hirdetés
szomorukisfiupiya.jpg

Horror: megcsonkította saját 3 éves fia nemi szervét egy amerikai nő

A kisfiúra rettenetes állapotban találtak rá, a sérülések mellett súlyosan alultáplált volt. A részleteket csak erős idegzetűeknek ajánljuk!
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. október 06.


hirdetés

Egy 29 éves nyugat-virginiai nő elhanyagolta és bántalmazta 3 éves kisfiát, emellett a szükséges orvosi ellátást sem biztosította számára - írta meg a brit Mirror.

A gyermekre a helyi rendőrök találtak rá anyja lakásában, súlyosan alultáplált állapotban, mindössze tíz kilót nyomott.

Alsóneműn kívül nem volt rajta más öltözet, az arcán zúzódások voltak és a nemi szerve is megsérült.

Utóbbival kapcsolatban a rendőröknek elárulta, hogy anyja egy fogóval "bántotta őt".

Emellett azt is elmondta, hogy gyakran éhezett a szobájába zárva, onnan nézte végig, amint a többiek esznek, mert "nem rajta volt a sor".

A gyermeket azonnal kórházba szállították.

A nő állítólag drogot árusított a lakásában, ügyében hamarosan vádemelés indul.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tiszaug2.jpg

Ketten meghaltak, amikor frontálisan ütközött a Suzuki egy kamionnal előzés közben

A rommá tört kocsiban utazó 15 éves lány és 45 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
MTI, police.hu - szmo.hu
2019. október 05.Tiszaug külterületén délután egy Suzukival közlekedett egy 21 éves békéscsabai férfi. A főút 33-as kilométerénél áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba azért, hogy az előtte haladó járműveket megelőzze, ám a manőver közben összeütközött a szemből érkező kamionnal.

A baleset következtében a Suzukiban utazó 15 éves lány és 45 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A sofőr és a mögötte ülő 11 éves gyermek súlyosan megsérült.

A baleset körülményeit még vizsgálják.

Lapozz képekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
utya.jpg

Levágta tacskója lábait egy amerikai tinilány, majd azt hazudta: maguktól estek le

Buddy most már szerencsére jobban van. Adománygyűjtést is szerveztek neki, hogy mihamarabb felépülhessen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.A Buddy névre hallgató tacskóra egy luisianai lakókocsiparkban találtak rá, súlyos sérülésekkel a hátsó lábainál, amik úgy tűntek, hogy le lettek fűrészelve. Buddy egy helyi állatmenhelyre került, a kutya megtalálója pedig értesítette a város sheriffjét az esetről.

Buddy jelenleg jól van a menhely tájékoztatása szerint, és sikerült olyan stabil helyzetbe hozni az állapotát, hogy jövőhét hétfőn sor kerülhet a műtétjére.

A St. Tammany Egyházközségben történt eset felgöngyölítése még folyamatban van, a helyi nyomozóknak viszont a következőkre sikerült fényt derítenie.

A tacskót az év elején februárban eltalálta két golyó, amit gazdái be is jelentettek a rendőrségen, azonban az állat nem kapott megfelelő orvosi ellátást, a golyók benne maradtak. Emiatt Buddy részleges bénulást szenvedett és nem tudta használni a hátsó lábait, ami miatt azokat maga után húzva sebeket szerzett.

A tacskó gazdái egy 50 éves nő és lánya, akik azt hazudták a rendőröknek, hogy a kutya lábai azért estek le, mert túl erősen kötözték be az állat sebesüléseit. Ezt a rendőrök természetesen nem hitték el, az állatorvosi vizsgálat megállapította, hogy a kutya hátsó lábait szándékosan és hozzá nem értően távolították el.

A rendőrök az esettel összefüggésben letartóztatták a 17 éves lányt, aki a floridai fiatalkorúak börtönébe került, és édesanyját is, akiszabad lábon védekezhet.

Buddy kezelésére az őt befogadó menhely adománygyűjtést is szervezett, ahol folyamatos tájékoztatást adnak a kutya állapotáról és kommentelők százai szorítanak az állat felépüléséért.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
jatszoter.jpg

Botrányba fulladt az új játszótér átadása, egymásnak mentek a képviselők Újbudán

Múlt csütörtökön leszakadt az egyik napvitorla, az ellenzékiek szerint a rossz kivitelezés miatt, a fideszesek szerint az ellenzék rongálta meg. Per lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 05.Félkész játszóteret adott át a fideszes önkormányzat, ezt állítják az újbudai ellenzéki képviselőjelöltek - hangzott el az RTL híradójában. Múlt csütörtökön leszakadt az egyik napvitorla, az ellenzékiek szerint a rossz kivitelezés miatt. A kerület fideszes képviselője viszont azt állítja, pont az ellenzéki képviselők rongálták meg a felfüggesztést, és ezért feljelentést tett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
blaha_wikip-min-1000x667.jpg

Összevert egy idős embert, majd kirabolta és még a ruháját is elszedte tőle

A Blaha Lujza téri aluljáróban a férfi ököllel arcon ütötte, lefejelte és megrúgta áldozatát.
Police.hu, Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2019. október 05.A rendőrségre 2019. október 4-én 2 óra 38 perckor bejelentés érkezett, hogy a Blaha Lujza téri aluljáróban

egy férfi ököllel arcon ütött, lefejelt és megrúgott egy idős embert, majd elvette a ruháját és a pénztárcáját.

A józsefvárosi rendőrök két perc alatt a helyszínre értek, és elfogták a 47 éves budapesti K. Vilmost, valamint a sértetthez mentőt hívtak.

A rendőrök a férfinál megtalálták a sértett ruháját, illetve pénztárcáját a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt. A mentőszolgálat munkatársai az idős férfit kórházba szállították.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x