hirdetés
fejfajas-wiki-1000x651.jpg

Egy hónapig fájt a feje egy nőnek - sokkolta, amikor kiderült, a párja okozta a fájdalmait

Az amerikai nőnek memóriazavara is volt, de fogalma sem volt, mitől. Végül kiderült, hogy a barátja erőszakossága állt a tünetek hátterében, amit a férfi hosszú ideig titkolt előtte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 27.


hirdetés

Döbbenetes esetről számolt be a CNN. Nagyon elfajult egy amerikai pár veszekedése, annyira, hogy a nőnek egy hónapig fájt a feje utána - nem véletlenül.

A Georgia államban élő Nicole Gordon a barátjával, Jerrontae Cainnel utazott a kocsijában, amikor vitatkozni kezdtek.

A nő egyszer csak azt látta, hogy betört a vezetőoldali ablak, majd minden elhomályosult.

Amikor magához tért, már a férfi autójában ültek, és épp a barátja édesanyjához tartottak. Észrevette, hogy sérülés van a fején, de azt hitte, ezt az ablaküveg szilánkjai okozták neki.

Az eset után Nicole a férfi anyjánál volt egy hónapig, ezidő alatt pedig

hirdetés

folyamatosan fájdalmas fejfájás gyötörte, memóriazavara volt, és nehézkesen tudott beszélni.

Csak a következő hónapban vitte el orvoshoz egy barátja, ahol kiderült, mi okozta a komoly és tartós fájdalmakat.

Az atlantai orvosok ugyanis egy pisztolygolyót találtak a koponyája hátsó részén. Ha ez nem lett volna elég sokkoló, a golyó pont úgy helyezkedett el, hogy ha kiveszik, a nő meghalhatott volna.

A kórház rögtön értesítette a rendőrséget, akik meghallgatták a nőt. Nicole annyit mondott, hogy nem emlékszik arra, hogy meglőtték, de elmesélte azt, hogy egy hónappal korábban volt egy autóbalesete, amikor fának ütközött a kocsijával. Mint mondta, csak arra emlékszik, hogy kitört a vezetőoldali ablak, azután már semmire.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
connie_white.jpg

Kínos fotóbaleset: későn vette észre a skót lány, hogy mi van a lába között a szülinapi képén

Egy kommentelő hívta fel a figyelmét arra, hogy valami nem stimmel a dögös ünneplős fotóval.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Büszkén posztolta 22. születésnapján készült fotóit az Instagramra a falkirki Connie White, de álmában nem gondolta volna, hogy az egyik miatt világhírű lesz, írja a Daily Record. Pedig ez történt.

A szóban forgó képen a skót lány a tükörnek háttal állva pózol mezítláb egy vadító vörös miniruhában.

A fotósnak sikerült épp olyan szögből elkapni a dögös pillanatot, mintha valami extra dolog is lenne a fiatal nő combjai között.

Mutatjuk:

A kép alapján teljesen úgy néz ki, mintha a csinos nő miniszoknyája alól egy kis híján térdig érő pénisz kandikálna ki. Pedig valójában nem ez történt.

hirdetés

Mutatjuk a pillanatot még közelebbről:

Ezen a képen már jól kivehető, hogy valójában a lány meztelen vádlija és sarka látható a tükörben hátulról. De épp olyan szerencsétlen szögben sikerült megörökíteni, mintha valami egészen nem oda illő himbálózna a formás combok között.

Az instagramozók természetesen azonnal felkapták a képet, ami szélsebesen terjedni kezdett az interneten. Hiába szedte le a fotót röviddel a posztolás után Connie White, addigra már késő volt.

"Nem hiszem el, hogy posztoltam ezt az Instagramra, és valaki kommentelt, hogy úgy nézek ki, mintha egy pénisz lenne a lábaim között"

- írta viccesen ezt már a Twitterre a pórul járt szülinapos. A posztot azóta 25 ezernél is többen kedvelték, és 250-nél is több hozzászólás gyűlt össze a fotó alatt.

A lány közben az Instagramról leszedett eredeti kép helyére egy szerkesztett változatott töltött fel, ahol a lábai között már nem látható a kellemetlenséget okozó testrész:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ur gs 22

Connie White (@connieiwhite) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
karacsony-ajandek-disz-pxfuel.jpg

Asztrológus: „Fantasztikus karácsonyunk lesz”, a koronavírus ellen viszont ne várjunk vakcinát

Azt is megjósolta, mi várható az amerikai elnökválasztás kapcsán, és mikor fog véget érni a klímakrízis.
Illusztráció: PxFuel - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Jessica Adams egy ismert asztrológus Nagy-Britanniában, akinek már több korábbi jóslata is bejött - legalábbis állítása szerint.

• 2017-ben például "előre látta", hogy a brit királyi család hercegei között feszültség lesz. Vilmos és Harry viszonya valóban nem olyan már, mint régen, ezt ők is elismerték.

• 2019-ben megjósolta, hogy egy vírus padlóra küldi majd a világot, és ehhez időpontot is kötött, 2020. január 10-ét. Ezen a napon halt meg az első koronavírusos beteg a kínai Vuhanban. Jessica már februárban teljesen átalakította az életét a járvány miatti korlátozásokra készülve, és arra biztatta az embereket is, hogy spóroljanak, mert ínségesebb idők jönnek.

• A 2020-as amerikai elnökválasztás kapcsán "megérezte", hogy lesz egy "októberi meglepetés", ami Trump kampányának lefelé ívelését idézheti elő. Ehhez is megjelölt egy dátumot, október elsejét. Ezen a napon derült ki, hogy az elnök koronavírusos.

Az asztrológus most ismét elmondta, mire számít a következő hetekben, hónapokban (persze azért kezeljük fenntartásokkal a jóslatait).

hirdetés

Szerinte 2020 eddig olyan, mint Edvard Munch Sikoly című festménye, viszont a karácsonyi időszak szuper lesz, és még inkább összehozza a világot.

"Lesz karácsony, ráadásul fantasztikus karácsony. Három nappal szenteste előtt kezdenek majd el változni a dolgok. Olyan ciklusokat láthatunk majd, amelyekre évtizedek óta nem volt példa: minden a barátságról és a globális biztonságról szól majd. Végre összefog az egész Föld"

- nyilatkozta Adams a Daily Mailnek.

Úgy látja, a távolabbi jövőben is szemtanúi lehetünk annak, hogy minden megváltozik a világon.

Szerinte egy olyan ciklus közepén vagyunk, amely nagyon hasonló a második világháború időszakához (a háború nélkül), és amely 2026-ban fog véget érni. Szerinte egy teljes átalakuláson megy majd át az egész világ.

Azt is megjósolta, hogy

a klímakrízisnek is 2026-ban lesz vége, a koronavírus ellen pedig szerinte nem lesz vakcina, ezért meg kell tanulnunk együttélni a kórokozóval, úgy, mint pl. az AIDS-szel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
orionidak.png

Jön az ősz legnagyobb csillaghullása: ekkor lesz érdemes figyelni az égboltot

Ha tiszta lesz az ég, óránként akár 10-20 hullócsillagot is ki lehet szúrni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Minden évben október 2. és november 7. között lehet megfigyelni az Orionidák meteorrajt az égen, a csúcspont hagyományosan október 21-re és 22-re esik, írja az EarthSky.

A meteorraj valójában a Halley-üstökös törmelékfelhője, melyet leginkább a hajnali órákban érdemes nyomon követni:

ilyenkor akár óránként 10-20 hullócsillagot is ki lehet szúrni tiszta idő esetén, kevésbé fényszennyezett helyeken.

Ezek végül a légkörbe érve a Föld felszínéhez képest 100 kilométeres magasságban teljesen megsemmisülnek.

Persze ideális körülmények között is sasszeműnek kell lenni, ugyanis a rendkívül gyors meteorok másodpercenként 66 kilométert tesznek meg. Ráadásul szabad szemmel csak akkor szúrhatjuk ki a hihetetlen tempóban száguldó űrköveket, ha a kiindulási ponthoz képest már legalább 30 fokos szöget zárnak be, ellenkező esetben nem lesznek láthatók az égbolt minden irányába szanaszét szóródó hullócsillagok.

hirdetés

Ahogy minden, évente újra látható meteorraj, úgy az Orionidák is arról a csillagképről kapta a nevét, ahonnan látszólag kisugároznak. Az október közepi-végi hullócsillagok radiánsa ezek alapján valahol az Orion csillagképben található.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
edzoterem_konditerem_unsplash.jpg

Egyházzá nyilvánította magát egy lengyel edzőterem, hogy ne kelljen bezárniuk a járvány miatt

Az idősek tanácsa már meg is tartotta az első közös vallásgyakorlatokat.
Képünk illusztráció, fotó: Unsplash/Danielle Cerullo - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Kreatív módját választotta egy krakkói edzőterem vezetősége, hogy ne kelljen bezárniuk a Lengyelországban bevezetett korlátozások miatt, írja a New York Post.

Az Atlantic Sports Klub a Facebookon közölte, hogy a koronavírus-járvány miatti legújabb szabályozások miatt a jövőben egyházként folytatják tevékenységüket.

"Mivel a fitneszórák nem engedélyezettek, ezért mától vallási összejöveteleket kínálunk az Egészséges Test Egyházának tagjai számára"

- írják a szombat reggeli posztban.

Ennek megfelelően az edzőterem igazgatója a klub edzőit "az idősek tanácsának" nevezi a bejegyzésben.

hirdetés

Szombaton két edző, vagyis "a felvilágosultak" a poszt szerint már meg is tartották az első különleges vallási eseményeket.

A bejegyzésben arról is írnak, hogy a terem a továbbiakban sportszerelések árusításával foglalkozik, a berendezéseket pedig bárki kipróbálhatja az üzletben. Ezzel kerülik meg az új szabályozásnak azt a részét, hogy a konditerem gépeit is tudják használni a klubtagok.

Mivel a krakkói klubban squasholni is lehet, erre is találtak egy kiskaput: a jövőben nézők nélküli squash-versenyeket szerveznek.

A posztot jegyző igazgató szerint minden intézkedést a törvények szigorú betartásával hoztak meg, de azért hozzáteszi:

"Nehéz elhinni? Ebben a világban minden lehetséges."

Az Atlantic Sports Klub azután jelentette be egyházzá alakulást, hogy Lengyelországban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bezárásra kötelezték az edzőtermeket és uszodákat. Korábban zárnak be az éttermek is, tilos esküvőt rendezni, a gócpontokban található iskolákban pedig távoktatást rendeltek el.

Az egyházi istentiszteletek azonban maszkviseléssel és a résztvevők számának korlátozásával továbbra is engedélyezettek a mélyen vallásos országban.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!