hirdetés
tothgabi.jpg

Így nézett ki Tóth Gabi a titkos esküvőjén

A terhes énekesnő egy egyedi tervezésű ruhában, szűk családi körben ment hozzá szerelméhez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 19.


hirdetés

A közönségtől távol maradva, titokban ment hozzá Krausz Gáborhoz Tóth Gabi, akinek neve Krausz-Tóth Gabriellára változott az esküvőt követően. A jeles alkalmon mindössze csak néhány családtag volt jelen.

Az énekesnőnek más jellegű tervei voltak az esküvőre, de eredeti elképzelésüket várandóssága miatt elvetették. Csak néhány dologhoz ragaszkodott. Ilyen volt például a hagyományos fehér ruha.

„Gyerekkori álmom volt, hogy egyszer férjhez megyek, földig érő, fehér ruhám legyen, ami – hála a stylistomnak és barátnőmnek, Holdampf Lindának – megvalósult” – írta friss feleséggel készített interjújában a Best. Lindával közösen találták ki stílust. A végső döntés egy hófehér szegecsekkel díszített, csillogó, ejtett vállú menyasszonyi ruhára esett.

hirdetés

Lapozz a képért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Zac10.jpg

Halálos fertőzés támadta meg Zac Efront Pápua Új-Guineán

A színészt karácsony előtt szállították repülőgéppel egy ausztrál kórházba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 29.


hirdetés

Néhány nappal karácsony előtt sürgősséggel kórházba kellett szállítani a High School Musical egykori sztárját, mivel egy tífuszhoz hasonló bakteriális fertőzés támadta meg a szervezetét a Pápua Új-Guineán töltött forgatás alatt - írja a Metro.

A színész éppen a Killing Zac Efron (Megölni Zac Efront) elnevezésű dokumentumfilmet forgatta a szigeten, amiben alap felszereléssel, mindössze egy helyi kísérő segítségével próbál túlélni a vadonban.

A hírek szerint Efront sürgősséggel egy brisbane-i kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát, és karácsonyra már haza is repülhetett családjához az Egyesült államokba.

hirdetés

A baktérium valószínűleg fertőzött vízzel vagy élelemmel kerülhetett Zac szervezetébe, ami kezelés nélkül akár halálhoz is vezethet. A tünetek között szerepel a magas láz, levertség, hasi fájdalom, fejfájás és étvágytalanság.

A színész egyébként már korábban is kipróbálta magát egy túlélőműsorban, amikor 2014-ben a Running Wild with Bear Grylls sorozatban szerepelt vendégként Bear Grylls oldalán. Saját bevallása szerint jól viseli a szélsőséges körülményeket, és igyekszik keresni a kihívásokat az élet minden területén.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
princess.jpg

Erzsébet királynő megszegte a protokollt egyik unokája kedvéért

A királynő azért tett kivételt, hogy támogatást nyújtson Beatrixnak, aki mostanában nagyon stresszes az apját, Andrew herceget körülvevő botrány miatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 30.


hirdetés

A brit királyi családtagok mindennapjainak viszonylag szigorú keretet adnak a protokoll és II. Erzsébet személyes szabályai is. A körömfestéstől az öltözködésen át a tiltott alapanyagokig mindennek részletes regulái vannak, ahogy annak is, hogy kivel, milyen eseményen mutatkozhatnak a királyi család tagjai.

A szabályok pedig mindenkire vonatkoznak, még azokra is, akik hivatalosan még nem is a család tagjai. Vagyis Edoardo Mapelli Mozzira is, aki Beatrix hercegnő vőlegénye.

A protokoll szerint ő még nem vehetett volna részt azon a sétán, ami december 25-én reggel a templomig vezetett a karácsonyi misére, mivel még nem vette el az unokát, így később kellemetlen lehet egy-egy szakítás után, hogy mégis szerepel a fotón.

hirdetés

Ám Erzsébet ezúttal nagyvonalú volt, és megengedte, hogy velük sétáljon Beatrix vőlegénye - szúrta ki a Cosmopolitan.

A lap szerint a királynő azért tett kivételt szabály alól, hogy támogatást nyújtson Beatrixnak, aki mostanában nagyon stresszes az apját, Andrew herceget körülvevő botrány miatt.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
exatlon.jpg

Egymásba szerettek az Exatlon versenyzői, már közös képet is posztoltak

Jelenleg a tanulás és a munka miatt távkapcsolatban élnek, de amikor lehet, együtt töltik az időt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 31.


hirdetés

Kiderült, hogy valóban egy párt alkot az Exatlon Hungary első évadának két versenyzője.

Nemrég egy közös fotót posztolt Salander Dorina az Instagramon, melyen Provoda Jodes-szel látható együtt.

Ha valaki tolong még a napokban a Westendben egy kört, légyszi keresse meg a sapimat a moziban, mert ott hagytam. Ezzel a képpel csak ezt szerettem volna üzenni. Semmi mást. #romantikusvagyok.??♥️

4,603 Likes, 24 Comments - Salander Dorina (@salanderdorina) on Instagram: "Ha valaki tolong még a napokban a Westendben egy kört, légyszi keresse meg a sapimat a moziban,..."

hirdetés

Most azonban a TV2-nek megerősítették, hogy valóban egy ideje szerelmesek egymásba:

˝Jodival - mint egyébként a legtöbb Kihívóval - a verseny után is tartottuk a kapcsolatot.

Ősztől amikor többet voltam Pesten, sokat találkoztunk kettesben és akkor kezdett komolyabbra fordulni a dolog. Jodi mielőtt kiment Dubaiba, meglátogatott engem Grazban és az is nagyon jól sikerült.

Én továbbra is Grazban tanulok, Jodi pedig áprilisig Dubaiban dolgozik. Egyelőre távkapcsolatról beszélhetünk, de amíg itthon van, próbáljuk kihasználni az együtt töltött időt"

- mondta el Dorka.


KÖVESS MINKET:


hirdetés

Greta Thunberg évekig depressziós volt, nem evett és nem beszélt – édesapja árult el titkokat róla

Svante Thunberg szerint a lánya most boldog, és hiába utálják sokan, csak nevet a kritikákon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 30.


hirdetés

Interjút készített a BBC Greta Thunberg édesapjával, aki több titkot is elárult lánya korábbi életéből.

Svante Thunberg elmesélte, hogy

mielőtt a svéd lány elkezdte volna az iskolai klímasztrájkját, 3-4 évig depresszióval küzdött. Ez olyan súlyos volt nála, hogy nem járt iskolába, és nem is beszélt. A szülők viszont akkor ijedtek meg a legjobban, amikor lányuk már enni sem akart.

A családfő ekkor úgy döntött, hogy több időt kell töltenie otthon a lányaival (ugyanis Gretának van egy húga is, Beata. Greta édesanyja, Malena Ernman (aki korábban részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon is) is lemondott több munkát, hogy az egész család együtt lehessen.

hirdetés

Az ezt követő években elkezdtek egyre többet beszélni és többet megtudni a klímaváltozásról, Gretát pedig egyre jobban érdekelte, hogyan lehetne kezelni ezt a problémát.

Még a szüleit is képmutatónak nevezte, amiért ők sem tettek korábban semmit a környezetvédelemért, annak ellenére, hogy sokat beszéltek erről. Az anya végül lemondott arról, hogy repülővel utazzon, az apa pedig áttért a vegán étrendre - ezek már komoly hatással voltak a lányukra.

A család azóta környezettudatosan él, a szülők is támogatják Gretát a célkitűzéseiben. Svante Thunberg el is kísérte lányát az ENSZ klímakonferenciáira New Yorkba és Madridba, ahová vitorlással utaztak.

"Tudtam, hogy amiket teszek, az a helyes. De nem azért tettem mindezt, hogy a Földet védjem, hanem, hogy a gyerekemet megvédjem. Két lányom van, és őszintén szólva csak ők számítanak nekem. Csak azt akarom, hogy boldogok legyenek"

- vallotta be a férfi.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!