hirdetés
eskuvoi-torta-publicdomain-1000x667.jpg

Idegenek is beleszólhatnak abba, milyen legyen a pár esküvője

A menyasszony maga kéri, hogy szavazzanak a netezők a nagy napja egyes részleteiről. Azt is elárulta, miért döntött így.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 03.


hirdetés

Az esküvők szervezését általában vagy a menyasszonyok vállalják magukra, vagy rábízzák egy profi esküvőszervezőre a feladatokat. Egy amerikai nő viszont úgy döntött, hagyja, hogy idegenek is beleszólhassanak abba, mi és hogy legyen a nagy napján.

Jen Glantz a HuffPost oldalán fejtette ki, miért jutott erre a döntésre. Mint írja, sosem volt az a típus, aki már gyermekkora óta álmodott az esküvőjéről. Pedig már egy jó ideje része az életének ez a téma, mivel a saját vállalkozásánál koszorúslányokat lehet bérelni azoknak a menyasszonyoknak, akik nem tudják semmilyen rokonukra vagy barátnőjükre osztani ezt a szerepet. A cégvezető eddig 5 év alatt több mint 100 esküvőn vett részt, amelyek mindegyike más és más volt.

Amikor viszont őt is eljegyezte a párja, kétségbe esett, mert fogalma sem volt, ő milyen lagzit szeretne magának. Ekkor már átoknak érezte azt, hogy sokkal több esküvőn volt már, mint egy átlagember, mert a látottak sokfélesége csak még jobban összezavarta.

Persze beszélt a vőlegényével, Adammel is, aki szintén ugyanolyan tanácstalan volt, mint ő. A családjukból viszont mindenkinek megvolt a véleménye arról, szerintük milyen lenne egy ideális lagzi.

hirdetés

A nő végül egy éjszakai ötletelés során kitalálta, hogy mások, teljesen idegenek meglátásait is figyelembe veszi a szervezés során.

Elindította a Finally The Bride (Végül a menyasszony) nevű oldalt, ahol különböző kérdéseket tesz fel az esküvő egyes részleteivel kapcsolatban, a netezők pedig szavazhatnak a megadott lehetőségek közül.

Például arra, hol és mikor legyen a menyegző, kis vagy nagy mulatságot tartsanak, mennyit költsenek rá, vagy hol rendezze meg a lánybúcsúját.

"Amikor az oldalam életre kelt, megkönnyebbülést éreztem. Izgatottan vártam, hogy mire szavaznak az emberek, és már nem éreztem szükségét annak, hogy minden szabadidőmet azzal töltsem, hogy az esküvőmön agyaljak. Csak egy dolog volt, ami miatt idegeskedtem: mi lesz, ha arra voksolnak, hogy ne legyen pizza a lagzin, mert az a kedvenc ételem"

- írta Jen.

Másnap megmutatta az oldalt a vőlegényének is, aki csak mosolygott, mert neki is tetszett az ötlet.

A menyasszony a közösségi médiában is reklámozta a kezdeményezését, így egy hét alatt több mint 30 ezer szavazat gyűlt össze. Szerencsére többségében olyan válaszokat kapott, amiket szeretett volna. Például az emberek is azt javasolták, hogy ne verjék magukat nagy költségekbe, amit egyébként ő sem tervezett.

Mivel az oldal valóban hasznosnak bizonyult számára, Jen azt tervezi, hogy az esküvőig minden héten feltesz egy kérdést a legapróbb részletekről is, hogy lássa az emberek véleményét. Elárulta, hogy a családja is támogatja ezt.

"Az esküvőnek nem olyannak kell lennie, hogy mindenkinek megfeleljen. Ahhoz hogy ez mégis megvalósuljon, néha ravasznak kell lenni a nagy nap tervezésében"

- vallja a menyasszony.

Címkép: illusztráció (Public Domain Pictures)


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
no-telefon-pixa-1000x666.jpg

Aki nem tudta kifizetni a vacsorát, és akiről kiderült, hogy vőlegény - legrémesebb Tinder-randijairól mesélt egy nő

Egyszer a kevésbé jóképű, leégett ikert fogta ki, egy másik randipartnere pedig rejtélyes módon nem érkezett meg a megbeszélt időpontra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 17.


hirdetés

A 30 éves Emma Louise Sanders az angliai Rainhamben lakik, és mint sokan mások, ő is a Tindert választotta rákeresés céljából. Sok elképesztő alakkal találkozott azalatt a két év alatt, amíg az alkalmazást használta,

köztük egy olyan sráccal, aki annyira le volt égve, hogy fel kellett hívni az apját, hogy fizesse a vacsorájukat.

- írja az EssexLive.

Akiről kiderült, hogy jegyben jár

hirdetés

Emma elmondta, hogy két hetet töltött azzal, hogy ezzel a bizonyos Tinder meccsével beszélgessen, mielőtt telefonszámot cseréltek, randira mentek volna. Miután megtudta a teljes nevét megkereste a Facebookon.

A profilképén ő volt egy másik lánnyal, a borítóképe pedig egy eljegyzési gyűrű volt.

Emma ezután képernyőképet készített a beszélgetésük összes olyan szegmenséről, ahol a férfi azt mondta: bonyolult kapcsolatban él. Ezt elküldte a menyasszonynak, a férfi két nő és két férfi barátjának. A vőlegény barátja még meg is köszönte neki.

A pár kapcsolata ezt követően rendeződött, és még mindig házasodni készültek.

Aki a születésnapja előtti este ültette fel

Emma szülinapja előtti este lett volna egy randija, de kiderült, hogy a férfi nem fog eljönni.

„Üzent nekem, hogy megmondja, úton van” – ennek ellenére nem érkezett meg.

Negyed óra múlva Emma elment cigizni. De ezt követően se ért oda. Egy barátja szerint csak beragadt a dugóba, de telt az idő és nem jelent meg. Nem válaszolt az üzentekre, és a telefonja is hangpostára kapcsolt.

Emma azóta se tudja, mi történt aznap este pontosan.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
aranykopes.png

Egyetlen tökéletes tőmondattal reagálta le húga szakítását a flegma kissrác – százezrek imádják a neten

Túl sok együttérzés nem volt benne, mégis csak mosolyogni lehet rajta...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 26.


hirdetés

12 millió fölötti megtekintésnél jár már az a négy napja feltöltött Twitter-videó, ami egy vicces és egyben aranyos gyerekszáj-aranyköpést rögzített.

Az alaphelyzet mondjuk csöppet sem vidám: egy kislány éppen amiatt sír, mert szerelmi bánata van, szakított vele a barátja. A gyereket édesapja próbálja vigasztalni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

A férfi mintegy magyarázatként mondja is a kislány tesójának, hogy Chris tegnap összetörte a szívét, jelezve, hogy tőle sem ártana egy kis biztatás. Amit azonban a nem sokkal idősebbnek tűnő báty mondott, attól aligha apadhattak el a kislány könnyei, a felnőttek viszont legalább derülhetnek rajta egy kicsit.

A reakció ugyanis ez volt:

hirdetés

"Hát, ilyen az élet."

Itt lehet megnézni a néhány másodperces videót:


KÖVESS MINKET:


hirdetés
eljegyzesi-gyuru-peakpx-1000x666.jpg

Csalódott a menyasszony, mert nem tetszik neki a kétmilliót érő jegygyűrűje – jól lehordták a kommentelők

Sokak szerint nem kellene ilyen hálátlannak lennie a nőnek, aki nem tudja megszeretni az ékszert, amivel a vőlegénye eljegyezte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 27.


hirdetés

Már sokszor bebizonyosodott, hogy nem jó ötlet, amikor a menyasszonyok nyilvánosan panaszkodnak az eljegyzési gyűrűjükről. Például az a nő sem dicséreteket kapott az internetezőktől, aki világgá kürtölte, hogy képes volt eladatni jövendőbelijével a házukat, hogy az árából egy méregdrága jegygyűrűvel kérje meg a kezét.

Most egy hasonlóan nagyravágyó menyasszony verte ki a biztosítékot sokaknál azzal, hogy egy az átlagnál sokkal-sokkal drágább gyűrűvel nem volt elégedett.

A brit nő a Netmums nevű női oldalon mesélt az eljegyzéséről. A párja "a leggyönyörűbb lánykérést" szervezte meg három hónappal ezelőtt Olaszországban, csak egy valami nem tetszett neki: a gyűrű.

hirdetés

"Amikor kinyitottam a dobozt, az első gondolatom az volt, hogy kicsi" - írta.

Ez egyébként 0,8 karátos pasziánsz gyémánt jegygyűrű és nem kevesebb mint 5000 fontba, azaz majdnem 2 millió forintba került.

Hozzátette azt is, hogy a nyaralásuk alatt végig az ékszert nézegette, hogy az első benyomás ellenére megszeresse, a vőlegénye pedig azt hitte, azért teszi ezt, mert annyira tetszik neki. Emiatt most bűntudata van, és nem tudja, hogyan mondja meg a jövendőbelijének, hogy igazából nincs megelégedve a gyűrűvel.

"Mindannyian azt fogjátok gondolni, hogy hálátlan vagyok. De biztosíthatlak titeket, hogy nem, nagyon is szeretem a vőlegényemet. (...) De nem tudom magam túltenni ezen. Megpróbáltam beszélni vele erről, mire ő felidegesedett és azt mondta, hogy olyan gyűrűt adott, amilyet szerettem volna. Tényleg gyönyörű, , és nem kellene hálátlannak lennem, mert ettől rosszul érzi magát. De ez lesz örökké? Viseljek egy gyűrűt egy életen át, ami nem tetszik annyira, vagy próbáljak vele újra beszélni erről?"

- panaszolta el a problémáját a nő.

Tanács helyett azonban inkább hideget kapott, mint meleget. A fórumozók kiakadtak azon, hogy ekkora ügyet csinál ebből a menyasszony, és meg is mondták nekik a véleményüket erről.

"Nagyon sajnálom a vőlegényedet. Az eljegyzési gyűrű a közös jövőtök szimbóluma, nem egy anyagias szimbóluma a te elvárásaidnak. Te mit ajándékozol neki, ami jelképezi a szerelmeteket? Ő mire számíthat tőled?"

"Szerintem is nagyon hálátlannak tűnsz. (...) Ne viselkedj ilyen nagyképűen! Vagy szakíts vele, vagy szeresd ezt a gyűrűt úgy, ahogy azt a személyt, akitől ezt kaptad, de ne panaszkodj rá! Szerintem pénzkidobás volt ez az 5000 font."

"Azta, már bocs, de hogy lehetsz ilyen hálátlan?! Becsülnöd kellene azt, amit ez a gyűrű jelképez: azt a pénzt, energiát és időt, amit rááldozott a vőlegényed arra, hogy megtalálja ezt neked. Azt a gyűrűt, amit szeretettel adott neked. (...) K.pd be és légy hálás azért, amid van!"

Volt azonban olyan is, aki másképp látta a menyasszony dilemmáját.

"Szerintem ez azért van, mert nem szabadna hozzámenned ehhez az emberhez. Ez egy égi jel, az univerzum így próbál téged figyelmeztetni. Nem vagy boldog vele. Minden gyűrű csúnyának fog tűnni, ha nem a jó embertől kapod. Ha ez a gyűrű nem tetszik neked, minden rosszra fog fordulni köztetek. Bontsd fel a jegyességet, ez majd felvidít. Keress egy másik férfit, aki olyan jegygyűrűt ad majd neked, ami majd boldoggá tesz."

Ti mit gondoltok erről?

hirdetés

Forrás: Daily Mail, címkép: illusztráció (PeakPx)


KÖVESS MINKET:


hirdetés
james-hose-jr-6D58t6uZT5M-unsplash.jpg

50 éve házasok – csak egyszer vesztek össze

Nagy-Britannia legboldogabb párjának választották őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 30.


hirdetés

Barry és Leslie Holmes tinédzserként találkoztak, és három nappal Barry születésnapja után, 1969-ben házasodtak össze. A férfi azt mondta „ez volt a legjobb ajándék, amit valaha is kérhettem”.

Azóta egyszerűen elválasztatlanok, és mindent közösen csinálnak. Együtt utaznak, közösen esznek, megosztják a boldogságukat, a humorérzékük is passzol a másikhoz - írja a Mirror.

72 éves Leslie azt mondta: „Mindig befejezzük egymás mondatatait, és nevetünk egymáson.”

hirdetés

Még mindig az az érzés hajtja őket, amit akkor éreztek, amikor először meglátták egymást.

Az emberek mindig azt kérdezik tőlük, hogy ez hogy működhet ilyen sokáig, de ők erre csak vissza kérdeznek: „Már hogy ne működne?”

Életükben egyszer vesztek össze, és akkor is még igazán fiatalok voltak. Akkor költöztek össze, és vettek egy új kanapét.

„Barry dolgozott, úgyhogy én mentem el érte, de nem volt abban a színben, amit kiválasztottunk” – mesélte Leslie – „Barry úgy döntött, hogy akkor a régi használt kanapéval költözünk, aztán másnap elment, és vett egy újat.”

A párnak két gyereke van: Tracy és Amanda, valamint négy unokájuk.

A hét nagy részét együtt töltik leszámítva azt a két napot, amikor Barry dolgozik, és egy fél napra elmegy golfozni. A leghosszabb idő, amit külön töltöttek az két hét volt, amikor Barry a munkájával kapcsolatos továbbképzésre ment.

A Lancashire-i Fleetwood párját az Anglia legboldogabb párának nevezték, miután beneveztek a Beaverbrooks ékszerészet által szervezett versenyre. Így ők lesznek a cég poszterkapányának arcai.

Leslie hozzátette: "Esküvői gyűrűinket a blackpooli Beaverbrooks-tól szereztük be, így magunkon kívül voltunk, amikor felhívtak, hogy nyertünk."


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!