hirdetés
dallos-bogi-x-faktor.jpg

Így készül az X-Faktor élő show-jára Dallos Bogi és Bagdi Enikő

A mentor és versenyzője mindent megtesz a sikeres szereplésért, de azért egy kis vidámság is belefér a megfeszített munkába.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 30.


hirdetés

Szombat este lesz az X-Faktor harmadik élőshow-ja. A hat még versenyben lévő énekes közül csak négy juthat tovább a következő adásra.

Az egyik mentor, Dallos Bogi az Instagramon kérte, hogy a mentoráltját, Bagdi Enikőt minél többen támogassák. Azt is leírta, miért:

"Ma este támogassátok Bagdi Enikőt! Hihetetlen utat járt be ez a lány... a gyorsétteremből az X-Faktor színpadára jutott. Nekem ő minden, ami 2019. A hangszíne különleges, ő maga pedig nagyon izgalmas. Ma este már két dallal készülünk, és az első kör után már nagyon szükségünk lesz a szavazatotokra! Boldog lennék, ha Enikő képviselné az összes nőt a TOP4-ben!"

hirdetés

Ma este támogassátok @bagdi_eniko -t! Hihetetlen utat járt be ez a lány...a gyorsétteremből az @xfaktorhun színpadára jutott. Nekem ő minden, ami 2019. A hangszíne különleges, ő maga pedig nagyon izgalmas. Ma este már két dallal készülünk, és az első kör után már nagyon szükségünk lesz a szavazatozokra! Boldog lennék, ha Enikő képviselné az összes nőt a TOP4-ben!❤️

9,276 Likes, 28 Comments - Dallos Bogi ? (@dallosbogi) on Instagram: "Ma este támogassátok @bagdi_eniko -t! Hihetetlen utat járt be ez a lány...a gyorsétteremből az..."

Bogi még az Insta-sztorijában is arról posztolt, hogyan készülnek az esti versenyre Enikővel. Ebből kiderül, hogy a kemény munka közben akadnak vicces pillanatok is, amikor lazítanak, vagy épp egymást ugratják.

Cserébe persze Enikő is megmutatta, ő hogyan látja Bogit.

Sőt a fiatal tehetség, azt is megígérte, hogy

"Ha esetleg továbbjutnék az első körön, esküszöm a második számomnál táncolni fogok nektek".

Ha esetleg továbbjutnék az első körön, esküszöm a második számomnál táncolni fogok nektek.?? #iswear

5,176 Likes, 19 Comments - A Bagdi Enikő (@bagdi_eniko) on Instagram: "Ha esetleg továbbjutnék az első körön, esküszöm a második számomnál táncolni fogok nektek.?? #iswear"

Az élő show-ra pedig nagyon készülnek, még angol órát is vett Enikő.

Az arc komolytalan komoly és @zdrobapatrik a háttérben.

7,031 Likes, 64 Comments - A Bagdi Enikő (@bagdi_eniko) on Instagram: "Az arc komolytalan komoly és @zdrobapatrik a háttérben."

A szombati műsor még izgalmasabb lesz, hiszen újra változtattak a szabályokon. Visszatér a hagyományos nézői szavazás, amit a székes rendszerrel kombinálnak.

hirdetés

KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kulcsar-edina.jpg

Kulcsár Edina férje elárulta születendő kislányuk nevét

Igazán különleges és nem mindennapi nevet választottak a kicsinek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 12.


hirdetés

Kulcsár Edina és férje Szabó András Csuti november elején jelentette be, hogy második gyermeküket várják. A pár jó sokáig titokban tudta tartani, hogy Edina várandós, hiszen a modell-műsorvezető gömbölyödő pocakja már akkor látszott, csak próbálta bő ruhadarabokkal "elrejteni".

Kulcsár Edina már várandóssága felénél jár. Akkor, amikor nyilvánosságra hozták, hogy ismét babát vár, a család és a közeli ismerősök, barátok már tudták, hogy milyen nemű lesz második gyermekük. Nemrég pedig Instagram-oldalukon jelentették be, hogy kislányuk lesz.

hirdetés

A sztárpár követői a baba neme után rendre azt kérdezték, mi lesz a neve a kis csöppségnek, hiszen Edináék több interjúban és posztban is elárulták, hogy sikerült nevet választani a kislányuknak.

Edina viszont néhány napja az Instagram-sztorijában arról írt egy követője kérdésére, hogy egyelőre szeretnék megtartani maguknak a kicsi nevét, ugyanis akkor, elárulták, hogy első gyermeküket Medoxnak fogják hívni nagyon sok negatív kritikát kaptak a névválasztással kapcsolatban. Ezt most egyelőre szerették volna elkerülni, ám úgy látszik mégis megtört a jég.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
tothgabi.jpg

Kiderült, hogy hívják Tóth Gabi kislányát

Az énekesnő és Krausz Gábor babájának nevét a Story magazinban árulták el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 12.


hirdetés

A 24.hu arról ír, hogy Tóth Gabi a pénteken megjelenő Story magazin hasábjain mesél kislánya születéséről.

Annyi már most kiderül, hogy a kislány a Hannaróza nevet kapta.

Tóth Gabi és Krausz Gábor életében gyorsan követték egymást az események. A sztárséf áprilisban kérte meg szerelme kezét, majd a rákövetkező héten kiderült, hogy az énekesnő babát vár.

hirdetés

A terhesség első időszaka nem volt könnyű Gabinak. "Az első három hónapban csak feküdtem, dolgozni sem tudtam, azon voltam, csak éljem túl valahogy ezt az időszakot." - mesélte erről a BEST magazinnak.

Utána sokat javult Gabi közérzete, olyannyira, hogy a Sztárban sztár című leszek! című Tv2-es műsor zsűritagságát is el tudta vállalni. Októberben pedig titokban össze is házasodtak Krausz Gáborral.

"Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt"

- mondta akkor.

A műsorból a terhesség utolsó időszakában kiszállt, és helyét testvére, Tóth Vera vette át.

December elején pedig meszületett Hannaróza.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
patrik.png

Zdroba Patrik: 100 százalékig a lányok tetszenek

Az X-Faktor versenyzője tabuk nélkül válaszolt minden kérdésre VV Zsolti YouTube csatornáján.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 12.


hirdetés

A szakmai kérdések mellett felmerült az is, hogy sokan azt gondolják, Patrik meleg, emiatt pedig saját bevallása szerint nem mer közeledni a lányokhoz.

- Én mindig elmondom, hogy engem nők neveltek kvázi, és nekem ezért vannak ezek a nagyon lányos viselkedési formáim, de 100 százalékig a lányok tetszenek. És egyébként, hogyha nagyon sarkítani kell, akkor a szőke lányok tetszenek. De amúgy a barnák se rosszak.

- És rövid vagy hosszú hajúak?

- Egyébként a hosszú hajúak.

- És hogy csajozol?

hirdetés

- Ja, hát sehogy. Azért nincs senkim. Az van, hogy én ebben félénk vagyok, mert nagyon sokan azt hiszik, hogy az vagyok, és emiatt nem is közelednek annyira a lányok, még ha tetszek is, akkor sem. Meg szerintem én már annyira nagyon úgy vagyok ezzel, hogy tudatában vagyok, hogy ezt gondolják, és ezért sem keresnek, hogyha elém állna egy lány, hogy figyelj már, tök bejössz nekem, szerintem még akkor se fognám fel, hogy bejövök neki.

VIDEÓ: a teljes beszélgetés

Via 24.hu


KÖVESS MINKET:


hirdetés
sztarenki-dora-konyhafonok-vip-1000x560.jpg

Rosszul lett és majdnem elájult Sztarenki Dóra a Konyhafőnök VIP-ben

Régi madárfóbiája jött elő, Rácz Jenőnek kellett talpra állítania.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 11.


hirdetés

Nagyon rosszul lett a Konyhafőnök VIP legutóbbi részében Sztarenki Dóra. A színésznőnek különleges szárnyasok feldolgozása közben jött elő gyerekkori fóbiája, ami miatt rövid időre abba kellett hagynia a munkát, a földre is le kellett ülnie, hogy ne ájuljon el.

"Ez egy gyerekkori fóbiám: egyszer galambok repültek a lakásunkba, nem tudtuk kikergetni őket, és azóta rettegek a madaraktól" - mondta el a színésznő.

"Mikor beálltam a pultba, és ott volt az a sok madár, azt hittem, el fogok ájulni. Éreztem, hogy elkezd sípolni a fülem, hogy veszítem el a kontrollt"

- mesélte.

hirdetés

A versenyzőnek végül Rácz Jenő segített, aki saját egykori hasonló történetével próbálta megnyugtatni. Sztarenki végül tudta folytatni a versenyt, amelyből kedden Sipos Tomi esett ki.

A Fókusz riportja:


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!