repíteni a fejükbe. Három évvel korábban egy staffordshire-i iskola hozta magát kellemetlen helyzetbe, miután az egyik anya azt hitte, hogy gyermeke búcsúlevele került a kezébe, holott csupán egy házi feladat volt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
roman-horror-vontatas.jpg

Ezúttal vontatási horrorral rukkolt elő egy román jármű

Az ész megáll: busz húzott egy utánfutót, az utánfutó után rakományrögzítővel vontattak egy kocsit, ami húzott egy trélert, rajta egy autóval.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 12.Mostanában többször is megjelentek olyan cikkek, fotók, videó, amelyeken romániai rendszámú "járműszörnyetegek láthatók".

Egymásra pakolta autók, házi barkácsolással megoldott hibajavítás vagy éppen látványnak is borzalmas vontatás láthatók a képeken és felvételeken.

Egy közös bennük: valószínűleg mindegyik közlekedési helyzet szabálytalan.

A Vezess.hu néhány napja írta meg, hogy az M3-ason egy külföldi busz állítólag 80 km/órás sebességgel húzott egy utánfutót, egy ahhoz rögzített furgont mögötte egy trélerrel, rajta kocsival.

"Ezt figyeljétek!

Egy külföldi busz húz egy utánfutót, az utánfutó után rakományrögzítővel vontatnak egy Mercedes Sprintert, ami húz egy trélert, rajta egy Ford Fiestával!"

- írja a videó közzétevője Facebookon.

VIDEÓ: A busz

Tamás Mezey - Ezt figyeljétek! Egy külföldi busz húz egy...

Ezt figyeljétek! Egy külföldi busz húz egy utánfutót, az utánfutó után rakományrögzítővel vontatnak egy Mercedes Sprintert, ami húz egy trélert, rajta...

Most a Főtér.ro írta meg, hogy egy Szatmár megyei autóbusz vontatta így a kocsit.

VIDEÓ: A busz:

Info Trafic 24 - ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII...

ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII DE OAMENI! O filmare a devenit viral în presa din Ungaria cu un autocar cu numere de Satu Mare care a încins...


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x