hirdetés
x-faktor-ruszo-tibi1.jpg

„Idén senki nem marad éhesen otthon karácsonykor” – reménykedik a X-Faktor győztese, Ruszó Tibi

A családi asztal idén végre bőségesen megtelhet náluk is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 21.


hirdetés

A balogújfalui fiú életében hatalmas változást hozott, hogy ő nyerte a 2019-es X-Faktor. Szegény körülmények között élnek családjával a felvidéki településen. Ez a karácsony viszont más lehet nekik, mint a korábbiak, ugyanis a 12 milliós fődíj megszüntetheti az anyagi akadályokat, amik elválasztják őket a felhőtlen ünnepektől.

„Nálunk az a hagyomány, hogy az összes testvér, unokatestvér összegyűlik, és együtt zenélünk, énekelünk

– mesélte el a Blikkenek Tibike, aki őszintén vallott arról, hogy anyagi körülményeik sose voltak a legjobbak, ami megpecsételte az ünnepi hangulatot is.

A szülei mindig ügyeltek arra, hogy a gyerekeknek jusson valami meglepetés a fa alá, viszont egymást sokszor már nem tudták meglepni. Tibike mióta már felnőtt többször ő maga próbálta apróságokkal szebbé tenni a szülei karácsonyát. Idén se feledkezett meg róluk, de még titkolja, hogy mivel készül szentestére.

hirdetés

Az anyagi hátrányok ellenére minden évben állítottak egy kisebb fát, amit az egész Ruszó család közösen díszít fel. Idén pedig a karácsonyi asztalt is több étel díszítheti, mint az elmúlt években. A tehetségkutató győzelméért pedig Tibi anyukája külön szeretne kedveskedni fiának.

„A rántott hús a kedvencem, de eddig ritkán volt nálunk, Anyukám megígérte, a krumplisaláta mellé idén annyit süt, amennyit szeretnék. Korábban az ünnepeken is kevés étel jutott az asztalra, de idén biztosan több lesz! Bár a nyereményt még nem kaptam meg, van mit ünnepelnünk, szóval remélem, senki nem marad éhes, amikor feláll az asztaltól”

– mondta Tibi, aki a 12 milliós főnyereménnyel biztosan többet tudja ezentúl támogatni a családját. Szóba került, hogy házat vesznek, de még nem döntötték el, hogy Balogújfalun maradjanak-e, vagy a fiú karrierjének fényében a fővárosba költözzenek-e. Hiszen már most rengeteg koncert be van táblázva a naptárába.

Leginkább azt a koncertet várja, ahol versenytársaival, akikkel folyamatosan tartja a kapcsolatot, együtt lépnek majd színpadra december 30-án a Light Clubban az Élőshow Turné keretein belül.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kulcsar-edina-legujabb-terhespocak-1000x661.jpg

Kulcsár Edinát kérdőre vonták a kommentelők, miért vörös hajú és kék szemű a kislánya

Új képeket osztott meg kislányáról, sokan szóvá tették, hogy egyik szülőjére sem hasonlít a gyerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Két új fotót osztott meg két és fél hónapos kislányáról Kulcsár Edina, a kommentelők pedig máris akcióba lendültek - írja a 24.hu. A közeli fotókon ugyanis jól látszik, hogy Nina kék szemű és szőke hajú, miközben szülei mindketten barna szeműek és hajúak, sőt, a kislány öccse, a lassan kétéves Medox is a barna szeműek táborát erősíti. Sok kommentelőt nem hagyott nyugodni a téma, és szóvá is tették, miért nem hasonlít a gyerek egyik szülőjére sem. Az egyik kommentelő kérdezett rá arra, hogy volt-e a családban vörös hajú és kék szemű felmenő, ezt a kérdést Kulcsár válaszolta meg: nincs tudomása róla, ez pedig az eziránt fogékonyakban tovább gerjesztette a rejtélyt.

Volt, aki a klasszikus példát felhozva a postás közreműködését sejtette a gyerekvállalásban, ám Kulcsár kiábrándította: nő a postásuk.

A kételkedők mellett sokan védelmükbe vették a kétgyermekes anyukát, mondván, hogy ilyen a genetika, semmi furcsa nincs abban, ha nem egyezik a szülők és a gyerek szemszíne. Arra is felhívták többen a figyelmet, hogy a babáknak egy éves korukig még megváltozhat a szemszíne, és a haja is beszőkülhet. Volt azonban, aki szerint Kulcsár dédnagyanyjára hasonlít a kislány, az egykori szépségkirálynő pedig nagyon örült ennek az összehasonlításnak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
pinetrtibor-ujbaratno-illyesjennifer.jpg

Tökhintóval vitték végig Budapest utcáin Pintér Tibor szerelmét a születésnapján

Ilyés Jenifert Tenya lovasszínházának társulata énekelve várta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés

Nemrég ünnepelte születésnapját Pintér Tibor szerelme, Ilyés Jenifer. Tenya pedig nem bízta a véletlenre az ünneplést, meglepetés szülinapot szervezett a párjának. Jenifer igazi hercegnőnek érezhette magát, hiszen egy mesebeli tökhintón vitték végig Budapest utcáin.

Pintér Tibor lovasszínházának társulata pedig közösen elénekelte neki a Boldog születésnapot című dalocskát, miközben Jenifer megérkezett a hintóval. Az egészről videó is készült, így azt is látni, hogy Jenifer egy hatalmas rózsacsokorral kiszáll a hintóból. Tenya párja nagyon megilletődött, egy pillanatra még meg is botlott zavarában.

"Szerelmem meglepi szülinapja"

- írta a videóhoz Pintér Tenya.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
toth-andi4.jpg

„Insta vs. valóság” - ilyen Tóth Andi, amikor kiöltözve pózol, és amikor otthon lazít

Egy beállított és egy spontán képet posztolt magáról az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.


hirdetés

Vicces posztot tett közzé Tóth Andi az Instagram-oldalán.

Az énekesnő megmutatta, milyen amikor szépen kiöltözve, kisminkelve fotózzák le, és amikor egy spontán kép készül róla pihenés közben.

"Insta vs. valóság" - írta a posztban.

A valóságot ábrázoló képhez kattints a kép jobb oldalán lévő fehér nyílra.

Insta vs Valóság @sierra_tequila_hu ?‍♀️ #tequila #tequilagirl #latina #hangover

null

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
toth-gabi.jpg

Tündéri fotót posztolt Tóth Gabi éppen ma 7 hónapos babájukról

Hannaróza cuki félmosolyára özönlenek a lájkok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 03.


hirdetés

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor kislánya, Hannaróza büszkén hirdeti egy kis táblácskán, hogy épp ma 7 hónapos.

A már nem is olyan kicsi baba meglehetősen kameraérzékeny, a pénteken posztolt Instagram-fotón még a szeme is huncutul mosolyog.

Nem csoda, hogy fél nap alatt több mint 34 ezer lájkot kapott a kép.

?❤️?⚡️✨

null

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!