Hosszú időre elbúcsúzik a közönségtől a Wellhello
A népszerű zenekarral legközelebb tavasz végén találkozhat a közönség, és összesen csak 20 koncertet vállalnak idén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 02.Mint kiderült, a csapat legközelebb csak tavasz végén áll színpadra, így a rajongóknak egészen május végéig várniuk kell majd, hogy találkozzanak kedvenceikkel. Ráadásul az elmúlt évek végtelen koncert-áradatával ellentétben 2019-ben csupán 20 koncertet vállalnak majd.

"Zúzda volt az elmúlt pár év, az idei inkább a dalírásról fog szólni"

– árulta el közösségi oldalán az énekes, illetve az is kiderült, hogy szólódalokkal is készül idén, amik közül egypár heteken belül megjelenik, később pedig egy egész lemez követi majd. Emellett egy ötrészes videóbloggal is készül, ami már az utómunkálatoknál tart.

A zenekar Instagram-oldalán is meghirdette az átmeneti búcsút:

"Hát eljött ez az idő is. Most el kell búcsúzzunk a srácoktól egy rövid időre, hiszen májusig egy kis „pihenő” következik nekik. (Ami nem is nagyon a lazításról fog szólni mert sok sok minden fog jövőre változni amit el kell nekik tervezni / készíteni / próbálni.

Ez az év is csak a hajtásról szólt náluk, rájuk fér a pihenő! 2019-ben összesen 20 (!) koncertet fognak elvállalni, amik inkább a fesztiválokon kerülnek majd megrendezésre. Májusig, ha minden igaz, új dalok is fognak megjelenni. Márciusban a Red Bull Pilvakeren láthatjátok majd Tomit és Lacit fellépni, addig nem.

Nektek srácok pedig annyit tudunk mondani, hogy a munka mellett pihenjetek lehetőleg sokat! Nem szeretnénk, ha valami bajotok esne a túlhajszoltság miatt! Várunk vissza titeket májusban! Nehéz lesz nélkületek kibírni ezt a pár hónapot, de ezt meg kell érteni mindenkinek! Köszönjük hogy vagytok nekünk! Szeretünk benneteket! ONE LOVE" - tudhatta meg a nagyközönség Instagram-oldalukon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hát eljött ez az idő is. Most el kell búcsúzzunk a srácoktól egy rövid időre hiszen májusig egy kis „pihenő” következik nekik. (Ami nem is nagyon a lazításról fog szólni mert sok sok minden fog jövőre változni amit el kell nekik tervezni / készíteni / próbálni. Ez az év is csak a hajtásról szólt náluk, rájuk fér a pihenő! 2019-ben összesen 20 (!) koncertet fognak elvállalni amik inkább a fesztiválokon kerülnek majd megrendezésre. Májusig ha minden igaz új dalok is fognak megjelenni. Márciusban a Red Bull Pilvakeren láthatjátok majd Tomit és Lacit fellépni addig nem. Nektek srácok pedig annyit tudunk mondani hogy a munka mellett pihenjetek lehetőleg sokat! Nem szeretnénk ha valami bajotok esne a túlhajszoltság miatt! Várunk vissza titeket májusban! Nehéz lessz nélkületek kibírni ezt a pár hónapot, de ezt meg kell érteni mindenkinek! Köszönjük hogy vagytok nekünk! Szeretünk benneteket! ONE LOVE❤️ | @diazbeats @fluortomi @bazsisax @victorio_fresa @felician.kovacs @felician.official @belabudaidrums @_tamas.koros | ?❤️ (Sikerekben gazdag boldog boldog új évet kívánok mindenkinek!!)

@ wellhello_elnokei_ által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x