hirdetés
Hoppá: Jennifer Lopez kislánya szinte leénekelte a színről anyukáját
Alicia Keys egyik számát adta elő a 11 éves Emme – na de hogy!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 13.


hirdetés

Jennifer Lopez legújabb legújabb vlogjában mutatta meg mit csinál egy show előtti héten, és programjainak része volt az énekóra is. Miután J.Lo gyakorolt egy kicsit a zongoránál, megérkezett 11 éves lánya, Emme, akitől Lopez azt kérte: énekeljen Alicia Keys-t.

Ez meg is történt, az internet népe pedig azóta is csodálkozik, mert J.Lo lányának szuper hangja van.

Ebben a videóban hallható Emme, valahol a negyedik perc után:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ez rejlik a csillogás mögött: a Victoria's Secret angyalainak durva szabályokat kell betartaniuk
Kemény munka és rengeteg elvárás – Palvin Barbinak is így kell élnie. Most bepillanthatsz a kulisszák mögé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 12.Az 1995-ös kezdetek óta az Angyal-státusz a Victoria's Secret-modellek álma, amit nemrég a magyar szupermodell, Palvin Barbara is megkapott. A Business Insider most annak járt utána, milyen feladatokkal jár megtisztelő szerepkör.

Ahhoz, hogy valaki a cég angyalává váljon, nemcsak szépnek kell lennie, hanem megfelelő személyiséggel is rendelkeznie kell, és szuper elkötelezettnek lenni a márka iránt. A szerep betöltéséhez nem elég, ha valakinek jó a genetikája.

A fitnesz például része a munkának, ami mindennap legalább egy edzést jelent, a bemutatók közeledtével inkább kettőt.

Adriana Lima egy korábbi interjúban, 2017 szeptemberében azt mondta:

"Minden nap az edzőteremben vagyok. Ha véletlenül mégsem vagyok az edzőteremben, akkor valahol biztosan tornázom, akár a hálószobámban."

A tökéletes külső mellett fontos az elköteleződés és az értékesítés támogatása. A Victoria's Secret egy üzlet, és az ő céljuk is a bevételszerzés. A Victoria's Secret marketing igazgatója, Ed Razek azt is tudja, hogyan kell ennek megtörténnie: 20 éve dolgozik a céggel, és biztos benne, hogy jól látja, ki fogja megfelelően képviselni a márkát.

Azt mondja, lényeges, hogy a kiválasztott lányok a szépség mellett szimpatikusak is legyenek, főleg a nőknek, akik a vásárlók 99%-át teszik ki.

"A nőknek azt kell mondaniuk amikor rájuk néznek, hogy " én is szeretnék így kinézni, szeretném ezt a magabiztosságot és erőt"- mondja a szakember.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Egyetlen mozdulattal alázta szénné ellenfelét Cristiano Ronaldo a magassága miatt
A focista a találkozón szóváltásba keveredett a Roma egyik védőjével, a 173 centiméteres Alessandro Florenzivel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 13.Csúnyán megalázta ellenfelét egy olasz bajnokin Cristiano Ronaldo, aki játékostársa magasságán élcelődött - szúrta ki a Blikk.

A Roma és a Juventus vasárnap csaptak össze az olasz élvonal legutóbbi fordulójában, a végeredmény pedig 2-0 lett a fővárosi csapat javára.

A közel 1,90 magas Ronaldo a találkozón szóváltásba keveredett a Roma egyik védőjével, a 173 centiméter magas Alessandro Florenzivel. Ronaldo erre mutogatni kezdett a futballistának célozgatva ezzel a arra, hogy túl alacsony.

Videó is készült az esetről:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kiderült, kiről kaphatta nevét Harry herceg és Meghan Markle kisfia
A picinek két különleges nevet is szántak a szülei, és úgy tűnik, mindkettőt megható okból választották.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 12.Május 6-án a reggeli órákban megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke. Azt már a születésének napján elárulták, hogy a hercegi párnak kisfia született, de a picit csak két nappal később mutatták meg a nyilvánosság előtt. Még ezen a napon bejelentették a kisfiú nevét is. Harry herceg és Meghan Markle fia az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta. Ebből többek között az is kiderült, hogy a kicsi egyelőre nem kapott rangot dédmamájától, II. Erzsébet királynőtől.

Meghan és Harry ugyanakkor többször is szép, olykor megható gesztussal éltek kisfiúk születésével kapcsolatban. Például értesítették Harry herceg elhunyt édesanyjának, Diana hercegnőnek a családját is a baba születéséről és az is kiderült, hogy a pici második neve pedig édesapjához köthető.

Az Archie név viszont egyáltalán nem megszokott a királyi családban, de most kiderült, miért választhatták pont ezt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ritka pillanat: Victoria Beckham gyerekkori fotót mutatott magáról, anyukájával pózol
A fotót anyák napja alkalmából osztotta meg. Felismernéd?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 12.Sokféle helyzetben láthattuk már Victoria Beckhamet, de a gyerekkoráról nem igazán posztol fotót az Instagram-oldalára. Az utóbbi időben viszont kivételt tett, ugyanis néhány hét leforgása alatt kettő gyerekkori képet is posztolt magáról.

Az énekes-divattervező ugyanis idén kétszer is felköszöntötte az anyukáját anyák napja alkalmából. Először március 31-én, hiszen Victoria Angliában született, ott pedig akkor ünneplik az anyák napját. Néhány hete egy olyan fotót osztott meg, amin még egészen pici baba volt és az anyja tartotta a kezében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Mother’s Day @jackie.adams_ x I love u so so much xxxxx Kisses x

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Victoria Beckham viszont ma sem feledkezett meg az anyák napjáról, hiszen az Amerikai Egyesült Államokban a mai napon ünneplik az édesanyákat és ismét posztolt egy közös fotót az anyukájával, ezen a képen viszont már idősebb és felismerhetőbb volt.

Ha kíváncsi vagy a képre is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x