"Hülyének fogod érezni magad holnap" - így állt tökéletes bosszút az arrogáns vásárlón egy eladó
Hát, nem egy szeretetteljes karácsonyi sztori, de mi jót mosolyogtunk.
Independent. Fotó: Pexels - szmo.hu
2018. december 15.A sztorit az amerikai Alabama államban élő Sarah Bélanger Demaneuf tette közzé a Facebookon, és már eddig 25 ezren lájkolták, és két és fél ezren osztották meg. Sarah egy 17 évvel ezelőtti "karácsonyi bosszút" idézett fel. Akkoriban egy lakásdekor boltban dolgozott eladóként, ahol közvetlenül karácsony után minden karácsonyfadíszt leértékelve árultak. A posztban is lefényképezett csillag-dísz darabja 50 centbe került (még mai árfolyamon is csak 140 forint).

Sarah elmondása szerint bement az üzletbe egy nő, aki egy méregdrága Bentley-ből szállt ki, és nagyon jól volt öltözve, tehát tehetősnek tűnt, és le akarta alkudni a dísz árát a felére, tehát 25 centre. Sarah mondta, hogy ennyire olcsón azért mégsem adná, így is nagyon méltányos az ára. A nő állítólag teljesen kikelt magából, és Sarah fejéhez vágta, hogy neki egy ismerőse a közeli áruházban dolgozik, és tőle azt az információt kapta, hogy másnapra az összes ilyen díszt 90 százalékkal leértékelik. Az eladó azt válaszolta, hogy lehet, de ma még ez az ára, és van belőle tizenkét darab, lehet, hogy megveszik.

"Kizárt, hogy mind a tizenkettőt megvegyék. Holnap visszajövök, te meg hülyének fogod érezni magad!" - vágta Sarah fejéhez fennhangon a nő, és kivonult.

Sarah állítólag annyira dühbe gurult, hogy fogta magát, és ő maga felvásárolta mind a tizenkét csillagdíszt. Sőt, körbetelefonálta a környék összes hasonló üzletét, és mindenhol megvette ezt a típusú díszt.

"30 dollárt költöttem összesen (8600 forint), de életem legjobb karácsonyi bevásárlása volt" - írta Sarah, aki szerint mindent megért neki az arrogáns vásárló döbbent arca, aki másnap reggel visszajött, és Sarah közölte vele, hogy egész Észak-Alabamában nem talál olyan boltot, ahol ezt a díszt bagóért megvehetné, ugyanis az összes elkelt. De azt persze nem mondta meg, hogy ő vásárolta fel.

Sarah azzal zárta a posztot, hogy a díszeket a barátainak ajándékozta, de egyet megtartott magának, hogy emlékeztesse a "nemes bosszúra", amely azóta is megmosolyogtatja. A kommentelők többsége gratulált a nőnek, ám volt, aki szerint épp az a baj, hogy a karácsony már rég nem a szeretetről szól, hanem az acsarkodásról, amire ez a történet is jó példa.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x